Zomerse geschenkdoos samenstellen

Een zomerse geschenkdoos kan op verschillende manieren worden samengesteld. Zo kan je mensen verrassen met alles voor een heerlijke zomeravond op het strand, zoals witte wijn en een strandlaken. Daarnaast kan je het zomerpakket ook inrichten om iemand voor te breiden op zijn zomervakantie. Je kunt de doos bijvoorbeeld vullen met een zonnebril, zonnebrand en andere zomerse producten. Je brengt met onze geschenkdoos de zomer op een originele en persoonlijke manier bij iemand in huis.

Bedank geschenkdoos samenstellen

Wanneer jij iemand wilt bedanken voor zijn inzet, is onze bedank geschenkdoos het ideale pakket om persoonlijk te vullen. Met onze rode bedankdoos laat je iemand echt weten, dat je deze persoon waardeert. De bedankdoos is op veel verschillende manieren te vullen. Denk bijvoorbeeld aan een verwenpakket met verschillende lekkernijen of aan kookpakket met een schort en een kookboek.

Speciale geschenkdozen

Naast de standaard rechthoekige geschenkdoos, biedt Profipack ook verschillende speciale geschenkdozen aan. Denk bijvoorbeeld aan een borrelbox, flessendoos of bier doos. De bier geschenkdoos is geschikt om drie biertjes in te verpakken. De flessen geschenkdoos is geschikt om twee wijnflessen in te verpakken en cadeau te doen. De borrelbox is de ideale verpakking om jouw lievelingsborrelhapjes aan iemand cadeau te doen. Zo kan jij op een originele manier jouw favoriete biertjes en wijnen cadeau doen doormiddel van deze unieke geschenkdozen.

Brievenbus geschenkdozen

Profipack biedt ook verschillende geschenk brievenbusdozen aan. Deze geschenkdozen zijn bijvoorbeeld bedrukt met de tekst “thank you”. Met deze geschenkdoos bedank je iemand bijvoorbeeld voor zijn inzet. De geschenkdoos kan op allerlei manieren worden gevuld, denk aan een reep chocolade of sieraden. Daarnaast kan de brievenbusgeschenkdoos als brievenbuspakketje worden verstuurd. Dit heeft verschillende voordelen. Zo hoeft iemand tijdens het bezorgen niet thuis te zijn en is het versturen van een brievenbuspakketje goedkoper.

Wanneer een geschenkdoos?

Wil jij jouw personeel voor de zomervakantie nog even extra in het zonnetje zetten? Jouw zakelijke relatie bedanken voor de fijne samenwerking? Of jouw producten in een originele geschenkdoos laten bezorgen in de zomertijd? Dan is een geschenkdoos wat je zoekt! Niet alleen kun je jouw personeel, zakelijke relaties of klanten verrassen met een geschenkdoos. Zo'n doos leent zich ook ideaal om vrijwilligers, festivalgangers of gezinnen een zomer cadeau te geven, als voorbereiding op een warme zomer.

Geschenkdoos voor personeel met een persoonlijke boodschap

Uit onderzoek is gebleken dat personeel zich het meest gewaardeerd voelt, wanneer ze een compliment, een persoonlijke boodschap of een cadeautje ontvangen. Dit vergroot niet alleen de werkeffectiviteit, maar in veel gevallen ook nog eens de werktevredenheid. Met een geschenkdoos, zomerpakket of een vakantiepakket cadeau kun je jouw werknemers ten alle tijden even extra in het zonnetje zetten en bedanken voor de inzet. Stel bijvoorbeeld een strandpakket samen. Denk hierbij aan een strandbal en een strandlaken en nog wat andere zomer goodies. Of biedt een vrijdagmiddag box aan. Zo kunnen jouw collega's hun kantoor versieren, om daarna gezellig met elkaar te gaan borrelen. Zo verbeteren de collega's onderling hun band ook nog eens. Door werknemers te verrassen voelen ze zich extra gewaardeerd. Dit leidt vaak tot extra motivatie en gemotiveerde werknemers.

Geschenkdoos voor zakelijke relaties

Wil jij jouw zakelijke relaties in de zomermaanden ook een relatiegeschenk aanbieden? Voorbereiden op hun vakantie? Misschien aan de hand van een vakantiepakket, voor op het strand? Dan is een zomerpakket zeer geschikt. Het pakket kan namelijk door jou worden samengesteld op een manier die het beste bij jouw bedrijf past én die aansluit op de band die jij hebt met je zakelijke relaties. Denk bijvoorbeeld aan zomerpakketten voor een picknick bij de zee met lekkere versnaperingen, zoals rosé en nootjes. Door jouw zakelijke relatie te verblijden met een relatiegeschenk, breng jij niet alleen de zomerse sferen bij hen naar binnen, maar verbeter je ook jullie samenwerking.

Gevulde geschenkdoos voor de thuiswerkers

Heb je personeel dat thuis werkt en niet op kantoor? Wil je dit personeel ook tijdens de lange werkdagen thuis extra motiveren? Of wil je gewoon de leukste zomerpakketten aan bieden? Onze geschenkdozen kunnen door jou zelf naar wens gevuld worden, bijvoorbeeld met lekker eten. Daarnaast kan deze stevige geschenkdoos bij je personeel thuisbezorgd worden. Het is niet alleen origineel om jouw personeel met bijvoorbeeld een ontspanningspakket te verrassen, om ze zo tot rust te laten komen, maar het is ook nog eens erg attent.

