Een superieur verhuisdeken is een stevigere en zwaardere verhuisdeken dan de standaard verhuisdeken. De deken heeft een zachte wollen kant, om jouw producten optimaal te beschermen en een stugge kant met extra grip. Deze superieure dekens worden vaak ingezet bij zwaardere karweien. Daarnaast maken professionele verhuisbedrijven vaak gebruik van deze extra stevige en beter beschermende deken.

De verhuisdekens superieur worden vaak ingezet bij zwaardere klussen. Veel professionele verhuisbedrijven maken gebruik van de superieure dekens, omdat ze vaak langer meegaan en gemaakt zijn van uitstekende kwaliteit. Daarnaast hebben de dekens twee kanten, namelijk een wollen en een stugge kant. De wollen, zachte kant beschermt producten optimaal. De stugge kant zorgt voor extra grip en verkleint de kans dat de deken en het product heen en weer schuift.

De verhuisdekens superieur zijn gemaakt van wol, katoen en gerecyclede textielvezels. Deze materialen samen zorgen voor uitstekende, slijtvaste kwaliteit en bieden optimale bescherming aan jouw meubels tijdens een verhuizing.