Wat zijn heavy duty big bags?

Heavy duty big bags zijn big bags die gemaakt zijn voor het echte zware werk. Je kunt er dus prima zware materialen in opslaan en vervoeren. Denk hierbij aan materialen als bouwafval, grind, ophoogzand, straatzand en stenen. Vanwege het materiaal dat erin gaat, noemen we dit product ook wel big bag voor zand en big bag puin. Waar een normale bag een draagvermogen heeft van 1500 kg, hebben deze krachtpatsers een draagvermogen tot wel 2000 kg. De zak is gemaakt van geweven polypropyleen. Hierdoor is hij uiterst stevig. Door de geweven kwaliteit, zal de zak niet snel uitscheuren wanneer er een gat in wordt geprikt.

Big bag voor puin

Ga je een verbouwing houden en heb je nog een opslagplek voor je bouwafval nodig? Maak dan gebruik van een big bag puin. Deze stevige heavy duty big bags hebben een maximaal laadvermogen tot 2000 kg. Je kunt hier dus als je sloopafval in kwijt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kapotte tegels, bakstenen, hout, gipsplaten en andere producten. Een big bag puin is ideaal wanneer je niet genoeg bouwafval hebt om een complete container te vullen. Zorg dat je de big bag op een makkelijk bereikbare plaats zet. Op die manier kan de volle bag afval makkelijk afgevoerd worden met een vorkheftruck aan de vier stevige hijslussen.

Big bag voor zand

De heavy duty big bags kunnen ook worden gebruikt als big bag voor zand. Ga je bijvoorbeeld een zandbak vullen? Dan is deze grote, stevige zak een ware uitkomst. Je kunt er daarbij ook nog een keur andere producten in kwijt, denk hierbij aan metselzand en brekerzand. Met een draagvermogen tot 2000 kg, kun je enorm veel zand kwijt in deze big bag voor zand. Doordat de zak is gemaakt van geweven propyleen, zal hij niet snel uitscheuren. De zak is daarbij stevig gestikt en heeft vier handige hijslussen. Zorg ervoor dat de hijslussen omhoog staan voordat je de bigbag zand op wilt tillen. Anders kun je niet met de lepels in de hijslussen rijden.

Een ruim assortiment in je winkelwagen

Naast deze heavy duty big bags hebben we nog een ruim assortiment aan andere soorten big bags. Zo hebben we ook standaard bulk bags voor het lichtere werk. Deze bags hebben een draagvermogen tot 1500 kg en zijn ons meest verkochte product. Ook deze kun je gebruiken als big bag voor zand, maar je kunt hem dan wat minder zwaar vullen. Ook hebben we nog bags met losslurf. Deze producten zijn ideaal voor het snel legen van bags. Ga je daarbij asbest verwijderen? Dan hebben we hier ook speciale zakken voor. Ook wanneer je slechts kleine hoeveelheden puin of bouwafval hebt, bieden wij een oplossing met onze puinzakken.

Heavy duty big bags kopen voor een scherpe prijs

Wil je een grote hoeveelheid heavy duty big bags kopen? Neem dan contact op voor een op maat gemaakte offerte zodat we een scherpe prijs kunnen afspreken. Bij Profipack kun je daarbij niet alleen terecht voor een big bag voor zand of een big bag puin. Je kunt bij ons ook terecht voor een keur aan andere bouwmaterialen. Zo kun je bij ons ook bouwfolie, asbestzakken en persoonlijke beschermingsmiddelen kopen. Zo wordt er steeds meer verpakt, met Profipack.