Papieren zakjes met venster

Bij Profipack hebben wij diverse papieren zakjes met venster in ons assortiment. Het voordeel van deze zakken is dat ze een luxe uitstraling hebben en zicht geven op het verpakte product. Je kunt het product namelijk erg goed zien dankzij het heldere venster in het midden van de zak. Het is hierdoor erg geschikt voor winkels. Je kunt er prima verschillende droge voedingsmiddelen in verpakken. Denk bijvoorbeeld aan noten, koffiebonen of snoepjes. Dankzij de unieke bodem, blijven deze zakjes altijd staan. Zo blijft de verpakking staan wanneer hij gevuld wordt, maar ook wanneer hij eenmaal gevuld is.

Stazak kraft met venster voedselveilig

De zakjes zijn stevig en flexibel en geschikt voor verschillende producten. De venster papieren zakjes zijn geschikt voor het verpakken van voedingsmiddelen. De zakjes zijn namelijk BPA-vrij. BPA is een schadelijke chemische stof. Krijg je hier te veel van binnen? Dan kun je onder meer gedoe krijgen met lever en je nieren. Maar goed dus dat deze stazakken met venster hier vrij van zijn. De zakken zijn verder luchtdicht en vochtdicht. Hierdoor blijven voedingsmiddelen langer houdbaar en behouden ze ook beter hun smaak en geur. Wel zo handig, als je er bijvoorbeeld heerlijk geurende koffiebonen in wilt verpakken.

Wat is het voordeel van deze bruine zakjes?

Het gebruik van deze stazakken met venster kent vele voordelen. Allereerst zijn ze uitermate geschikt om voedsel in te verpakken. Zo kun je er bijvoorbeeld diverse soorten nootjes, kruiden, thee, of snoepjes in verpakken. De venster papieren zakjes zijn namelijk BPA-vrij, luchtdicht en vochtdicht. Door het eerste aspect is de inhoud geschikt om te consumeren. Door de laatste twee aspecten blijven de voedingsmiddelen langer goed. Dankzij het venster kun je de verpakte producten leuk presenteren. Dit is ideaal voor een winkel of een marktkraampje. Het luxe kraftpapier, geeft daarbij de zakjes een luxe uitstraling.

Kraftzakjes met venster goed afgesloten door te sealen

De stazakken met venster zijn gemakkelijk meerdere keren te openen en te sluiten, dankzij de handige gripsluiting. Dit is erg handig bij onder meer luxe artikelen, waarbij je telkens maar een klein beetje neemt. Denk bijvoorbeeld aan een dure notenmix. Wil je het voedsel in de verpakking nog langer houdbaar maken? Dan raden wij aan om bovenaan de zak dicht te sealen met een sealapparaat. Hierdoor krijg je een waterdicht seal, waardoor je voedsel nog langer goed blijft. Bij Profipack hebben wij diverse sealapparaten, waarmee je razendsnel kunt sealen. Koop dus naast je stazakken met venster ook je sealapparaat bij Profipack.

Waarom kraftzakjes met venster kopen bij Profipack?

Bij Profipack verkopen we een ruim assortiment stazakken met venster. Zo zit er altijd wel een formaat product tussen voor jou als consument. Ook hebben we nog diverse andere stazakken, onder andere van aluminium. Ook hier kun je kiezen uit verschillende afmetingen. Het is mogelijk om bij ons je notenzakjes in bulk in te kopen. Je kunt echter je notenzakjes ook in kleine aantallen kopen. Wanneer je echter een bestelling in bulk plaatst, kun je gebruik maken van onze aantrekkelijke staffelkortingen. Zo koop je jouw kraftzakjes met venster extra voordelig.

Stazakken met venster kopen bij Profipack

Koop je stazakken met venster voor een voordelige prijs bij Profipack Verpakkingsmaterialen. Heb jij namelijk een orderwaarde van €99,- of meer voor een bestelling in Nederland? Dan rekenen we bij Profipack in dat geval geen verzendkosten. Wil jij jouw notenzakjes daarbij ook snel in huis hebben? Plaats dan die bestelling voor jouw zakjes met venster op een werkdag voor 16:00 uur. Dan kunnen wij jouw bestelling namelijk diezelfde dag nog de deur uit doen. Zo heb jij jouw bestelling van kraftzakjes met venster lekker op tijd binnen en zo kun jij lekker snel gaan verpakken.