Wat is PE folie transparant helder?

Wij hebben diverse soorten PE folie in ons assortiment. PE folie transparant helder is daar een van. Evenals de andere soorten, is deze doorzichtige bouwfolie gemaakt van polyetheen, wat een soort kunststof is. Kenmerkend aan PE folie transparant is dat het een folie is die zelfs onder zeer koude temperaturen krachtig en flexibel blijft. Buitengebruik is dus geen probleem, maar vanzelfsprekend is het ook binnen goed te gebruiken.

Volledig te recyclen

Denk nu niet direct dat, omdat het een plastic soort is, dit materiaal belastend is voor het milieu. Een van de belangrijkste voordelen van PE folie transparant is namelijk dat het geheel te recyclen is. En dit niet een keer, maar steeds opnieuw. Wanneer deze doorzichtige bouwfolie dus apart wordt ingezameld na gebruik, kan het nagenoeg oneindig verwerkt en gebruikt worden. Zo draag je alsnog bij aan een stukje duurzaamheid; iets waar wij van Profipack ook waarde aan hechten.

Waar gebruik je doorzichtige bouwfolie voor?

Deze PE folie transparant helder is erg veelzijdig en om die reden te gebruiken voor diverse doeleinden. In meerdere sectoren is het dan ook een gewild product. De aanschafkosten liggen laag en het gemak om ermee te werken is groot.

PE folie als beschermings- en verpakkingsmateriaal

Bekend zijn de diverse toepassingen in onder meer de bouw, bijvoorbeeld als tijdelijke afdichting van ramen en deuren. Dankzij de krachtige en waterafstotende eigenschappen fungeert de folie namelijk prima als beschermingsmateriaal en houdt vocht en vuil tegen. Ook voorkomt het zo dat je op de tocht zit tijdens het klussen. Met deze doorzichtige bouwfolie komt licht gewoon binnen, wat wel zo prettig is. Ook kun je er gewoon doorheen kijken. Tevens kun je er meubels mee afdekken en tot slot is deze PE folie transparant als verpakkingsmateriaal voor producten en goederen ook goed geschikt.

Bouwfolie in diverse breedtematen

Ben je op zoek naar een doorzichtige bouwfolie dan vind je deze in ons assortiment terug in verschillende breedtematen. Zo hebben wij rollen met een breedte van 200, 400 en 600 centimeter. Op elke rol zit een hoeveelheid van maar liefst 50 meter. Je kunt er dus goed mee vooruit. De dikte van de folie is hierbij standaard 60 micron. Dit maakt deze bouwfolie een folie van middelzware kwaliteit. Zou je direct meerdere rollen bestellen, dan kun je bij ons profiteren van een oplopende korting, wat altijd mooi meegenomen is. Naast PE folie transparant helder, bieden we ook PE folie transparant recycled en zwarte PE folie recycled.

Voor bouwmaterialen moet je bij Profipack zijn

Wij zijn een aanbieder met een zeer ruim en compleet assortiment op het gebied van verzenden en verpakken, maar ook als het gaat om bouwmaterialen kun je bij ons goed terecht. Van doorzichtige bouwfolie tot tiewraps en vloerbescherming; wij hebben het. Bovendien kun je bij ons altijd rekenen op een goede en klantgerichte service. Zo staan onze medewerkers graag voor je klaar en bieden wij in bepaalde gevallen de mogelijkheid tot het bedrukken van producten. Zo zetten wij graag een stapje extra voor onze klanten.

PE folie is een sterke, veelzijdige en waterafstotende folie. De folie bestaat uit polymerisatie van etheen. Deze folie wordt door de zeer hoge kwaliteit tijdens een bouw voor meerdere doeleinden gebruikt. De heldere PE folie is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en hebben een dikte van 60my.

PE folie staat ook wel bekend als een veelzijdige bouwfolie. Deze transparanten PE folie is goed bestand tegen koude temperaturen. De folie wordt onder andere ingezet om meubels of bouwmaterialen af te dekken. Door de bouwfolie kunnen producten worden beschermd tegen vuil en stof tijdens een verbouwing.