Instapack quick rt een uiterst stevig opvulmateriaal

Instapak is één van de betere opvulmaterialen die we bij Profipack. Het zijn stevige kussen van schuim, die plano worden geleverd, maar uit kunnen zetten tot 25 keer hun oorspronkelijke volume. Het is zwaarder, steviger en sterker dan het standaard opvulmateriaal dat je gebruikt. Als je kwetsbare of kostbare producten bescherming nodig hebben, dan kies je voor instapack quick. De zakken zijn eenvoudig in gebruik en kunnen door iedereen worden gebruikt. Ze beschermen kwetsbare producten op een goede manier tegen schokken en stoten. Daarnaast vormt dit materiaal zich naar het product en zet het opvulmateriaal het product goed vast.

Hoe werkt het?

De zakken instapak quick rt worden plano aangeleverd. Dit bespaart jouw natuurlijk enorm veel opslagruimte! Maar hoe gebruik je de zakken? Dat leggen we je graag uit. Allereerst leg je de zak op een vlak ondervlak. Vervolgens druk je stevig op de letter A. Je hoort dan een kleine plop. Vervolgens duw je 15 - 20 keer op de A en de B, zodat beide componenten met elkaar gemengd worden. Het schuim begint nu uit te zetten. Leg de zak sealed air instapak onderin de kartonnen doos en plaats het te verpakken object in het midden. Laat nu de bufferkussens uitharden. Vervolgens pak je een tweede zak, herhaal je handelingen, en leg je die bovenop je product. 

Je hebt nu een stevige verpakking op maat te pakken, die jouw product op een uitstekende manier bescherming biedt. Zo weet je zeker dat jouw producten veilig en wel op hun plaats van bestemming aankomen.

Waarom kiezen voor instapack quick?

Sealed air instapak is een uitstekend opvulmateriaal, dat stukken en stevige is dan traditioneel opvulmateriaal. Het houdt je product ook veel beter op de plek in de doos. Nadat de sealed air instapak namelijk is uitgehard, kan het product geen kant meer op. Het biedt daarbij een uitstekende bescherming tegen schokken en stoten. Instapak foam packaging wordt daarbij plano geleverd. Hierdoor neemt het allereerst weinig ruimte in de vrachtwagen in, wat weer scheelt in de CO2-uitstoot. Hierdoor is dit opvulmateriaal weer duurzaam. 

Daarnaast neemt de instapak foam packaging plano weinig ruimte in je magazijn in. Op die manier bespaar jij dus enorm veel opslagruimte. Bedenk maar eens hoeveel ruimte een zak traditionele opvulchips inneemt. Daarnaast zijn de zakken instapack quick ook veel makkelijker af te voeren voor de ontvanger. Hij hoeft ook weer geen rondslingerende opvulchips op te ruimen.

Instapak quick rt kopen bij Profipack

Koop bij Profipack razendsnel en voordelig jouw zakken instapak quick rt voor jouw gevoelige producten. Is dit toch niet het opvulmateriaal dat je zoekt? We hebben ook nog traditionele opvulchips en een keur aan andere opvulmaterialen. Bestel jij jouw sealed air instapak op een werkdag voor 16:00 uur? Dan hoef jij niet lang te wachten totdat je jouw bestelling binnen hebt. Wij versturen jouw instapak foam packaging dan namelijk dezelfde dag nog. Bestel je daarbij in Nederland voor een minimaal bestelbedrag van €99,-? Dan ben je enorm voordelig uit, want dan betaal je bij Profipack geen verzendkosten. 

Zo wordt er steeds meer verpakt met Profipack.

Insta-Pak Quick RT is een merk van schuimkussens dat wordt gebruikt als opvulmateriaal. Het is een soort van polyurethaan-schuim dat in kussens wordt geperst en wordt geleverd in een vacuümverpakking. Het wordt vaak gebruikt voor verzending en opslag van breekbare producten, zoals elektronica, kunstwerken of antiek.

Als de verpakking wordt geactiveerd, ontvouwt het schuim zich en vult het de beschikbare ruimte in. Hierdoor wordt een veilige en beschermende omgeving gecreëerd voor de inhoud. Insta-Pak Quick RT schuimkussens zijn bekend om hun snelheid van uitzetten, schokabsorptie en bescherming tegen stoten en trillingen. Ze zijn ook eenvoudig te gebruiken.

Er zijn verschillende voordelen van het gebruiken van Insta-Pak Quick RT schuimkussens als opvulmateriaal, zoals: 

  • Snelle uitzetting: Insta-Pak Quick RT schuimkussens zetten snel uit na het activeren van de verpakking. 
  • Schokabsorptie: Het schuim heeft een goede schokabsorptie eigenschap, waardoor het geschikt is om delicate producten te beschermen tegen stoten, trillingen en schokken tijdens transport of opslag. 
  • Bescherming: Insta-Pak Quick RT schuimkussens helpen om producten te beschermen tegen stoten, trillingen en schokken tijdens transport of opslag. 
  • Opvulling: Schuimkussens helpen om lege ruimtes in een verpakking te vullen, waardoor een veilige en stabiele omgeving wordt gecreëerd voor de inhoud. 
  • Verschillende groottes: Insta-Pak Quick RT schuimkussens zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en diktes, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan producten.

In principe heb je twee schuimkussens nodig van de juiste grootte om de doos op te vullen.