Een paraatdoos met variabele vulhoogte

Paraatdozen zijn eenvoudig kartonnen dozen die prima geschikt zijn om onder andere drukwerk in te verzenden. Ze bestaan in principe uit twee delen: een losse bodem en deksel. Het deksel, is een telescopische deksel, waardoor er een variabele vulhoogte ontstaat. Dit is erg handig, zeker wanneer je verschillende stapels wilt verzenden. Ook kan je hierdoor hoger vullen dan de standaard 50 mm of 100 mm. Je hebt deze kartonnen verpakkingen in verschillende afmetingen. De meeste gebruikt soort, is toch wel de paraatdozen A4. Hierin past precies briefpapier. Doordat de verpakkingen precies pas zijn voor a4-tjes, hoef je niet bang te zijn dat het papier gaat kreuken.

Eenvoudig en snel op te zetten

De paraatdozen van Profipack zijn eenvoudig en snel op te zetten en je hebt geen tape nodig. Binnen enkele seconden heb je bodem en deksel in elkaar gezet. Een kind kan de was doen! Eenmaal in elkaar gezet, kun je er prima drukwerk, of briefpapier in verzenden. Let wel op. Wanneer je de doos gaat verzenden, heb je wel tape nodig of omsnoeringsmateriaal. Anders heb je kans dat de kartonnen verpakking halverwege openspringt. Bij Profipack kun je gelukkig niet alleen je paraatdoos kopen, maar ook sluitingsmateriaal. Bestel bij ons daarom direct je PP band of verpakkingstape, om bijvoorbeeld je kostbare drukwerk goed te verpakken.

Je paraatdoos kopen en laten bedrukken

Wil je niet alleen een paraatdoos kopen, maar deze ook meteen laten bedrukken? Dat kan ook bij Profipack. Zo is het mogelijk om paraatdozen in de kleuren wit of karton te laten bedrukken. Kies voor een originele reclameslogan. Of bijvoorbeeld voor het prachtig gekleurde logo van jouw bedrijf. Op deze manier zorgen de paraatdozen voor een nog meer verzorgde presentatie. Wil je meer informatie over de bedrukkingsmogelijkheden? Neem dan even contact op met onze verpakkingsexperts. Zijn vertellen je graag meer over alle bedrukkingsmogelijkheden van onze paraat dozen.

Een doos van massief karton met bodem en deksel

De paraatdozen zijn vervaardigd uit massief karton. Hierdoor zijn de dozen uitermate stevig en kunnen ze wel tegen een stootje in het verzendproces. Ga je er geen briefpapier of drukwerk in verzenden, maar bijvoorbeeld kwetsbare cosmetica? Dan kun je ook nog gebruikmaken van opvulmateriaal om de inhoud extra goed te beschermen. Zo kun je bijvoorbeeld gebruikmaken van luchtkussens of opvulchips. Maar waar moet je dat dan halen? Geen nood! Bij Profipack kun je niet alleen je paraatdoos kopen, maar ook direct je opvulmateriaal bestellen. Kijk dus nog een verder in ons ruime assortiment.

Wat kan ik verzenden in deze tweedelige kartonnen doos?

De mogelijkheden om producten te verzenden in de paraatdozen, zijn in principe eindeloos. Zo kun je in onze paraatdozen a4 bijvoorbeeld prima briefpapier verzenden. De nette doos, zorgt altijd voor een verzorgde presentatie. Het is dan ook om deze reden dat er regelmatig drukwerk, folders of flyers in worden verzonden. De paraatdoos wordt daarbij ook nog weleens ingezet voor het verzenden van cosmetica of speelgoed. Al met al, is deze kartonnen doos een bijzonder en veelzijdig product.

Profitip: een ander voordeel van deze paraatdozen a4 is dat na ontvangst, de doos als opslagbakje kan worden gebruikt voor documenten. Reuzehandig dus!

Paraatdozen bestellen bij Profipack

Bij Profipack kun je paraatdozen bestellen voor een aantrekkelijke prijs. Ze worden plano geleverd in twee delen en zijn eigenlijk altijd razendsnel leverbaar. Bestel jij je paraatdozen a4 op een werkdag voor 16:00 uur? Dan wordt jouw bestelling diezelfde dag nog verzonden. Zo weet je in ieder geval altijd dat je jouw paraat dozen razendsnel in huis hebt. Heb je daarbij een bestelbedrag van €99,- of meer? Dan betaal je geen verzendkosten in Nederland. Zo heb je jouw paraatdoos snel én voordelig in huis.

Een paraatdoos wordt ook wel een dekseldoos genoemd. De paraatdoos bestaat namelijk uit twee onderdelen, een deksel en een bodem. De bodem kan tot de rand worden gevuld. Als de bodem gevuld is, kan de paraatdoos worden afgesloten met de deksel. De deksel is gemakkelijk over de bodem heen te schuiven. Hierdoor is de doos makkelijk en snel in gebruik. Profipack biedt verschillende hoogtes paraatdozen aan, om jouw A4 papier netjes en ongekreukt te bewaren.

Paraatdozen zijn in verschillende maten verkrijgbaar bij Profipack! Naast de goede service en de snelle levering biedt Profipack ook nog eens scherpen prijzen aan. Neem voor deze scherp geprijsde paraatdozen snel een kijkje in ons assortiment.

Paraatdozen worden voor verschillende doeleindes gebruik. Maar vooral voor het opslaan of verzenden van A4 documenten. De afmetingen van een paraatdoos is namelijk afgestemd op A4 papier, waardoor het niet kan gaan kreukelen. Ook zijn de dozen ideaal voor het versturen van kleding, cosmetica en speelgoed.