De Sinterklaas jute zak en Sinterklaas doosjes

Natuurlijk mogen er een aantal dingen niet ontbreken in de sinterklaasperiode. Zo kun je in november en december niet zonder pepernoten, voldoende warme chocolade melk en natuurlijk overheerlijke chocoladeletters. Bij Profipack kun je ook terecht voor een aantal belangrijke sinterklaasartikelen. Zo hebben wij een schattig sinterklaasdoosje in ons assortiment. Dit kleine sinterklaasdoosje is prima geschikt als cadeauverpakking. Of gebruik het sinterklaasdoosje als verzenddoos om iets op te sturen. Verder hebben wij een prachtig aanbod van zakken voor Sinterklaas. Deze zakken voor Sinterklaas kunnen voor een tal van doeleinden worden gebruikt. Wij vertellen je er hier wat meer over.

DE JUTE ZAK VAN SINTERKLAAS: SCHRIK VAN DE KINDEREN

Menig kind had vroeger angstdromen over de jute zak die Sinterklaas altijd met zich meedraagt. Werden er vroeger nog kinderen in de jute zakken van Sinterklaas gestopt, tegenwoordig gebruikt Sinterklaas zijn jute zakken louter nog om er cadeaus in te stoppen en natuurlijk pepernoten. Wat kunnen wij vertellen over de jute zakken en jute zakjes die Sinterklaas bij ons koopt? Allereerst kunnen we natuurlijk zeggen dat de zowel de jute zakjes voor Sinterklaas, alsook de jute zakken voor Sinterklaas van topkwaliteit zijn. Ze zijn gemaakt van milieuvriendelijk materiaal wat biologisch afbreekbaar is.

OERSTERKE jute ZAKKEN VAN SINTERKLAAS

at betekent niet dat de jute zakken van Sinterklaas niet oersterk zijn. Het materiaal van ons jute zakje voor Sinterklaas en de grotere variant rekt weinig op en zal niet snel scheuren. Hierdoor kan Sinterklaas in zijn jute zakken natuurlijk veel zware cadeaus stoppen. De jute zakjes voor Sinterklaas zijn verder erg licht, waardoor je weinig verzendkosten betaalt wanneer je ze gebruikt als verzendmateriaal. De zakjes laten ook lucht door. Of de grote en kleine zakken geschikt zijn voor pepernoten? Natuurlijk! Onze sinterklaaszakken zijn verder voorzien van een sluitkoord en vrolijke bedrukking. Geen wonder dat Sinterklaas graag zijn sinterklaaszakjes bij ons koopt!

Jute ZAK SINTERKLAAS VOOR GESCHENKEN EN ZAKENRELATIES

De grote sinterklaaszakken zijn natuurlijk voor tal van doeleinden geschikt, maar wij hebben ook kleine sinterklaaszakjes in ons assortiment. Waar gebruik je deze voor? Zo’n sinterklaaszakje kun je vullen met tal van producten. Zo weten wij uit betrouwbare bron dat Sinterklaas zo’n zakje regelmatig gebruikt voor een relatiegeschenk. Hoe leuk is het immers niet om rond Sinterklaas zo’n leuk zakje te krijgen met een leuk presentje? En hoe zullen medewerkers reageren als er overal in het kantoor goedgevulde zakjes van Sinterklaas liggen? Vul zo’n zakje met heerlijk snoepgoed of een andere leuke traktatie. En wie zal zich niet gewaardeerd voelen wanneer hij zo’n leuk zakje van Sinterklaas krijgt?

Sinterklaas jute zak als schoencadeautje

Je vraagt jezelf misschien af waarvoor Sinterklaas onze jute zakjes nog meer gebruikt. We hebben begrepen dat Sinterklaas onze jute zakjes ook graag gebruikt voor schoencadeautjes. Met gemak stopt Sinterklaas zo’n jute zakje in een grote laars. De pieten en Sinterklaas vullen ook graag deze kleine jute zakjes tot de rand met pepernoten om te verstoppen op school. Sinterklaas vindt jute zakjes daarnaast ook prima als vervanging voor cadeaupapier. Volgens Sinterklaas hebben deze jute zakjes een erg leuke uitstraling door hun materiaal.

