Blokbodemzakken

Blokbodemzakken
Blokbodemzakken zijn ideaal voor het verpakken van voeding. Door de rechthoekige bodem blijven ze netjes rechtop staan en kunnen daarom aantrekkelijk gepresenteerd worden in winkels. De zakjes afsluiten doet u door ze dicht te sealen of door gebruik te maken van sluitclips. Verkrijgbaar in verschillende maten en materialen (kraftpapier, plastic).

4 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

4 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Blokbodemzakken: ideaal voor het verpakken van voedsel


Blokbodemzakken zijn een mooie oplossing voor het verpakken van voedingsmiddelen. Dankzij de rechthoekige bodem en stijfheid van het materiaal blijven de zakjes netjes rechtop staan en kunnen daarom aantrekkelijk gepresenteerd worden. Ideaal voor gebruik in winkels en op markten. De zakjes zijn voedselveilig en daardoor geschikt voor food en non-food producten. De zakjes afsluiten doet u door ze dicht te sealen, gebruik te maken van sluitclips (papieren zakjes) of dicht te binden met een cadeaulint (plastic zakjes). Om het voedsel in de verpakking langer houdbaar te houden is het aanbevolen om de zakken dicht te sealen met een sealapparaat.

Verkrijgbaar in 2 varianten:
- Transparante plastic blokbodemzakken: volledig zicht op de inhoud, geschikt voor het verpakken van o.a. snoep, noten en chocolade. Kunnen ook gebruikt worden als cadeauverpakking.
- Kraftpapier blokbodemzakken met venster: voor een luxere uitstraling, ideaal voor het verpakken koffie en thee.

Voordelen:
- Voedselveilig en BPA vrij
- Door de blokbodem kunnen de zakjes rechtop staan
- De blokbodemzakjes hebben een luxe uitstraling