Bouwfolie

Bouwfolie
Dicht ramen en deuren af en bescherm vloeren tijdens bouwwerkzaamheden met de bouwfolie van Profipack. Bouwfolie is gemaakt van sterk PE-materiaal. Breng de folie aan op oppervlakken die beschermd dienen te worden tijdens de bouw. Met bouwfolie voorkomt u schade door vocht, stof , cement of andere invloeden op een snelle en voordelige manier.

Artikelen 1 tot 36 van 41 in totaal

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Artikelen 1 tot 36 van 41 in totaal

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Bouwfolie voor de echte professional

Voor professionele resultaten zijn professionele materialen nodig, dus als er iets afgeschermd moet worden, dan moet dat goed en grondig gebeuren. De bouwfolies van Profipack bieden in elke situatie de bescherming die u zoekt. Vervaardigd uit PE materiaal biedt onze bouwfolie de juiste combinatie van stevigheid en soepelheid, ook als er vanwege vorst even niet kan worden doorgewerkt. Hierdoor is ons bouwfolie uitermate geschikt voor het afschermen van materialen zoals stenen, dakpannen, hout en bijvoorbeeld dakplaten, maar ook voor nog niet afgewerkte oppervlaktes zoals stucwerk, sierpleister, of schoonmetselwerk. Omdat het materiaal in groot formaat en op flinke rollen wordt verkocht, is het ook erg geschikt om kwetsbare ruimtes in aanbouw als geheel te beschermen tegen het weer en tegen vuil. Ook voor het afdekken van raamkozijnen zonder beglazing in de open bouwfase is onze bouwfolie een prima oplossing.

Vriendelijk voor uw bouwmateriaal en voor het milieu

Onze transparante bouwfolies zijn deels vervaardigd uit gerecycled materiaal. Door voor deze folie te kiezen bent u dus milieubewust bezig, terwijl u tegelijk de beste bescherming voor uw spullen kiest. Door het recycling proces is de folie vaak wat grauw van kleur, maar dit heeft geen enkele betrekking op de kwaliteit, de stevigheid, of de levensduur van de bouwfolie. Natuurlijk hebben we een enorme keuze aan verschillende diktes en formaten beschikbaar, en uiteraard verkopen we onze bouwfolie voor prijzen waar u alleen bij een serieuze groothandel om hoeft te komen. Voor specifieke projecten hebben we trouwens ook een non-transparante zwarte bouwfolie in ons assortiment, omdat we begrijpen dat u bij de opslag van bepaalde materialen liever geen nieuwsgierige blikken kunt gebruiken.

Handig in elke fase van elk bouwproject

Of u nu pas bent begonnen aan een project en grote partijen bouwmateriaal moet beschermen tot u ze kunt gaan gebruiken, of juist halverwege een bouw bent en allerlei open constructies moet beschermen. Onze bouwfolie is altijd goed om in de buurt te hebben. Schilders, metselaars, stukadoors en timmerlieden: allemaal maken ze gretig gebruik van bouwfolie om hun werk zo goed mogelijk op te kunnen leveren. Sla daarom nu uw slag en bestel bij Profipack snel en voordelig uw voorraad, zodat u straks niet voor verrassingen komt te staan!