Leuke geschenkdozen voor vrijwilligers

Hebben jouw vrijwilligers zich op het festival voor 100% ingezet? Of de kinderen goed begeleid op de speelweek? En wil je op een bijzondere manier waardering naar ze uitspreken? Dan zijn onze geschenkdozen of zomerpakketten zeer geschikt. De geschenkdozen kunnen door jou gepersonaliseerd worden. Zo is er voor ieder wat wils. Doordat alle feestelijke geschenkdozen zelf samengesteld kunnen worden, heb je altijd een uniek cadeau. Naast dat je jouw vrijwilliger verrast, kun je ook nog eens waardering naar ze uitspreken door een persoonlijk kaartje toe te voegen. Dat is helemaal leuk als je de cadeautjes thuis laat bezorgen.

BBQ zomerpakketten samenstellen

Wil jij het personeel een BBQ pakket aanbieden? Of ben je van plan jouw familie te verblijden met een doos vol BBQ benodigdheden? Of wil je jouw vrienden hetzelfde BBQ pakket aanbieden voor de wedstrijd wie de lekkerste hamburger kan bakken? Dan is een zomer geschenkdoos wat je zoekt. 

Alleen al door de uitstraling van de vrolijke zomer geschenkdozen kom je helemaal in de sfeer voor een gezellige zomeravond. Een BBQ pakket leent zich er ideaal voor om een schort, aanmaakblokjes, kooltjes, bier en BBQ tang cadeau te geven. Ben je niet alleen van plan de benodigdheden voor een BBQ in een de box te stoppen, maar ook vers vlees? Kijk dan eens naar de koeldozen. In de koeldoos kan je vers vlees namelijk langdurig buiten de koelkast bewaren, zo kan je het vlees naast jouw BQQ zetten of vervoeren zonder dat het bederft.

Geschenkdozen als verpakking

Het verzenden van jouw producten in een gezellige originele verpakking heeft verschillende voordelen, namelijk: 

- Geschenkdoos ziet er professioneel uit
- Mooie geschenkdoos schept vertrouwen bij de klant
- Je brengt de vrolijkheid daadwerkelijk bij iemand naar binnen 

Doordat de geschenkdoos er professioneel en vrolijk uit ziet, zijn klanten eerder geneigd een nieuwe bestelling bij jouw webshop te plaatsen. Een oude kapotte doos schept namelijk geen vertrouwen, klanten kunnen dan namelijk het idee krijgen dat er geen moeite voor het product is gedaan. Daarnaast vergroot je de kans dat klanten de doos en de inhoudt op hun sociale media zullen delen. Wanneer meerdere klanten dit delen vergroot je jouw naamsbekendheid en wordt de kans vergroot dat er nieuwe bij komen.

Geschenkdozen ook geschikt voor verzending?

De geschenkdozen die Profipack aanbiedt bestaan uit dubbelgolf karton, waardoor ze geschikt zijn voor verzending. De geschenkdozen kan je laten bezorgen bij jouw zakelijke relatie of de vrijwilligers van het zomerfeest. Door het dubbelgolf karton zijn de boxen zelfs geschikt om zware producten in te verpakken. 

Hierbij raden wij je wel aan om de inhoudt van de geschenkdoos op te vullen met opvulmateriaal, zoals SizzlePak. Door de lege ruimtes op te vullen voorkom je dat een zware producten tegen de zijkant van de doos aan blijft stoten. Dit voorkomt het heen en weer schuiven, zo ontstaat er geen beschadiging aan jouw product.

Opvulmateriaal voor geschenkdozen

Wil jij jouw geschenkdoos met verschillende zomerse kleuren opvullen? Of jouw producten optimaal beschermen tijdens het vervoer? Hier leent SizzlePak zich erg goed voor. Naast dat je met Sizzlepak makkelijk de lege ruimtes in jouw geschenkdoos opvult, biedt het ook nog eens goed bescherming. Het werkt namelijk schok dempend, door de kleine muizentrappetjes veert jouw product namelijk mee tijdens het transport, waardoor de kans op beschadiging afneemt. 

Naast onze rode, roze, gele en groene Sizzlepak is dit vrolijke opvulmateriaal verkrijgbaar in nog zes andere kleuren. Voor bijna elke gelegenheid, zoals passen, zomer of kerst is er een geschikte kleur Sizzlepak verkrijgbaar.

Geschenkdoos kopen bij Profipack

Bij Profipack zijn verschillende geschenkdozen voor een ideaal zomer cadeau of bedankpakket verkrijgbaar. De geschenkdozen zijn al verkrijgbaar vanaf 1,85 euro exclusief btw. Profipack levert niet alleen hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs, maar ze zijn ook nog eens super snel. Wist je dat als je voor 16:00 uur besteld, jouw bestelling dezelfde dag nog naar jou toe wordt gestuurd? Naast deze snelle serves wordt Profipack door de klanten ook nog eens beoordeeld met 4,7 van de 5 sterren. 

Wil jij jouw relaties extra in het zonnetje zetten? Koop dan vandaag nog deze unieke geschenkdoos bij Profipack en laat iedereen zich bijzonder voelen door jouw unieke cadeau!

Profipack heeft een ruim aanbod aan geschenkdozen. Tussen het assortiment van ruim twintig verschillende geschenkdozen, is er voor elke gelegenheid een geschikte geschenkdoos. Zo zijn er grote bedankdozen, brievenbus bedankdozen, zomer boxen, borrelboxen, bier dozen, wijndozen en andere feestelijke geschenkdozen.

De geschenkdozen zijn al verkrijgbaar vanaf 15 stuks. Daarnaast worden de geschenkdozen bij een hogere afnamen steeds goedkoper, door de staffelprijzen.

Jazeker, Profipack biedt een wijndoos aan. In deze wijndoos passen twee wijnflessen. De vrolijke, blauwe wijndozen zijn al verkrijgbaar vanaf 10 stuks.