Een kartonshredder is een handige machine wat jouw oude karton omzet in chips of strookjes opvulmateriaal. Ze zijn erg compact en passen op jouw inpaktafel. Een kartonshredder kan je vergelijken met een papierversnipperaar maar dan voor karton. De shredder zet jouw oude karton in een handomdraai om in gratis opvulmateriaal. De kartonshredder draagt hierdoor bij aan een circulaire economie en verkleint de ecologische voetafdruk van het inpakken van jouw pakketje.

Een kartonshredder is de populairste machine om jouw oude dozen om te zetten in stevige kartonnen matjes. De kartonnen matjes worden in de gehele breedte ingesneden wat zorgt voor extra flexibiliteit. Doordat de matjes flexibel worden, zijn ze gemakkelijk om jouw product heen te vormen. Met behulp van de kartonshredder kan jij je product stevig inpakken en veilig versturen. Tevens zijn de matjes ook ideaal om te gebruiken als opvulmateriaal. Door gebruik te maken van de kartonshredder maak je niet alleen gebruik van gratis opvulmateriaal. Maar wordt er ook nieuw leven geblazen in het oude nutteloze karton. Dit draagt bij aan een circulaire economie en verkleint de ecologische voetafdruk van jouw pakketje.

Een kartonshredder dragen bij aan een circulaire economie. Door de kartonshredder wordt er nieuw leven geblazen in het oude nutteloze karton. Dit lijdt niet alleen tot lagere kosten, omdat je geen los opvulmateriaal meer hoeft te kopen. Maar dit lijdt ook tot het meest duurzame opvulmateriaal, namelijk het hergebruiken van oud bestaand karton.