Plastic hoezen

Plastic hoezen

Het goed en betrouwbaar opslaan en vervoeren van uw goederen is essentieel. U wilt zich tijdens korte of langdurige opslag en transport natuurlijk geen zorgen maken over de conditie van uw spullen, dus naast de locatie is de manier van verpakken van groot belang. Profipack heeft zo veel praktische oplossingen in de vorm van diverse plastic hoezen op maat, dat u hier ongetwijfeld de perfecte oplossing vindt, tegen prijzen waar alleen een groothandel voor kan werken!

Artikelen 1 tot 36 van 62 in totaal

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Artikelen 1 tot 36 van 62 in totaal

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Efficiënt en zorgeloos opslaan en vervoeren met Profipack plastic hoezen

Plastic hoezen zijn lichtgewicht en erg gemakkelijk in het gebruik, waardoor ze een voordelige oplossing bieden voor bescherming van goederen met zo ongeveer iedere denkbare vorm en grootte. Ideaal om een voorraadje van klaar te hebben liggen in heel veel verschillende ondernemingen dus. Met een minimum aan inspanning beschermt u uw spullen tegen vuil, vocht en stof. Voor specifieke veelvoorkomende zaken zoals meubels, kleding en pallets hebben we inpakplastic op maat, waarmee inpakken, opbergen en vervoeren in een handomdraai schoner, veiliger en gemakkelijker wordt.

Een extra beschermingslaag voor palletgoederen

Inpakplastic is er in vele soorten en maten. zo ook pallethoezen. Palletvervoer is voor veel bedrijven een prima oplossing, met standaardmaten die gemakkelijk in en uit een trailer of magazijn kunnen worden geladen. Toch zijn pallets vaak beladen met goederen die niet goed tegen invloeden van buitenaf kunnen, zoals regen, stof en ronddwarrelend vuil. Met een pallet afdekhoes van het juiste formaat schermt u met één snelle beweging de complete pallet af, met inhoud en al. Een tweede mogelijkheid voor pallets zijn onze pallet tophoezen. Hiermee bedekt u simpel de bovenkant van uw beladen pallet toe, waarna u met wikkelfolie een stevige laag plastic bescherming om de hele vracht heen aanbrengt. Bij opgestapelde artikelen van verschillend formaat zijn onze pallet krimphoezen een prachtige oplossing. U slaat de krimphoes eenvoudig om de hele pallet heen en laat met een heteluchtpistool de hoes precies aansluiten op de inhoud: stevig en hermetisch afgesloten tegelijk!

Plastic hoezen op maat

Om ons aanod helemaal compleet te maken bennen we een aantal slimme plastic hoezen op maat om veelgebruikte goederen in één keer stof- en vuilvrij af te sluiten. Onze stevige meubelhoezen zijn beschikbaar in meerdere diktes en diverse afmetingen, dus geschikt voor iedere bank, kast, of tafel. Het is belangrijk om de juiste plastic hoezen op maat te gebruiken. als de hoes te los of te strak zit kan hij niet naar behoren functioneren. Met kledinghoezen heeft u in een mum van tijd hele garderobes of zelfs winkelcollecties verpakt. Een laatste topartikel dat we nog willen noemen zijn onze LDPE rolcontainer hoezen in twee diktes, die perfect op maat zijn vervaardigd om een rolcontainer te omhullen. Gemak, voordeel en uitstekende bescherming vindt u met één muisklik online bij Profipack!