JUTE ZAKJE VOOR SINTERKLAAS ALS CADEAUVERPAKKING

Doordat deze kleine jute zakjes van Sinterklaas kunnen worden afgesloten met een koord, kan het presentje er ook niet uitvallen. Sinterklaas vindt een klein jute zakje daarom een ideale cadeauverpakking! En zeg nou zelf, wat is er leuker dan op pakjesavond een grote sinterklaaszak te hebben, gevuld met allemaal jute zakjes van Sinterklaas?

SINTERKLAAS GEBRUIKT JUTE ZAKKEN TIJDENS DE INTOCHT

We hebben nu uitgelegd waarvoor Sinterklaas zijn kleine jute zakjes gebruikt, maar waarvoor gebruikt Sinterklaas de jute zak die een maatje groter is? Het zal je zijn opgevallen dat Sinterklaas jute zakken altijd bij zich heeft tijdens de intocht. Vrijwel elke piet krijgt tijdens de intocht van Sinterklaas een jute zak mee. Deze is natuurlijk gevuld met lekkernijen om aan alle kinderen uit te delen. Doordat onze grote jute zakken voor Sinterklaas ademend zijn, zijn ze bijzonder geschikt voor grote hoeveelheden pepernoten en ander snoepgoed.

DE jute ZAK VAN SINTERKLAAS VOOR TEKENINGEN

De grotere jute zak gebruikt Sinterklaas uiteraard ook voor alle tekeningen die hij van de kinderen krijgt. Natuurlijk houdt hij deze apart van de pepernoten, want anders wordt het natuurlijk een rommeltje. Ben jij lid van de lokale sinterklaascommissie? Zorg er dan voor dat Sinterklaas ook in jouw dorp of stad voldoende grote jute zakken heeft.

De cadeauzak van Sinterklaas voor pakjesavond

In de grotere jute zakken van Sinterklaas is natuurlijk enorm veel ruimte voor cadeaus. Dat is ook de reden waarom cadeauzak van Sinterklaas een vaak gezien gast is op pakjesavond. Op pakjesavond gaat Sinterklaas met zijn cadeauzak huis na huis af om overal waar kinderen zijn geweldige cadeaus te bezorgen. Er is voor kinderen natuurlijk niks leukers dan wanneer Piet of Sinterklaas met een cadeauzak langskomt.

Een jute Sinterklaaszak op de stoep

Helaas weten we natuurlijk maar ook al te best dat Sinterklaas niet overal tijd heeft om een beker warme chocolademelk te drinken. Daarom laten de pieten vaak een goedgevulde jute sinterklaaszak voor de deur staan. Dit gebeurt natuurlijk niet zonder dat Piet luid op de deur of het raam geroffeld heeft en een handvol pepernoten naar binnen heeft gegooid. Het is altijd geweldig om te zien hoe de gezichten van kleine kinderen oplichten wanneer ze de cadeauzak ontdekken. Deze mag dan ook eigenlijk niet ontbreken op pakjesavond.

Jute zakken Sint als decoratie voor de winkel

Natuurlijk worden de jute zakken van Sint niet alleen door hemzelf gebruikt. Ook veel winkeliers gebruiken de jute zakken van Sint om in de sinterklaastijd hun winkel op te fleuren. Een jute zak van Sint gevuld met cadeautjes is een leuke versiering tijdens de koude decemberdagen. Het jute heeft een natuurlijke uitstraling en de vrolijke bedrukking geeft een mooie meerwaarde. Het is daarnaast ook bijzonder leuk om in jouw bedrijfskantine of op kantoor een aantal jute zakken gevuld met cadeautjes te zetten. Ook op scholen en kinderdagverblijven zijn onze jute sinterklaaszakken een graag gewild product in de decembermaand.

