Bij Profipack zijn er vier verschillende telescopische verzendkokers van karton verkrijgbaar. De langste telescopische koker is 860mm lang. Deze koker kan makkelijk verlengd worden tot een lengte van wel 1700mm. Door het verlengen van een koker kunnen lange producten gemakkelijk in een doos worden verstuurd.

Alle telescopische verzendkokers en kokers met plakstrip kunnen verlengd worden. Bij het verlengen is het wel belangrijk dat de twee maten in elkaar passen. De volgende maten kunnen gecombineerd worden om een telescopische koker te verlengen: 

- De koker met een breedte en hoogte van 105mm past in een koker met een breedte en hoogte van 111mm
- De koker met een breedte en hoogte van 140mm past in een koker met een breedte en hoogte van 150mm
- De koker met een breedte en hoogte van 190mm past in een koker met een breedte en hoogte van 201mm

Een telescopische verzendkoker is een koker die precies over een andere koker heen past. Hierdoor kan de vierkante koker makkelijk verlengd worden. De telescopische koker is een uitkomst wanneer de kokers te kort zijn om jouw producten in te versturen.

Een telescopische koker is makkelijk te verlengen. De koker is namelijk voorzien van plakstippen aan de binnenkant. Met deze plakstrippen zijn de kokers aan elkaar te bevestigen. In onze video wordt je stap voor stap uitgelegd hoe de telescopische koker werkt.