Wat is een stazak?

Een stazak is een speciale soort zak. Het zijn zakken die zonder hulp rechtop staan. Dit komt dankzij de handige stabodem. Ze worden ook wel stand up pouches genoemd. De zakken blijven staan terwijl ze gevuld worden, maar ook nadat ze gevuld zijn. Alle zakken hebben namelijk een stabiele bodemvouw. Stazakken gemaakt van verschillende materialen kun je kopen bij Profipack. Zo hebben we stazakken gemaakt van kraftpapier, aluminium en plastic. Ook hebben we speciale zakken met een venster, waardoor jij een goed zicht hebt op de verpakte producten. Hierdoor kun je bijvoorbeeld heel leuk koffiebonen verpakken.

Stazakken met gripsluiting

Bij Profipack kun je stazakken kopen met gripsluiting. Hierdoor zijn de zakken na het openen, ook weer makkelijk af te sluiten. Hierdoor blijven de smaak en geur van het product gewaarborgd. Wil je daarbij ervoor zorgen dat je voedsel extra lang houdbaar blijft. Dan is het raadzaam om de bovenkant van de dicht te sealen. Dit doe je met een sealapparaat. De stazakken hebben speciale inscheurinkepingen. Hierdoor vallen de stazakjes ook na het sluiten weer makkelijk te openen.

Stazakken bedrukken

Wil jij jouw stazakken bedrukken? Dat kan bij Profipack. Een bedrukte stazak ziet er bijzonder luxe uit en kan je precies laten maken zoals jij wil. Het is een prachtige verpakking voor jouw product. Neem voor meer informatie contact op met één van onze verpakkingsexperts.

Geschikt voor voedsel

Stazakken geschikt voor voedsel koop je natuurlijk bij Profipack. De zakken zijn voedselveilig en natuurlijk zijn de zakken fda goedgekeurd. Ze zijn dan natuurlijk ook BPA-vrij. BPA is een chemische stof die niet goed voor je is wanneer je er teveel van binnen krijgt. Je kan dan problemen met je lever en nieren krijgen.

De zakken zijn ook lucht- en vochtdicht. Hierdoor blijft het voedsel langer houdbaar. Je kunt er verschillende soorten voedsel in verpakken. Zo kunnen er vloeistoffen in, droge kruiden, of bijvoorbeeld koffiebonen.

Verschillende soorten zakken

Bij Profipack verkopen wij diverse soorten stazakken. Zo hebben wij plastic zakken, kraftpapier zakken en aluminium zakken. De aluminium stazakken zijn zeer gebruiksvriendelijke verpakkingen. Je kunt er verschillende soorten voedsel in verpakken, onder andere vloeistoffen. Zo kun je er bijvoorbeeld soepen in verpakken, of sauzen. Dankzij het aluminium is de inhoud van de zak ook bestand tegen UV straling. Het zijn dan ook graag gewilde zakken.

De kraftpapier zakken kunnen ook voor verschillende soorten voedsel worden gebruikt. Zo kun je er bijvoorbeeld prima snoepgoed, thee of ander voedsel in verpakken. Het kraftpapier geeft de stazakjes een luxe uitstraling. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor luxere soorten voedsel. De stazakken met venster geven nog een extra dimensie. Het venster geeft de zakken een nog extra luxe uitstraling. Je hebt daarbij meteen een mooi zicht op het product.

Stazakken kopen bij Profipack

Bij Profipack kun je stazakken kopen van verschillende soorten materialen, die geschikt zijn voor voedsel. Zo hebben we ze van plastic, aluminium en kraftpapier. Bij Profipack kun je ook stazakken bedrukken, voordelig en snel. Bestel jij onze producten op een doordeweekse dag voor 16:00 uur? Dan verzenden wij jouw bestelling diezelfde dag nog. Dit geldt natuurlijk niet voor de bedrukte producten. Bij elke bestelling vanaf €99,- betaal je bij Profipack daarbij geen verzendkosten. Zo kun je dus bij Profipack voordelig en snel jouw producten kopen. Kijk ook nog eens naar ons andere verpakkingsmateriaal. Steeds meer verpakt, met Profipack.

De stazakken van Profipack zijn BPA-vrij. Dit betekent dat er bij het maken van de stazakken geen gebruik is gemaakt van de chemische stof BPA. BPA is een chemische stof die in veel plastic producten zit. Daarnaast kan het voedsel in de stazakken vocht- en luchtdicht worden verpakt. De stazakken zijn dus veilig en zeer geschikt om voedsel in te verpakken.

Stazakken zijn speciale zakken die zonder hulp rechtop blijven staan. De zakken blijven door de handige stabodem ook wanneer ze gevuld zijn rechtop staan, waardoor ze ideaal zijn om producten mooi in te presenteren. Bij Profipack zijn er stazakken gemaakt van kraftpapier, aluminium en plastic. Daarnaast zijn er transparante stazakken, dichte stazakken en stazakken met venster.

Stazakken zijn geschikt om voedsel, vloeistoffen of andere kleine producten in te verpakken. Door de gripsluiting zijn de zakjes ideaal voor bijvoorbeeld rijst of nootjes. Door de gripsluiting is het zakje hersluitbaar waardoor ze lucht- en vochtdicht worden afgesloten.