Courant papier is ideaal om breekbare producten mee te verpakken, bijvoorbeeld servies tijdens een verhuizing. Ook wordt dit stevige, soepele papier vaak ingezet bij slijterijen en warenhuizen. Dit papier beschermt goederen namelijk ook tegen krassen. Daarnaast wordt dit isolerende papier gebruikt om afhaalmaaltijden mee in te pakken en warm te houden.

Het courant papier van Profipack is gemaakt van gerecycled papier. Na gebruik kan het gerecycled papier opnieuw gerecycled worden. Je beschermt dus niet alleen jouw producten met courant papier, maar maakt ook nog eens gebruik van duurzaam verpakkingsmateriaal.

Staat er een verhuizing op de planning? Wil jij jouw servies tijdens de verhuizing optimaal beschermen? Of wil jij jouw breekbare producten inpakken? Dan is courant papier wat je zoekt! Dit stevige papier vormt zich gemakkelijk rond en product en beschermt een product ook nog eens tegen krassen. Dit papier wordt naast bij een verhuizing vaak gebruikt in een warenhuis of slijterij. Als laatste werkt het papier isolerend en is het ideaal om afhaalmaaltijden extra lang warm te houden.