Verhuismaterialen

Iedereen die de nodige verhuizingen achter de kiezen heeft, weet dat het beter, sneller en met aanzienlijk minder stress gebeurt als er van tevoren is nagedacht over de juiste hulpmiddelen. Daarom heeft Profipack een keur aan handige verhuismaterialen op voorraad waarmee u zich tijd, energie en een heleboel frustratie kunt besparen. Wat uw specifieke verhuisklus ook vraagt, Profipack heeft altijd een passende oplossing in huis!

Voor al uw verhuismateriaal
Voor al uw verhuismateriaal Ontdek ons assortiment

Best verkochte producten

Populaire subcategorieën

Aanbevolen

Van compleet verhuispakket tot precisie oplossing

Wie goed voorbereid aan een verhuizing wil beginnen is bij Profipack aan het juiste adres. Onze complete verhuispakketten bevatten alle basics die een verhuizer sowieso nodig heeft. Het inpakken vooraf gaat snel en gemakkelijk met de verschillende formaten verhuisdozen uit ons verhuispakket. Deze dozen zijn stevig en duurzaam, vervaardigd van dubbellaags golfkarton voor optimale stevigheid. Een echte aanrader zijn ook onze glas- en bordverdelers, die de meest breekbare objecten van elkaar gescheiden houden terwijl de dozen worden verplaatst. Onze speciale flessenpost is speciaal ontworpen voor veilig vervoer van flessen. Natuurlijk leveren we een selectie tapes en Stanleymessen om alles veilig af te sluiten, met een rol stevige en isolerende noppenfolie voor de echte verhuis uitdagingen.

Topkwaliteit verhuisdekens

Elke professional die zware en kwetsbare goederen zoals meubilair vervoert kent de kracht van goede verhuisdekens. Voorkom krassen en beschadigingen tijdens transport met de voordelige, slijtvaste en betrouwbare bescherming van onze topkwaliteit verhuisdekens en opslagdekens. De hoge kwaliteit van onze geweven verhuisdekens scoort ook hoog op duurzaamheid, omdat slim gebruik is gemaakt van onder meer gerecyclede textielvezels. We leveren onze verhuisdekens vanwege hun populariteit zelfs op rol, maar ook op maat voor wie te maken heeft met afwijkende afmetingen bij verhuisuitdagingen. Natuurlijk kunnen we voor de echte professional ook voorbedrukte verhuisdekens leveren, zodat iedereen duidelijk ziet hoe zorgvuldig uw bedrijf met uw transportklussen omspringt!

Folie en stuclopers voor speciale bescherming

Voor krasvrij transport of opslag met bescherming tegen externe invloeden zijn onze folies een prima oplossing. Met onze verschillende soorten afdekfolie en stevige noppenfolie op rol bent u goed voorbereid op de meest veeleisende verhuisperikelen. Wie zorgvuldig om wil gaan met vloeroppervlakken bij verhuizingen, doet er verstandig aan om ons stucloop karton te gebruiken, zodat u na de verhuizing niet opnieuw met de vloer aan de slag hoeft.

Slimme verhuisdozen

Bij de meeste verhuizingen zijn verhuisdozen uw belangrijkste bondgenoot. Daarom heeft Profipack een uitgebreide selectie verhuisdozen opgebouwd, waarin natuurlijk een hoofdrol is weggelegd voor de oerstevige en onvergelijkbaar praktische klassieke verhuisdozen met handvatten. Met onze speciale stoelendozen, lampendozen, garderobedozen en schilderijendozen verpakt en vervoert u moeiteloos de lastigere objecten, terwijl de zwaarste spullen in onze verstevigde boekendozen veilig op hun nieuwe plek komen te staan. De autolock doos maakt het rijtje op een slimme manier compleet, dus wat u ook wilt verhuizen, met Profipack verhuismaterialen kunt u vol vertrouwen aan de klus beginnen!