Beschermingsmateriaal

Wanneer uw producten niet goed verpakt zijn tijdens een verhuizing of transport, kunnen producten beschadigen. Om schade te voorkomen kunt u gebruik maken van beschermingsmaterialen. Met het gebruik van beschermingsmaterialen komen de producten netjes en onbeschadigd aan op de plaats van bestemming. Zo hebben we onder andere noppenfolie, golfkarton en schuimfolie in het assortiment.

De beste bescherming voor uw product!
De beste bescherming voor uw product! Ontdek ons assortiment

Best verkochte producten

Populaire subcategorieën

Aanbevolen

Beschermt tijdens transport bij elke drempel

Door de schok werende functie zijn noppenfolie, golfkarton en schuimfolie ideaal ter bescherming van uw producten tijdens transport. Onderweg komt u vele drempels en oneffenheden in de weg tegen. Het zou zonde zijn als uw producten hierdoor kapot zouden gaan. Noppenfolie wordt ook wel bubbeltjesplastic genoemd. Door de noppen / bubbels tegen het product aan te plaatsen, worden schokken opgevangen. Hetzelfde geldt voor golfkarton. Hierbij vangen de golven in het karton de schokken op.

Schuimfolie heeft naast een schok werende functie ook een kras werende functie. Door de zachte structuur van het schuim wordt de kans op krassen en beschadigingen aanzienlijk verkleind.

Vergeet de hoeken niet

Als u de producten stevig heeft ingepakt met folie, zijn vaak de hoeken nog zeer kwetsbaar. Neem bijvoorbeeld een glasplaat. Verschuift een glasplaat, dan vangen de hoeken de klap op. Dan is een laag folie niet genoeg! Hiervoor heeft Profipack Verpakkingsmaterialen hoekbeschermers in het assortiment. Hoekbeschermers zijn verkrijgbaar in de volgende materialen: karton, schuim en kunststof. Zo heeft u voor ieder product de juiste bescherming.

Naast hoekprofielen hebben we ook schuimprofielen. Zo kunt u ook de zijkanten van bijvoorbeeld een glasplaat of tafelblad beschermen. Deze U-profielen / Nomapack schuimprofielen zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

Zeg vaarwel tegen corrosie

Met de corrosie werende producten van Profipack, kunt u vaarwel zeggen tegen corrosie. We hebben voor kleine metalen producten speciale corrosie werende zakken. Knoop de zak goed dicht en uw metalen producten zijn goed beschermd. Voor grotere producten hebben we speciaal papier en VCI folie. Invetten en ontvetten is niet meer nodig. Dankzij de VCI-houdende stoffen in de folies zijn uw metalen producten goed beschermd!

Voorkom onnodige schade en verpak uw producten met de beschermingsmaterialen van Profipack.