WAAROM EEN HOEKPROFIEL VAN SCHUIM GEBRUIKEN?

Beschermhoeken van schuim zijn ideaal wanneer je kwetsbare hoeken wilt beschermen van bijvoorbeeld glasplaten, schilderijen of deuren. Dit is nodig omdat een product tijdens transport veel te lijden kan hebben. Een hoekprofiel van schuim beschermt optimaal tegen krassen, stoten en butsen. Ook voorkomt een U hoekprofiel van schuim dat er kwetsbare hoekjes van een product afbreken.

HOEKPROFIEL SCHUIM GEBRUIKEN ZONDER TAPE

Een hoekprofiel van schuim past prima om de hoek die het moet beschermen. Het is niet nodig om de beschermhoek vast te zetten met tape. Het hoekprofiel van schuim klemt zichzelf namelijk vast. Heb je de randen al beschermt met een U profiel? Maak dan de bescherming compleet door op de hoeken hoekprofielen van schuim te plaatsen. U profiel hoeken van schuim zijn gemaakt van polyethyleenschuim, slijtvast en makkelijk opnieuw te gebruiken. Gooi ze na gebruik dus niet weg!
Elk U profiel hoekstuk is 10 x 10 cm en is goed te gebruiken in combinatie met U schuimprofielen van schuim, om zo een complete bescherming te bieden.