Waarvoor wordt een mini big bag gebruikt?

Een mini big bag kun je eigenlijk voor elk product gebruiken, dat je ook in een grote bulk bag doet. Zo kun je er bijvoorbeeld tegels in doen, maar ook ander bouwmateriaal. Daarnaast worden onze allerkleinste mini bigbags ook wel gebruikt voor het verzamelen van fruit. Doordat ze zo klein zijn, kun je ze makkelijk tillen aan de twee handige lussen. Ook voor het transporteren van kleine hoeveelheden sloopafval naar een grote container of bulk bag, zijn deze minis uitermate handig. Hoveniers maken ook handig gebruik van deze big bag mini. Zo kun je er prima kleine hoeveelheden snoeiafval, of bladafval in kwijt.

Waaruit is een mini big bag opgebouwd?

Een big bag mini, is eigenlijk praktisch gezien bijna hetzelfde opgebouwd als zijn uit de kluiten gewassen broers. Zo zijn ze gemaakt van stevig geweven polypropyleen. Hierdoor zijn de zakken uitermate stevig. De geweven structuur van de big bag mini heeft een groot voordeel. Wanneer er namelijk een scherp voorwerp naar buiten prikt, zal de zak niet uitscheuren. De geweven structuur van de mini bigbag voorkomt dat de zak uitscheurt. Hierdoor zijn deze zakken ook geschikt voor scherp en puntig puin. De inhoud mini big bag varieert. Zo hebben we er één met een inhoud van 100 liter en één met een inhoud van 250 liter.

Stevige hijslussen van uitstekende kwaliteit

Elke mini big bag heeft gestikte naden, waardoor de zak uitermate stevig is. De twee mini big bags zijn allebei net iets anders opgebouwd. De mini bigbag van 45 x 45 x 45 cm heeft twee handige lussen aan de bovenkant zitten. Doordat het een kleine big bag is, kun je deze prima aan deze twee lussen optillen. Aan de onderkant heeft de bag een vlakke bodem, met daarbij nog eens twee hijslussen. Hierdoor de is de zak makkelijk te legen. De mini big bag 65 x 65 x 65 cm heeft vier hijslussen aan de bovenkant, zodat hij makkelijk met een vorkheftruck kan worden verplaatst. De hijslussen zijn mee gestikt in de naden voor extra stevigheid.

Big bag mini met een bedrukking

Wil je op een originele manier die past bij jouw bedrijf je naamsbekendheid vergroten? Kies er dan voor om je mini big bag te laten bedrukken. Bedruk de mini bigbag bijvoorbeeld met jouw logo, slogan, of bedrijfsnaam en kom professioneel voor de dag. Weet je niet precies hoe je dit allemaal moet aanpakken? Maak jezelf dan vooral geen zorgen. Profipack heeft namelijk een gespecialiseerd en eigen designteam. Zij zorgen ervoor dat jouw logo strak en netjes op de mini big bag komt. Zo kun je de inhoud mini big bag met zwaar materiaal mooi bedrukt vervoeren. Heb je bepaalde vragen over het ontwerp of een specifiek verzoek? Wij helpen je graag verder.

Lees ook: "Hoe lees je de label van een bulk zak?"

Een ruim assortiment aan big bags

Is de mini big bag toch niet wat je zoekt? Kijk dan ook nog eens gerust naar ons complete assortiment aan big bags. Zo hebben we naast de mini bigbag ook nog de heavy duty variant en een speciale variant voor het vervoer van asbest. Bij Profipack kun je jouw big bag mini voordelig en met een snelle levering in huis krijgen. Wil je daarbij geen verzendkosten betalen? Zorg er dan voor dat je een bestelling van minimaal €99,- doet in Nederland. Dan betaal je bij Profipack geen verzendkosten.

Lees ook: "Werken met big bags: hoe doe je dat veilig?"

Mini big bags zijn er bij profipack in twee verschillende maten. Zo biedt Profipack een mini big bag van 65 x 65 x 65 met een inhoud van 0,25 kuub. Deze mini big bag heeft een draagvermogen van 1500 kilo. De andere mini big bag is 45 x 45 x 45cm met een inhoudt van 100 liter. Daarnaast heeft deze sterke mini big bag een draagvermogen van 500 kg.

De mini big bag wordt, net als de grote big bag, gebruikt om bastenen, puin, tuinafval en andere afval in te vervoeren en in op te slaan. Door het sterke draagvermogen zijn de mini big bags ideaal om te gebruiken bij appels en peren mee te plukken.

Jazeker, jouw mini big bags kun je laten bedrukken bij Profipack. Zo kun je meer naamsbekendheid verkrijgen. Naast dat je jouw slogan of bedrijfsnaam op de big bag kan laten drukken, is het ook mogelijk om jouw logo ook de mini big bags laten drukken.