Wat is een bordrug envelop?

Bordrug enveloppen zijn enveloppen gemaakt van stevig kraftpapier aan de voorzijde, met een kartonnen rug op de achterzijde. Ze worden gebruikt om belangrijke en kwetsbare platte documenten mee te verzenden. Denk hierbij aan belangrijke certificaten of diploma's. De kartonnen rug zorgt ervoor dat de documenten niet kunnen worden gevouwen in de post. Ook voorkomt het karton, en het dikkere kraftpapier, dat de documenten scheuren of kreuken. Hierdoor komen jou belangrijke documenten altijd netjes aan bij de ontvanger.

Bordrug enveloppen van stevig kraftpapier

De achterkant van de bordrug envelop is gemaakt van karton. Hierdoor komt jouw kostbare verzending eigenlijk nooit gekreukeld aan. De voorkant van deze stevige bordrug enveloppen, zijn daarbij gemaakt van stevig kraftpapier van 120 gram. Dit is net wat dikker papier dan standaard enveloppen, wat een extra bescherming biedt tegen scheuren, vouwen en andere beschadigingen. Alle bordrug enveloppen zijn ook voorzien van een klep met handige plakstrip. Hierdoor kun je enveloppen makkelijk en snel sluiten.

Gemaakt van duurzaam wit kraft

Onze bordrug enveloppen zijn gemaakt van duurzaam FSC gecertificeerd wit kraft. Niet alleen zien onze enveloppen er hierdoor erg netjes uit, maar ze zijn ook nog eens super duurzaam. Ook de kartonnen rug van de envelop is FSC-gecertificeerd. Hierdoor komen jouw kwetsbare, platte documenten niet alleen netjes en zonder kreuken aan, maar ook nog eens super duurzaam. Na gebruik kan het verzendmateriaal voor 100% worden gerecycled. Zo krijgt het verzendmateriaal ook een duurzame bestemming nadat jouw kalenders of andere belangrijke documenten veilig zijn aangekomen.

Enveloppen kopen in elk denkbaar formaat

Of je nu een envelop wilt van 229 x 324 mm, of een product van 400 x 500 mm, bij Profipack hebben we verschillende formaten beschikbaar. Zo kun je bij ons kiezen uit wel 12 verschillende formaten. Ook hebben we bordrug enveloppen a4 in ons assortiment en natuurlijk de standaard bordrug envelop a5. Wat voor documenten of kalenders je dus ook wilt versturen, wij hebben het juiste verzendmateriaal voor je in huis. Kijk jij nu in onze verpakkingsmaterialen webshop en denk je; mijn formaat zit er niet tussen? Of wil je graag een venster in je envelop? Neem dan even contact op met onze envelop experts en zij helpen jou graag verder.

Stevige bordrug enveloppen laten bedrukken met venster

Wil jij nu graag een witte bordrug envelop laten bedrukken? Dat kan bij Profipack. Zeker wanneer jij dagelijks veel documenten verstuurt die je niet mag vouwen, zoals foto's, is dit een interessante optie. Heb je bijvoorbeeld een prachtig en kleurrijk logo? Laat dit dan mooi uitkomen op prachtig wit kraft. Ook is het mogelijk om een extra waarschuwing te laten drukken op de bordrug enveloppen. Denk bijvoorbeeld aan een tekst als 'niet vouwen' of 'pas op, kostbare documenten'. Het is natuurlijk ook mogelijk om meteen een product op maat te laten maken, compleet met logo, venster en een klep met plakstrip.

Bordrug enveloppen A4 en andere formaten kopen

Kies ervoor om vandaag nog je bordrug enveloppen te kopen bij Profipack en profiteer van verschillende voordelen. Ben je bijvoorbeeld een nieuwe klant? Dan profiteer je bij ons altijd van een aantrekkelijke welkomstkorting. Wil je daarbij ook meteen een grote hoeveelheid artikelen bestellen? Dan betaal je betrekkelijk minder, dankzij onze aantrekkelijke staffelkortingen. Bestel je daarbij op een werkdag jouw bordrug envelop voor 16:00 uur? Dan wordt jouw bestelling diezelfde dag nog verzonden. Met de bordrug enveloppen a4 en andere formaten van Profipack, weet je zeker dat jouw verzending niet gekreukeld aankomt.

bordrug enveloppen bestellen bij Profipack

Bij Profipack bestel je  direct in grote aantallen van verzendmateriaal. Wij leveren direct uit voorraad, waardoor je jouw bestelling snel in huis hebt. Bekijk ook onze anderen verzendenveloppen: luchtkussen enveloppenkartonnen enveloppenpaklijst enveloppen, bordrug enveloppen, securitex enveloppen of beschermende honingraat enveloppen.

Al onze bordrug enveloppen zijn FSC-gecertificeerd en kunnen na gebruik voor 100% worden gerecycled.
Bij Profipack bieden wij de mogelijkheid aan om jouw bordrug enveloppen te laten bedrukken. Zo kun je ervoor kiezen om jouw logo op de enveloppen te laten zetten, of een specifieke tekst zoals 'niet vouwen s.v.p.'.
De bordrug envelop met venster zit niet standaard in ons assortiment, maar kunnen we op jouw verzoek, op maat laten maken.