Wat voor bags zijn dit?

Deze bulk bags kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Zo kan de big bag voor puin worden gebruikt. Hierin kun je verschillende soorten puin afvoeren. Denk bijvoorbeeld aan bakstenen, dakpannen en ander bouwafval. Ze worden daarnaast ook wel als big bag voor afval gebruikt. De zakken zijn gemaakt van stevig geweven polypropyleen. Hierdoor zijn ze bijzonder stevig en hebben ze ook een uitstekende perforatieweerstand. De naden zijn daarbij extra stevig gestikt zodat je niet bang hoeft te zijn dat ze uitscheuren. In de naden zijn daarbij vier stevige hijslussen gestikt, waaraan de big bag voor grond afvoeren kan worden vervoerd.

Lees ook: "Werken met big bags: hoe doe je dat veilig?"

Lege big bag voor puin

Heb je een verbouwing of sloopproject? Dan kan daar een grote hoeveelheid aan bouwafval bij vrijkomen. In zo'n geval kan je een lege big bag voor puin gebruiken. Een big bag voor puin, of een big bag voor afval, is uitermate handig. Hij neemt namelijk niet veel ruimte in, wat bijvoorbeeld een container wel doet. De zakken zijn uitermate stevig en je kunt er een keur aan verschillende soort sloopafval in kwijt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kapotte wasbak, tegels, stenen en klinkers.

Lees ook: "Hoe plan ik een geslaagde verbouwing?"

Mini bags voor kleine hoeveelheden afval

Heb je kleine hoeveelheden sloopafval? Dan kun je ook onze mini big bag voor afval gebruiken. Hierin kun je kleine hoeveelheden afval kwijt. Denk bijvoorbeeld aan bakstenen. De mini big bag voor afval is uiterst stevig en kan wel een gewicht tot 500 kg dragen. Op die manier heb jij een stevige zak te pakken.

Big bag voor tuinafval

Hoveniers kennen het wel; de groenkliko die vol zit met bladeren en tuinafval terwijl je nog niet eens halverwege een klus bent. Geen paniek. Je kunt ook een big bag voor tuinafval gebruiken. Heb je bijvoorbeeld snoeiwerkzaamheden? Dan kun je prima al je takken kwijt in deze big bag voor tuinafval. Doordat de zak is gemaakt van geweven polypropyleen heeft hij een uitstekende perforatieweerstand. Je hoeft dus niet heel snel bang te zijn dat een scherpe tak er doorheen prikt. En prikt er toch een tak door de big bag voor tuinafval? Dan zal hij door de geweven kwaliteit niet snel uitscheuren. Reuzehandig dus, zo'n geweven zak.

Gemakkelijk en snel grond afvoeren met big bags

Ga je een zwembad graven in je tuin? Of moet je gewoon een flinke hoeveelheid grond afvoeren? Dan kun je ook je big bag voor grond afvoeren gebruiken. Een big bag voor grond afvoeren gebruiken is verantwoord en slim. De kuubzakken hebben namelijk een uiterst groot draagvermogen. Zo hebben de standaard zakken wel een draagvermogen tot 1500 kg. Hierin kun je dus een grote hoeveelheid grond afvoeren. Een big bag voor grond afvoeren is ideaal, wanneer je niet enorme hoeveelheden grond moet afvoeren en een container overkill is. Ze de zak neer op een locatie waar je er goed bij kunt, maar ook vanwaar je hem goed kunt afvoeren.

Lees ook: "Welke kuubzak moet ik kiezen?"

Big bag voor afval kopen bij Profipack

Of je nu op zoek bent naar een big bag voor afval, een big bag voor puin, of een big bag voor grond afvoeren, bij Profipack ben je aan het juiste adres. We hebben verschillende afmetingen bulk bags in ons assortiment. Hierdoor zit er altijd wel een zak tussen die past bij jouw vraag. Ook als je een big bag voor tuinafval nodig hebt, zit je bij ons goed. Bij Profipack combineren we een ruim aanbod met scherpe prijzen. Pak dus je voordeel en koop je bags bij Profipack.

Lees ook: "Hoe lees ik de label van een bulk zak?"