Wat is stucloper?

Stucloper is een vloerbeschermingsmateriaal. Het wordt onder meer gebruikt tijdens verbouwingen, klussen, schilderen en natuurlijk stuccen. Een goede stucloper bestaat uit twee onderdelen. Enerzijds bestaat het uit sterk kraftpapier, maar met op beide zijden een PE coating. Deze PE coating zorgt ervoor dat de stuclopers vloeistofdicht en waterafstotend is. Hierdoor kan water wat op de loper valt, niet bij de vloer komen. Dit materiaal beschermt jouw vloer zo op een efficiënte manier tegen vocht, verf, stuc en vuil. Hierdoor blijft je vloer, ook echt daadwerkelijk mooi en is deze tijdens het klussen goed beschermd.

Geschikt voor harde ondergronden

De topkwaliteit stucloper van Profipack is geschikt voor harde ondergronden, maar niet voor zachte vloeren. Zo kun je het materiaal prima gebruiken op harde vloeren, van bijvoorbeeld beton en hout. Al met al is stucloper een geschikte vloerbescherming voor allerlei soorten harden ondergronden. Voor zachte ondergronden, zoals tapijt of vloerbedekking, kun je beter kiezen voor een afdekfolie.

Stucloper gebruiken van gerecycled materiaal

Stucloper is een uitstekende vloerbescherming voor tijdens het klussen en bovendien bijzonder duurzaam. Zo is de vloerbescherming van Profipack gemaakt van gerecycled papier. Specifiek gezegd, is het gemaakt van kartonnen drinkpakken met een misprint. Hierdoor is de stucloper gemaakt van uiterst duurzaam materiaal. Zo kun je jouw hele vloer op een efficiënte en duurzame manier beschermen tegen vocht en vuil. Je kunt stucloper gebruiken bij het stuccen, maar natuurlijk ook tijdens het schilderen en renovatiewerkzaamheden.

Lees ook: "Je vloer afdekken tijdens het schilderen en stucen"

Waarom een rol stucloper kopen bij Profipack

Als je gaat verbouwen, of je hebt schilderwerkzaamheden, dan wil je natuurlijk zo goedkoop mogelijk uit zijn. Daarom zit je goed bij Profipack, wanneer je gaat voor stucloper kopen. Bij Profipack koop je namelijk niet alleen topkwaliteit stucloper kopen, maar profiteer je ook van diverse voordelen. Bestel jij bijvoorbeeld voor een bedrag van € 99,- in Nederland? Dan betaal je geen verzendkosten. Ben je een nieuwe klant? Dan profiteer je van welkomstkorting. Daarbij koop je bij ons niet alleen een uitstekende vloerbescherming, maar heb je het ook snel in huis. Een bestelling geplaatst op een werkdag voor 16:00 uur? Dan verzenden wij dezelfde dag nog.

Lees ook: "Hoe plan ik een geslaagde verbouwing?"

Alles voor de doe het zelver in huis

Naast stucloper, heeft Profipack al het andere voor de doe het zelver in huis. Zo hebben wij diverse soorten bouwfolie, en afdekfolie in ons assortiment. Deze afdekfolies zijn ook prima geschikt om jouw hele vloer mee af te dekken. Je kunt er eenvoudig en efficiënt grotere oppervlaktes mee afdekken. Ook is de afdekfolie geschikt voor diverse werkzaamheden. Zo kun je er ook prima je bankstel tijdens het stucen mee afdekken. Ga je tijdens je verbouwing veel stof opwerpen? Dek dan de ingang naar de andere ruimte af met een afdekfolie. Ook kun je bij Profipack ook materiaal als afdekzeil, kartonnen dozen en verpakkingstape kopen.

Waarom zet ik het vloerbeschermingsmateriaal vast?

Dit materiaal zet je natuurlijk vast met een goede stucloper tape. Dit een bijzondere en ideale tape, die speciaal ontworpen is voor het vastzetten van stucloper. Het materiaal kleeft namelijk niet vanzelf. Daarom moet je het vastzetten met een goede stucloper tape. Dit is een uitstekende tape met een hoge kleefkracht. Let er wel altijd op dat je de tape niet te lang laat zitten. Anders heb je de kans dat er bepaalde verkleuringen op de vloer plaatsvinden. En dat is iets wat we natuurlijk te allen tijd willen voorkomen.

Lees ook: "Wanneer moet ik schilderstape verwijderen?"

Topkwaliteit stucloper kopen bij Profipack

Voor de zwaardere klussen kun je bij Profipack stucloper kopen. De stuclopers van Profipack kunnen gebruikt worden op gelegde vloeren en allerlei andere ondergronden. Met dit vloerbeschermingsmateriaal van gerecycled papier, kun je met een gerust hart gaan schilderen en stuccen. Bij Profipack weet je ook altijd dat je goedkope stucloper koopt, doordat wij onze materialen altijd slim inkopen. Heb je daarbij vragen over ons vloerbeschermingsmateriaal? Neem dan even contact op met één van onze vertegenwoordigers. Zij beantwoorden graag al je vragen, zodat je mij een gerust hart je vloer kunt af gaan dekken.

De stucloper van gerecycled kraftpapier met aan beide kanten een laagje PE-kunststof is bedoeld voor een harde ondervloer. Stucloper is het meest geschikt voor een ondergrond zoals tegels, parket, hout, laminaat of beton. Ook kan de stucloper goed worden ingezet om jouw trap of wanden optimaal te beschermen tijdens een verbouwing. De stucloper is waterafstotend en te verkrijgen in grijs en bruin.

Stucloper is erg stevig en daardoor ideaal om meerdere keren te gebruiken. Het kraftpapier met het PE-kunststof laagje aan beide kanten is makkelijk op te rollen en op te bergen.

Profipack biedt verschillende stuclopers aan. Namelijk grijze stucloop van 35m² en van 50m² wat bestaat uit kraftpapier met een laagje PE-kunststof aan beiden kanten. En bruine stucloper van 30m² en van 52m² wat ook bestaat uit kraftpapier met een laagje PE-kunststof aan beiden kanten.

Profipack biedt zowel stucloper als stucfolie aan, maar deze twee producten zijn niet hetzelfde. Stucloper is namelijk bedoeld om de vloer te beschermen tegen stuc en verf en is door het stevige materiaal ervoor gemaakt om op te lopen. 

Stucfolie is gemaakt van een plastic in veel verschillende diktes. Zo zijn er stucfolies die geschikt zijn om op te lopen. Maar ook stucfolies die niet geschikt zijn om op te lopen. Deze dunnere stucfolies zijn bijvoorbeeld alleen bedoelt jouw wanen, bank of andere meubels mee af te dekken.