Gripzakjes 90 micron voor zware en scherpe producten

Wil jij zware en scherpe objecten verpakken in gripzakjes? Dan kun je het beste kiezen voor gripzakjes 90 micron. Deze stevige gripzakjes zijn wel 90 micron dik. Hierdoor zijn de zakjes praktisch onscheurbaar en hebben ze een goede perforatieweerstand. Hierdoor zijn ze ideaal voor zware en scherpe producten. Zo kun je bijvoorbeeld prima puntige voorwerpen in de gripzakjes 90 micron stoppen. Dankzij de gripsluiting kan het zakje onbeperkt geopend en gesloten worden. Hierdoor zijn de gripzakjes extra sterk één van ideale verpakkingsmaterialen voor wanneer je regelmatig iets uit een zak moet pakken, of moet opbergen.

De gripzakjes 90 micron zijn transparant. Dit is erg handig, want dankzij de transparante houdt je goed zicht op wat er in de zakjes zit. Hierdoor hoef je niet elke keer je gripzakjes extra sterk open te maken om erachter te komen wat de inhoud betreft.

Gripzakjes 90 micron in verschillende formaten

Bij Profipack kun je gripzakjes 90 micron kopen in verschillende formaten. Zo hebben wij kleine zakjes van 40 x 60mm. Deze gripzakjes extra sterk zijn bijvoorbeeld zeer geschikt voor het verzamelen van scherpe schroeven of spijkers. We hebben daarbij ook nog zakjes van 60 x 80mm en 70 x 100mm. Zo zit er bij ons altijd wel een kleine verpakking tussen om jouw producten in te verpakken. We hebben ook middelgrote gripzakjes gripzakjes extra sterk. Zo hebben we zakjes van 160 x 230mm en zakjes van 230 x 320mm. Ook hebben we nog zeer grote gripzakken van onder andere 500 x 500mm met veel bruikbare ruimte. Ideaal voor grote en zware producten.

Wat houdt 90 micron in?

Micron houdt bij de gripzakjes 90 micron, de dikte van het zakje in. Eén micron is een miljoenste van een meter. Dit zegt je misschien niet veel, maar 90 micron is echt bijzonder dik en stevig. Hierdoor zijn deze gripzakjes extra sterk, praktisch gezien onscheurbaar. Ter vergelijking, een plastic zak van de supermarkt is 50 micron dik. Onze extra sterke gripzakjes zijn dan ook ideaal voor scherpe, of zware producten. Ze hebben namelijk ook door de dikte een goed draagvermogen. Ze zijn daarbij gemaakt van waterafstotend LDPE. Hierdoor zijn de producten die worden verpakt in de zakjes ook goed beschermd tegen vocht.

Gripzakjes extra sterk met een bedrukking of schrijfvlak

Heb je een webshop, of een winkel en wil je gripzakjes 90 micron met een bedrukking kopen? Dat kan bij Profipack. Bij ons is er de mogelijkheid om jouw gripzakjes extra sterk te laten bedrukken. Een bedrukking op jouw zakjes is een bijzonder sterk reclamemiddel. Je kunt verschillende dingen op je zakje laten bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan jouw logo, slogan of bedrijfsnaam. Je kunt daarbij ook je bedrijfsgegevens laten bedrukken op de gripzakjes 90 micron. Wil je daarbij een schrijfvlak op je gripzakjes? Ook dat is mogelijk bij Profipack. Neem snel contact op met één van onze vertegenwoordigers en zij helpen je graag verder.

Gripzakjes 90 micron kopen

In onze webshop kun je gripzakjes micron kopen voor een aantrekkelijke prijs. We begrijpen daarbij bij Profipack dat je niet lang wilt zitten wachten op je bestelling. Daarom is het belangrijk dat je bij ons op werkdagen bestelt voor 16:00 uur. Dan verzenden wij jouw bestelling namelijk dezelfde dag nog. Hierdoor kan jij jouw bestelling de volgende dag al in huis hebben. Dat is nog een snelle service!

Profipack biedt niet alleen sterke 90 micron zakjes aan, maar ook gripzakken met extra lengtezakjes met schrijfvak en VCI gripzakjes.

Gripzakjes van 90 micron dikte worden vaak gebruikt voor het opbergen en beschermen van kleine, scherpere of zwaardere voorwerpen. Hierbij kan je denken aan voorwerpen zoals schroefjes, sieraden of andere voorwerpen. Door de gripsluiting zijn de zakjes gemakkelijk te openen en te sluiten, waardoor de voorwerpen goed opgeborgen zitten.

Profipack biedt veel verschillende formaten gripzakjes met een dikte van 90 my aan. De kleinste zakjes hebben een afmeting van 40 x 60mm en zijn zeer geschikt om kleine producten in te verpakken. De grootste gripzakjes die 90my dik zijn hebben een afmeting van 400 x 600mm, ideaal om grotere producten in te verpakken of grotere aantallen in te verpakken.