Het voordeel van bedrukte dozen met logo

Dozen bedrukken met logo kent vele voordelen. Je logo bedrukken op kartonnen dozen, zorgt er onder meer voor dat jij jezelf onderscheidt van de concurrentie. Veel mensen kiezen er namelijk nog steeds voor om hun producten te verzenden in standaard kartonnen dozen. Een bedrukte doos, geeft je echter net dat voordeel op de concurrentie. Je eigen logo bedrukken op je verzenddozen, is een uitstekende manier om je naamsbekendheid te vergroten. Wat nog meer de voordelen zijn van dozen laten bedrukken? Daar vertellen we je graag nog wat meer over.

Een goede uitstraling door je logo bedrukken

Niet alleen geven bedrukte verzenddozen met logo een voordeel op de concurrentie. Het draagt ook bij aan een verhoging van de klantervaring. Wanneer je bedrukte doos immers aankomt bij de klant, kan hij of zij direct zien dat het pakketje van jou komt. Dit draagt enorm veel bij aan de klantervaring. Als een pakketje daarbij kwijt raakt in het sorteercentrum is het veel makkelijker om een bedrukte verpakking terug te vinden, dan een onbedrukte verpakking. Zo zie je dus dat je maar beter kunt kiezen voor je doos bedrukken met logo.

Profitip: deze verzenddozen kunnen worden bedrukt in full colour. Wil je liever één kleur? Kijk dan eens naar onze pagina over postdozen bedrukken.

Waarom je doos bedrukken met logo door Profipack

Je verzenddozen bedrukt met Profipack is gaan voor de zekerheid van een mooie bedrukking. Een eerste indruk is alles en die maak je maar één keer. Daarom wil je ervoor zorgen dat die eerste indruk een goede is. Het laatste wat je wilt is afbeeldingen die vaag gedrukt zijn op je vouwdoos. Bij Profipack staan we ervoor garant dat we je verzenddozen bedrukken met de zorg en aandacht die jouw dozen verdienen. We hebben ook vele jaren ervaringen in het bedrukken van verzenddozen met logo. Daarom kun je bij ons met een gerust hart jouw kartonnen dozen laten bedrukken.

Dozen op maat bestellen

Bij Profipack kun je ook dozen op maat bestellen. Hiervoor hebben we een speciaal ingerichte pagina. Wil jij dus een doos op maat? Check dan even deze pagina. Je kunt hier onder meer kiezen uit het type doos, maar ook uit de afmetingen, uit ons uitgebreide assortiment.

Specificaties van onze dozen met logo

Voordat je onze dozen met logo gaat bestellen, wil je natuurlijk eerst weten wat je koopt. Daarom vertellen wij je graag wat meer over onze bedrukte verzenddozen. Zo zijn ze niet vervaardigd uit karton van dubbele golf, maar uit enkel golfkarton. Dankzij deze golf zijn deze kartonnen verpakkingen erg stevig. Onze bedrukte dozen kun je daarbij zonder verpakkingstape opzetten. Hierdoor zijn ze makkelijk en snel opgezet. Ze sluiten daarbij door middel van een scharnierdeksel en zijn FSC-gecertificeerd. Je verzenddozen bedrukt met Profipack, is dus ook nog eens een uiterst duurzame keuze.

Verzendozen bedrukt met Profipack

Verzenddozen bedrukt met Profipack, voordelig en snel. Vanaf het moment van het aanleveren van het drukontwerp, ontvang jij je dozen met logo al binnen 1 tot 2 weken. Zo heb jij je bestelling dus razendsnel binnen. Een groot voordeel is ook dat je al vanaf kleine hoeveelheden, 100 stuks, je verzenddozen met logo kunt laten maken. Zo kun je dus ook al met een kleine oplage terecht bij Profipack. Bestel je daarbij voor een bedrag vanaf €99,-? Dan betaal je bij verzending in Nederland geen verzendkosten. Steeds meer verpakt, met Profipack.

Wil jij jouw postdoos met meerdere kleuren bedrukken? Dan ben je bij Profipack aan het juiste adres! De postdoos ‘bedrukt full colour’ kan met alle kleuren worden bedrukt. Naast dat de postdozen met meerdere kleuren bedrukt kunnen worden, is het mogelijk om de oppervlakte van de postdoos voor 100% te bedrukken.

Er zijn verschillende maten postdozen die full colour bedrukt kunnen worden. De kleinste postdozen die full colour bedrukt kunnen worden, hebben een afmeting van 250 x 160 x 60mm. De grootste postdozen die full colour bedrukt kunnen worden, hebben een formaat van 450 x 350 x 80mm. Ben je toch opzoek naar een afmeting die niet op de webshop staat? Neem dan contact op met onze verpakking experts.

Ben je opzoek naar een FSC gecertificeerde postdoos, die ook nog eens met meerdere kleuren bedrukt kan worden? Dan zijn de postdozen bedrukt full colour wat je zoekt! Deze postdozen zijn gemaakt van FSC-gekeurd karton.