Noppenfolie

Noppenfolie

Bubbeltjesplastic kopen?

Noppenfolie, ook wel bekend als luchtkussenfolie of bubbeltjesplastic, is ideaal om kwetsbare producten te beschermen tijdens transport. Noppenfolie beschermt tegen stoten of klemmen, maar het heeft ook isolerende eigenschappen. Door de individuele luchtkamers in het bubbeltjesplastic wordt iedere impact van buitenaf gedempt. Kwetsbare producten kunnen verpakt in noppenfolie veilig mee met transport.

35 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

35 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Hoogwaardig luchtkussenfolie vindt u bij Profipack

Profipack is een gespecialiseerde groothandel met zicht op de markt en grondige kennis van verpakkingsmaterialen. U mag er dus op rekenen dat wij weten wat we u voor verpakkingsmaterialen aanbieden: ook als het om onze verschillende soorten noppenfolie gaat. Natuurlijk is goedkope noppenfolie een belangrijke richtlijn voor onze inkopers. Veel van onze afnemers hebben omvangrijke vrachten om te beschermen met bubbeltjesplastic, dus ook bij bulkinkoop blijven we scherp aan de prijs. Toch is kwaliteit het voornaamste criterium, want als u uw waardevolle en kwetsbare zaken wilt beschermen, dan wilt u het natuurlijk zo doen dat u blind op de goede afloop kunt vertrouwen. Dat is het kwaliteitsniveau waar u bij Profipack standaard op mag rekenen.

Bubbeltjesplastic in vele soorten en maten

Profipack biedt voor verschillende toepassingen specifieke soorten noppenfolie aan. Voor professionele bescherming kunt u kiezen uit onze polyethyleen folies met een noppen diameter van 10 of 25 milimeter. Let u bij het maken van uw keuze op de stevigheid van de folie, uitgedrukt in de diktemaat micron of my. In ons assortiment vindt u extra stevige folie van 150 my , maar ook onze standaard noppenfolie van 80 my biedt uitstekende bescherming voor de meeste reguliere toepassingen. Beide diktes zijn verkrijgbaar in uitvoeringen van tien verschillende breedtes. Onze luchtkussenfolies zijn thermolasbaar, voor een sluitende verpakking in de vorm van hoezen en wikkels op maat. Voor specialistische toepassingen heeft Profipack daarnaast nog professionele antistatische bubbeltjesplastic, wanneer u de optimale bescherming zoekt voor producten en materialen die gevoelig zijn voor statische ontladingen.

Kies voor de zekerheid van een specialist in verpakken

Als u er zeker van wilt zijn dat uw waardevolle en gevoelige goederen optimaal beschermd zijn tegen alle externe invloeden, dan kunt u maar beter voor een professionele speler in verpakkingsmaterialen kiezen. Profipack combineert de expertise en materialenkennis van een specialist met het voordeel van een grote speler op de Europese markt. Zo bent u steeds verzekerd van de beste bescherming voor de beste prijs, wat uw specifieke eisen en wensen ook zijn. Bij ons vind u altijd bubbeltjesplastic van uitstekende kwaliteit voor de beste prijs.