Big Bags

Big Bags
Op elke bouwplaats en bij iedere verbouwing komen we ze tegen: big bags. Stevig, praktisch en geweven van de slimste materialen bieden big bags voor afval een uitkomst bij het verplaatsen en tijdelijk opslaan van zand, grind, stenen, puin en nog veel meer. Profipack heeft voor elke denkbare toepassing een passende big bag oplossing beschikbaar, dus kijk snel naar ons assortiment en vind voordelig de beste bags voor elke klus.

6 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

6 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Stevige big bags voor puin

Big bags zijn de steun en toeverlaat voor iedereen die bij constructie- of sloopwerk de materiaalstromen op orde wil houden. Of het nu gaat om een flinke hoeveelheid zand of ander bouwmateriaal dat nog moet worden verwerkt. Of juist om het puin dat vrijkomt bij een verbouwing of sloop, met onze big bags houdt u uw afvoer en aanvoer van materialen overzichtelijk op orde totdat de bouwmaterialen kunnen worden verwerkt of afgevoerd. Big bags in puin vervoeren is geen probleem, ze zijn extra sterk!

Onze maten en materialen big bags

In principe worden big bags voor afvalvvervaardigd in de handige standaard maatvoering van 90 x 90 x 100 cm, waarmee de inhoud steeds één kubieke meter is. Alle big bags zijn voorzien van vier stevige hengsels aan de open bovenzijde, zodat de big bag gemakkelijk kan worden open gehouden, maar ook door de gangbare kranen kan worden verplaatst zodra deze vol is. Deze hijslussen zijn stevig verwerkt in de big bag door ze aan de zijkant mee te stikken in de structuur van de bag zelf, voor maximale draagkracht tijdens het hijsen. Met stevig geweven polypropyleen als basismateriaal kunnen onze big bags een belasting aan tot wel 1.500 kilo, wat ze ideaal maakt voor de grotere klussen en professionele activiteiten in de bouwsector.

Eenvoudig te combineren met andere producten

Voor sommige soorten inhoud is het aan te raden om uw big bags te combineren met een extra product, zodat de lading hoe dan ook op de juiste plek zal blijven. Bij Profipack vindt u dan ook passende binnenzakken, zoals onze transparante LDPE zakken, specialistische plastic asbestzakken, of geweven puinzakken van polypropyleen. Door onze producten op de juiste manier te combineren bent u op voordelige wijze verzekerd van de juiste oplossing voor iedere bouw en iedere sloop, zodat u op de juiste manier al uw puin en andere materialen af kunt voeren. En als u dan toch zo verantwoord bezig bent, dan wilt u dat natuurlijk aan de omgeving en uw opdrachtgevers laten zien: dat is precies de reden waarom we u ook speciale big bags met uw naam en bedrijfsloge kunnen leveren.