Verpakkingsmachines

In een magazijn, zijn verpakkingsmachines onmisbaar. Een groot voordeel is het feit dat ze werk uit handen nemen en dit werk snel voor u doen. Bij Profipack hebben wij vele soorten machines die helpen bij het inpakken, palletiseren of verwerken van uw producten. Zo kunt u denken aan: luchtzakjesmachines, krimppistolen, tafelsealers, omsnoeringsmachines etc. Maak het u gemakkelijk en bespaar tijd en geld door het gebruik van de verpakkingsmachines van Profipack!

Voor al uw Verpakkingsmachines
Voor al uw Verpakkingsmachines Ontdek ons assortiment

Best verkochte producten

Populaire subcategorieën

Aanbevolen

Professioneel gekrompen

Om producten tegen vuil te beschermen is het nodig om uw producten in te wikkelen in folie. Vaak zit de folie strak om het product heen, maar is er altijd nog een mogelijkheid dat vocht of vuil door de folie heen kan kruipen. Daarom maken vooral drukkerijen gebruik van krimpmachines. Tijdschriften en kranten dienen goed beschermd te worden. Met een krimpmachine worden de bundels met tijdschriften eenvoudig voorzien van verzendfolie, voor veilig en schoon transport.

Ook voor ander transport kan krimpen een oplossing bieden. Hiervoor hebben we het krimppistool. Trek (pallet) krimphoezen, steigerfolie of krimpfolie om uw product heen en krimp de folie met het krimppistool. Door de warmte zal de folie strak om uw product heen gaan zitten. De folie beschermt uw producten vervolgens tegen vuil en vocht van buitenaf.

Een andere oplossing om producten te verpakken is om uw producten in te sealen. Dit gaat vaak om kleinere producten. U stopt de producten in buisfolie of in een plastic zak. Vervolgens kunt u met de tafelsealer de zakken dicht sealen. Door het sealen van de zakken, kan er geen vocht of vuil bij uw product komen. Een groot voordeel van een tafelsealer in combinatie met buisfolie, is dat u altijd een passende plastic zak heeft voor uw product, hoe lang uw product ook is.

Omsnoeren, met de hand of automatisch

Om uw lading goed vast te zetten op een pallet word er een PP, PET of textielband gebruikt. Deze banden kunt u met het gebruik van een hand omsnoeringsmachine gemakkelijk om uw pallet heen snoeren. Een omsnoeringsmachine spant, snijd en zet de banden vast. Niet alleen de lading op een pallet kunt u omsnoeren, ook kartonnen dozen. Maakt u veel gebruik van verpakkingen met het zelfde formaat? Dan raden wij u de halfautomatische- of volautomatische omsnoeringsmachine aan.

Het grote werk

Ook voor het grote werk hebben wij machines. Zo hebben wij een palletwikkelaar. Deze palletwikkelaar wikkelt uw pallet automatisch in. Dit doet hij door een draaiende beweging om de pallet te maken. Uw pallet is na het inwikkelen klaar voor verzending.

Als u veel dezelfde kartonnen dozen verpakt dan raden wij u een dozensluiter met rollerbaansysteem aan. Een rollerbaan neemt het werk van 1 persoon uit handen tijdens het inpakproces. De doos komt op de baan, gaat in de dozenmachine en rolt weer op de baan om klaargezet te worden voor transport. Een machine voor gemak in een echt transport magazijn!

Opgeruimd staat netjes

In een magazijn wordt veel gebruik gemaakt van karton. Ook wordt er veel karton weggegooid. Dit beland vaak in een karton container. Dit is zonde! Want je kan zoveel meer doen met oud karton. Met de karton shredder kunt u karton vermalen, waardoor u karton kan hergebruiken. Er komen stroken karton uit de kartonshredder die u onder andere kunt gebruiken als opvulmateriaal.

Kortom, wij hebben handige machines in het assortiment die het verpakken voor u een stuk gemakkelijker en veiliger maken!