Verhuismaterialen

Iedereen die de nodige verhuizingen achter de kiezen heeft, weet dat het beter, sneller en met aanzienlijk minder stress gebeurt als er van tevoren is nagedacht over de juiste hulpmiddelen. Of u nu zelf gaat verhuizen of werkt in de verhuisbranche, wij hebben alle nodige professionele verhuismaterialen in huis!

Voor al uw verhuismateriaal
Voor al uw verhuismateriaal Ontdek ons assortiment

Best verkochte producten

Populaire subcategorieën

Aanbevolen

Compleet verhuispakket

Voor verhuisdozen bent u bij Profipack aan het juiste adres. Ons complete verhuispakket bevat alle basics die een verhuizer sowieso nodig heeft. Het inpakken vooraf gaat snel en gemakkelijk met de verschillende formaten verhuisdozen uit ons assortiment. Deze dozen zijn stevig en duurzaam, vervaardigd van dubbellaags golfkarton voor optimale stevigheid.

Wij hebben voor ieder product wel een passende doos. Zo hebben wij glas- en bordverdelers, die de meest breekbare objecten van elkaar gescheiden houden terwijl de dozen worden verplaatst. Onze flessendoos is speciaal ontworpen voor veilig vervoer van flessen. Ook hebben wij garderobedozen, lampendozen, schilderijdozen en boekendozen. De auto-lock dozen zetten de deksel en bodem automatisch vast, waardoor u geen tape meer nodig heeft. Ideaal voor de snelle verhuizers!

Topkwaliteit verhuisdekens

Elke professional die zware en kwetsbare goederen, zoals meubilair, vervoert kent de kracht van goede verhuisdekens. Voorkom krassen en beschadigingen tijdens transport met de voordelige, slijtvaste en betrouwbare bescherming van onze topkwaliteit verhuisdekens en opslagdekens. De hoge kwaliteit van onze geweven verhuisdekens scoort ook hoog op duurzaamheid, omdat slim gebruik is gemaakt van onder meer gerecyclede textielvezels. We leveren onze verhuisdekens op rol, maar ook op maat voor wie te maken heeft met afwijkende afmetingen bij verhuisuitdagingen. Voor de echte professional leveren wij ook gepersonaliseerde verhuisdekens. Bedruk uw verhuisdeken met uw logo en laat uw bedrijf zien aan de buitenwereld!

Optimale bescherming

Producten moeten tijdens het transport beschermd worden tegen krassen, deuken of andere beschadigingen. Hier kunt u het beste onze folies voor gebruiken. Zo hebben wij afdekfolie en noppenfolie in het assortiment. Noppenfolie heeft een stoot werende functie, waardoor uw producten optimaal beschermd worden. Met wikkelfolie houdt u uw producten stevig bij elkaar en houdt stof en vuil tegen.

Tip: Zorg naast de juiste bescherming rondom uw producten, ook voor voldoende bescherming in uw doos. Is er veel ruimte in de doos, dan kunnen producten schuiven. Zorg voor voldoende opvulmateriaal, zodat uw producten stevig in de doos blijven zitten.

Tijdens een verhuizing wilt u uw vloer beschermen. Wij hebben hier passende oplossingen voor. Heeft u laminaat, plavuizen of vloerbedekking? Wij bieden de juiste oplossing. Zo hebben wij bescherm folie die u kunt aanbrengen op vloeren. Deze zijn waterafstotend en door de antislip laag blijft verhuizen een veilige klus. Daarnaast hebben we stuclopers van karton. Door de PE kunststof laag is ook deze vloerbeschermer waterafstotend en kunt u veilig aan de slag met uw verhuizing.