Interne transportmiddelen

Van zware materialen tot onhandige vormen, van klein tot groot alles wordt vervoerd binnen een bedrijf. Om het interne transport soepel te laten verlopen heeft Profipack Verpakkingsmaterialen de juiste interne transportmiddelen in het assortiment. Zo hebben wij etagewagens, magazijnwagens, palletwagens, steekwagens en werkplaatswagens. Alle wagens voldoen aan de huidige Arbo eisen en bieden hierdoor extra veiligheid aan uw werknemers.

Voor al uw interne transport benodigdheden
Voor al uw interne transport benodigdheden Ontdek ons assortiment

Best verkochte producten

Populaire subcategorieën
Aanbevolen

Ga voor goede opslag en stabiel intern transport

Een pallet is een simpel product, maar onmisbaar tijdens het interne transport. Hoe zwaar, groot of onhandig een product ook is, op een pallet kunt u alle producten moeiteloos verplaatsen en opslaan. Wij hebben verschillende soorten pallets in ons assortiment. Zo hebben we houten pallets, kunststof pallets en geperste pallets.

Geperste pallets zijn isolerend en beschermen uw producten tegen opstijgend vocht. Een groot voordeel van de geperste presswood pallet, is de handzaamheid en het feit dat het een lichte pallet is. Daarnaast zijn de presswood pallets stapelbaar. Stapelbare pallets nemen minder ruimte in beslag. Kunststof pallets zijn goed schoon te houden. De pallets zijn niet gemaakt van hout, waardoor u geen kans heeft op splinters. De kunststof pallet wordt vaak gebruikt in de medische- of antistatische wereld. Als er bijvoorbeeld gewerkt wordt met het vervoeren van medicijnen, is het belangrijk dat pallets hygiënisch zijn.

De bekendste pallet is toch de houten pallet. De houten pallets zijn zeer geschikt voor intern transport. Ze hebben een hoge draagkracht en zijn van goede kwaliteit. De houten pallets zijn beschikbaar in verschillende maten. Zo hebben we de mini pallets. Deze mini pallets worden ook wel ISO pallets genoemd. Daarnaast hebben we de standaard europallets en de blok pallet. Voor een pallet op maat kunt u hier een offerte aanvragen.

Intern transport op rolletjes

Staat uw lading op een pallet? Check! De volgende stap is het verplaatsen van de lading. Hiervoor heeft u een palletwagen op wielen nodig. Een palletwagen wordt ook wel pompwagen genoemd. Door de pallet vorken onder de pallet te schuiven kunt u de pallet optillen met de palletwagen. U pompt de pallet hydraulisch omhoog. Als de pallet zweeft boven de grond, hangt hij op de vorken van de palletwagen. Zo kunt u met de palletwagen op wielen de pallet gemakkelijk verplaatsen. Profipack heeft palletwagens met paletvorken in verschillende lengtes en breedtes voor u op voorraad.

Met een palletwagen is wordt het interne transport een fluitje van een cent, want de pompwagen doet al het zware werk voor u!

Voor het lichtere werk en kleinere producten hebben wij ook steekwagens, magazijnwagens en een meubelhondje in het assortiment. Speciaal voor het veilig verplaatsen van een gasfles hebben wij de gasfleswagen.

Geen heen en weer gesleep met de etagewagen

Om te voorkomen dat u heen en weer blijft lopen om de producten te pakken tijdens het orderpicken, biedt de etagewagen de oplossing! Zet de producten op de etagewagen, verplaats de etagewagen naar de plek waar alle pakketten worden ingepakt en u heeft meteen alle kleinere orders direct bij de hand.

We hebben een etagewagen met houten leggers en 3 verstelbare etages. Daarnaast hebben we ook de standaard etagewagen die zeer geschikt is voor kantoorverhuizingen. Bij de standaard etagewagen krijgt u een extra riem en legplanken, deze wagen is voor een draagvermogen van max. 100 kg.