Folie & zakken

Van kleine gripzakjes tot Big Bags, Profipack Verpakkingsmaterialen heeft een groot assortiment plastic verpakkingen. Zo hebben we kleine gripzakjes voor losse onderdelen. Maar ook zakken voor in het magazijn, zoals plastic hoezen voor het verpakken van meubels, pallets en rolcontainers.

Naast zakken hebben we ook wikkelfolie voor het inwikkelen van pallets of losse zendingen. Zo hebben we onder andere machinewikkelfolie, handwikkelfolie en bundelfolie in verschillende maten en diktes.

Alles voor een schone en afvalvrije werkplek!
Alles voor een schone en afvalvrije werkplek! Ontdek ons assortiment

Best verkochte producten

Populaire subcategorieën

Aanbevolen

Van klein gripzakje naar Big Bags

Er zijn verschillende manieren om producten te vervoeren en te verpakken. De meest bekende manier is toch wel in de plastic zak. De plastic zak kom je tegen in de supermarkt, winkel en de plaatselijke bakker. Ook in het magazijn wordt veel gewerkt met plastic zakken. Zo hebben wij naast draagtassen ook Big Bags voor producten, zoals: zand en grind. Daarnaast hebben we puinzakken voor het vervoeren van puin en speciale asbest zakken die voorzien zijn van het a-vignet. Ook kunnen kratzakken en de vuilniszak natuurlijk niet ontbreken in het assortiment. Voor de kleine producten hebben we hersluitbare zakjes, blokbodumzakjes en diepvrieszakjes.

Zo ziet u maar, Profipack biedt voor ieder product de juiste zak.

Plastic verpakkingen in uw eigen stijl

Producten in een witte saaie draagtasjes? Niet bij Profipack! Bij Profipack Verpakkingsmaterialen kunt u draagtassen bedrukken met uw logo of een ander ontwerp. Bedrukte plastic draagtassen geven u de kans om uw bedrijf extra te promoten. U kunt uw plastic tasjes hier personaliseren.

Erg in-gewikkelde plastic folie

Voor het inwikkelen van uw pallets en losse zendingen hebben we machinewikkelfolie, handwikkelfolie en bundelfolie. Wikkelfolie is een plastic folie, waarmee uw producten op de juiste manier stevig verpakt worden. Wikkelfolie wordt ook wel rekfolie of stretchfolie genoemd. Door de rekfunctie van de folie, worden uw producten extra stevig bij elkaar gehouden tijdens transport. Naast het bij elkaar houden van uw producten zijn uw producten ook door deze plastic folie beschermd tegen vocht en vuil. Met de speciale rekfolie dispenser wordt het gebruik van wikkelfolie u nog gemakkelijker gemaakt.

Wikkelfolie is beschikbaar in verschillende kleuren en maten. Zo hebben wij zwarte wikkelfolie, maar we hebben de rekfolie ook in de kleuren: blauw, rood, geel, groen, wit en transparant.

Naast wikkelfolie hebben wij ook topvellen die geschikt zijn voor het afdekken van pallets. Zo wordt uw pallet vanaf de bovenkant volledig beschermd tegen vocht en vuil. De topvellen zijn beschikbaar in de kleuren zwart en transparant. Voor iedere pallet hebben wij het juiste formaat. Zo hebben wij topvellen voor: ISO pallets, EURO pallets en voor BLOK pallets. De topvellen leveren wij op rol en zijn gemakkelijk af te scheuren.