WIE WIJ ZIJN? 

Wij zijn Profipack: dé webshop voor verpakkingsmaterialen in Nederland en België. Aangenaam kennis te maken! Ben je op zoek naar verpakkingsmaterialen? Zoek dan niet verder! Wij hebben namelijk alles in huis wat jij zoekt. Wij bieden een uitgebreid assortiment gecombineerd met goed advies. Dit doen we online met uitgebreide productomschrijvingen, telefonisch advies en onze verkopers komen zelfs graag bij je langs! Samen met een team van meer dan 25 medewerkers werken we iedere dag om onze webshop beter te maken en jouw bestelling zo snel mogelijk bij je af te leveren.

Montfoort the place to be

Vanuit ons centraal gelegen distributiecentrum in Montfoort verwerken onze logistieke helden de hele dag door de bestellingen die we binnenkrijgen. En geloof ons, dat zijn er nogal wat op een dag! Van rollen noppenfolie, tot verzendenveloppen en kartonnen dozen: wij maken er mooie pakketjes van en versturen deze door heel België en Nederland. De pakketjes worden bezorgd door onze verzendpartners of met onze eigen Profipack bus. Het busje van het A-team is er niks bij! Op onze uitvalsbasis in Montfoort is eveneens ons kantoor gevestigd. Vanuit hier staat ons Profipack-team je graag met raad en daad bij. Wil je een keer langs komen? Leuk! Wij zorgen voor een goede bak koffie en helpen je graag met je verpakkingsprobleem!

Waar wij voor staan

Zeg je Profipack, dan zeg je klantgerichtheid. Wij zijn meer dan alleen een webshop met verpakkingsmaterialen. Wij voorzien je namelijk ook graag van advies. Weet je niet welke tape je het best kunt gebruiken? Wij helpen je graag op weg. Kom je niet uit een verpakkingsvraagstuk? Wij zijn oplossingsgericht en zoeken graag met jou naar een passende oplossing. Naast dat wij het beste willen voor onze klanten, willen wij ook het beste voor de wereld. Dat klinkt misschien een beetje cliché, maar wij houden bij Profipack wel van duurzaam ondernemen. Om die reden zijn wij altijd op zoek naar duurzame alternatieven voor verpakkingsmaterialen. Is dat niet duur? Nee hoor! Want naast het feit dat wij klantgericht en duurzaam zijn, zijn wij ook nog eens supervoordelig. En daarbij leveren wij zeker niet in op kwaliteit. Met Profipack heb je echt een verpakkingspartner die integer is, transparant en altijd voor je klaar staat.

Onze mensen

Onze webshop moet er natuurlijk netjes uitzien en elke dag moeten er honderden bestellingen de deur uit. Hoe we dat voor elkaar krijgen? Door ons geweldige Profipack team!
Wij hebben een jonge diverse groep van collega’s met verschillende kwaliteiten. Zo hebben we supersterke kanjers in ons magazijn en geweldig knappe koppen op kantoor.
Ieder heeft zijn eigen verantwoordelijkheid met veel ruimte voor eigen initiatief. We verzinnen een hoop mooie dingen, leren van elkaar, maar maken ook fouten en samen komen we
altijd tot de beste oplossing. Bij Profipack staan we als een familie voor elkaar klaar: de Profipack familie!

Bij Profipack werken

Ben jij gedreven, enthousiast, gezellig en een harde werker? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe aanwinsten voor ons Profipack team!
Bij Profipack kunnen we veel verschillende mensen gebruiken, voor verschillende disciplines.
Benieuwd hoe het er binnen ons bedrijf aan toe gaat?


Profipack Prijzenkast

Door de jaren heen is het succes van Profipack niet onopgemerkt gebleven. Regelmatig is Profipack dan ook in de prijzen gevallen en daar zijn we natuurlijk best trots op.
Bekijk hieronder onze Profipack Prijzenkast.

Kies je voor Profipack dan kies je voor:


1. Een ruim assortiment aan verpakkingsmaterialen(Hebben wij het niet, dan heeft niemand het)

2. Een snelle levering, voor 16:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden (Al dan niet bezorgd met de Profipackbus)

3. Gratis bezorging vanaf € 99,- in Nederland(Echt gratis? Ja helemaal gratis!)

4. Kwaliteitsadvies op maat van een van onze experts(Ongevraagd en gevraagd?)

5. Een uitstekende klantenservice die graag met je meedenkt(En ze zien er ook nog eens goed uit)

6. Topkwaliteit voor een scherpe prijs(Zo scherp, pas op je vingers)

7. Verpakkingsmaterialen op maat gemaakt met jouw eigen logo of bedrijfsnaam(Een doos als maatpak? Ja dat kan)

8. Een snel en eenvoudig bestelsysteem(Een kind kan de was doen)

9. Meerdere makkelijke en veilige manieren om te betalen(Alleen geen handje contantje)

10. Een eigen bestelaccount met een overzicht van jouw bestellingen(Zo hoor je er helemaal bij)