Andere gebruiksvormen van de pietenzak

De sinterklaaszak, wordt ook wel pieten zak genoemd. Het zijn natuurlijk de pieten die de hele dag slepen met de zakken en niet Sinterklaas. Buiten de sinterklaastijd kunnen de jute sinterklaaszakken natuurlijk ook nog voor andere dingen worden gebruikt. Het is immers zonde om de jute sinterklaaszakken ongebruikt in huis te laten liggen. Zo zijn pietenzakken met leuke opdruk bijzonder geschikt om levensmiddelen op te slaan zoals aardappelen. Doordat het materiaal van de pieten jute zakken ademend is, zullen de aardappelen niet snel bederven.

Een Sinterklaaszak om planten mee af te dekken

Een sinterklaaszak kan daarnaast ook prima worden gebruikt om planten mee af te dekken tegen de vorst. Wanneer je ze binnenstebuiten keert, heb je een gewone jute zak. Dit ziet er bijzonder decoratief uit op de planten in de tuin. Ze zijn verder ook geschikt voor het opslaan van brandhout, het verzamelen van tuinafval en nog veel meer!

Jute Sinterklaaszak kopen

Natuurlijk zijn Piet en Sint niet de enigen die sinterklaaszakjes kopen bij ons of andere sinterklaasartikelen. Ook jij kunt vandaag voor Sinterklaas een jute zak kopen bij ons. Het is bij ons mogelijk om een sinterklaaszak te kopen en die de volgende werkdag in huis te hebben. Zeer handig wanneer je op en stel en sprong als hulppiet met een sinterklaaszak moet bijspringen!

Jute Sinterklaaszakjes kopen met goede prijs-kwaliteitsverhouding

Wanneer je besluit om meerdere zakken voor Sinterklaas bij ons te kopen, kun je gebruik maken van aantrekkelijke staffelkortingen. Wel zo handig, want de decembermaand is immers al duur genoeg! Wanneer je besluit om bij Profipack je zakken voor Sinterklaas te kopen, profiteer je van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Kies er dus vandaag nog voor om je zakken voor Sinterklaas te kopen bij Profipack. Het heerlijke avondje is immers al bijna gekomen! 

Jute zak sinterklaas en nog veel meer!

Naast sinterklaaszakken verkopen wij nog veel meer producten zoals kerstdozenkerstpakketdozenkersttasjes, bruine kartonnen dozen, afvalzakken en kantoorartikelen. Kijk eens rond in ons assortiment en maak je bestelling compleet. Fijne Sinterklaas!

Een jutezak is gemaakt van jute, een plant die voornamelijk groeit in India. Naast de Katoen plant wordt de jute plant het meest gebruikt in de textielindustrie. Jute is, naast dat het natuurlijk is, dus super duurzaam. Van de jute vezels worden jute draden geweven, waarvan de jutezakken worden gemaakt. Jute is erg stevig waardoor het ook nog eens lange tijd meegaat.

Profipack biedt verschillende maten en soorten jutezakken aan. Zo is er bijvoorbeeld een mini jute zakje. Deze jute zakjes zijn ideaal om als giveaway mee te geven aan de kinderen aan het eind van de intocht. Daarnaast biedt Profipack ook grote jute zakken, waar Piet op 5 december veel verschillende cadeautjes in mee kan nemen.

Profipack biedt verschillende sinterklaasverpakkingen aan, zoals sinterklaas dozen, sinterklaas zakken en sinterklaas postdozen. Naast dat Profipack een ruim assortiment heeft, bieden ze ook nog eens hoge kwaliteit producten tegen lagen prijzen aan.

Ben jij opzoek naar een sinterklaas giveaway? Dan zijn onze mini sinterklaaszakjes wat je zoekt! Met dit kleine jutezakje stel je verschillende originele giveaways samen, bijvoorbeeld met speculaas of pepernoten. Daarnaast lenen deze kleine zakjes zich uitstekend als Pietenzak van de mini Piet voor tijdens de Pietengym op school.