Hallo, ik ben Rick Sangers

De vertegenwoordiger van Profipack

Ik geef leiding aan het verkoopteam van Profipack Verpakkingsmaterialen. Door de dag heen ben ik druk bezig met het afhandelen van verkooporders en klanten voorzien van advies. Samen met onze klanten probeer ik tot zo goed mogelijke oplossingen te komen als het gaat om het gebruik van verpakkingsmaterialen. We gaan altijd voor de meest efficiënte en duurzame verpakkingsoplossing en stoppen pas als onze klant naar complete tevredenheid is geholpen.

Heb je vragen, stel ze aan mij en we gaan voor jou aan de slag.

"Onder het genot van een bak koffie,
bespreek ik graag wat we voor elkaar kunnen betekenen."
Rick Sangers

Over rICK

Al meer dan zeven jaar ben ik betrokken bij Profipack Verpakkingsmaterialen. Ik begon bij de Verkoop Binnendienst, heb ritjes met verpakkingsmaterialen gereden door het hele land en sta mijn mannetje met het uitladen van containers. Tegenwoordig geef ik leiding aan ons verkoopteam. Daarbij stuur ik ons magazijn aan en ben ik druk bezig met de Verkoop Buitendienst. Regelmatig ga ik op bezoek bij onze klanten om relaties te onderhouden en hen naar tevredenheid te helpen. Ik zoek naar oplossingen voor verpakkingsproblemen, geef deskundig advies en probeer zo transparant en open mogelijk te zijn.

Ik heb Commerciële Economie gestudeerd aan Avans Hogeschool. Inmiddels ben ik al zeven jaar actief in de verkoop en heb onder meer als teamleider Verkoop gewerkt bij Verdouw Bouwproducten B.V. Het belangrijkste in mijn werk is het zorgen voor tevreden klanten. Als iemand iets niet wil, dan moet je het hem ook niet verkopen. Zowel wij als de klant moeten er tevreden mee zijn. Ik heb een duidelijk beeld van wat er speelt bij mijn klanten en wat ze nodig hebben. Hierdoor kan ik ze optimaal voorzien van de juiste verpakkingsmaterialen van de hoogste kwaliteit, uiteraard voor de scherpste prijs.

Mijzelf omschrijven in een paar woorden? Ik ben een teamplayer, sociaal, overtuigend en spontaan. In mijn vrije tijd ben ik graag te zien in de sportschool voor de nodige work-outs en op zaterdag vind je mij op het voetbalveld. Daarnaast ga ik graag op wintersport en houd ik ervan om met vrienden een drankje te doen. Ik woon in Montfoort en het scheelt dus dat mijn werk om de hoek zit.


WAT VIND JE LEUK AAN JE WERK?

Het persoonlijke bezoek aan klanten vind ik erg leuk. Onder het genot van een bak koffie, bespreek ik graag wat we voor elkaar kunnen betekenen. Het is leuk om steeds weer nieuwe klanten te helpen, door het geven van technisch advies. Je brengt jouw theorie in de praktijk. Daarbij is het dagelijks een uitdaging om alle orders op tijd de deur uit te krijgen. Samen als team werken wij toe naar hetzelfde doel: een tevreden klant. 

GRAPPIGE WEETJES OVER RICK

Wil je Rick wat beter leren kennen? Lees hier over hoeveel koffie hij inmiddels heeft gedronken als medewerker van Profipack (hij drinkt vooral water),
wat zijn favoriete borrelsnack en drankje zijn en wat zijn levensmotto is.

Bakjes koffie

240

Favoriete borrelsnack

Bitterbal

Favoriete drankje

Mojito

Levensmotto

Wees jezelf, je bent er leuk genoeg voor!

PROFI-SKILLS VAN RICK

Naar wat voor advies ben je op zoek? Kijk hier naar de Profi-skills van Rick en kijk waar je hem onder meer voor kunt benaderen.

Bouwfolies

Door mijn ervaring uit de bouw, hebben bouwfolies geen geheimen voor mij. Ik kan je voorzien van specifiek advies over de verschillende producten die wij in ons assortiment hebben. Ben je op zoek naar een dampremmende folie, of juist een dampopen folie? Wil je de technische specificaties weten van de verschillende folies? Geen probleem. Ik help je graag verder met deskundig advies.

Big bags

Heb je advies over big bags nodig? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik kan je precies adviseren over de kwaliteit en sterkte van onze big bags. Weet je niet precies wat voor big bag je nodig hebt? Dan gaan we samen op zoek naar het juiste product. Wil je een gepersonaliseerd product, met losslurf of met vulschort? Ook dan ben ik de juiste persoon om mee te praten.

Beschermingsmaterialen

Wil je weten wat voor beschermingsmaterialen jij nodig hebt voor de verzending van jouw producten? Zoek dan niet verder, maar vraag mij om advies! Ik kan je precies vertellen wat de beste manier is om je producten te beschermen tijdens een verzending en, niet geheel onbelangrijk, de goedkoopste manier. Ben je van het duurzaam ondernemen? Ook dan sta ik je graag met raad en daad bij.

Neem contact met mij op!


Heb je vragen of opmerkingen? Bel of mail mij dan gerust voor een afspraak of snel een advies. We proberen je zo goed mogelijk te voorzien van informatie. En weet ik het niet? Dan weet één van mijn deskundige collega’s wel de vraag op jouw antwoord. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen.

Telefoon: 06 36120981

Of stuur mij een mailtje!