Wat is noppenfolie grote nop?

Noppenfolie grote nop is een luchtkussenfolie met zeer grote noppen. Het is vervaardigd uit polyetheen. De noppen hebben een hoogte van 25 mm en een diameter van 25 mm. De folie is doorzichtig en is bedekt met heel veel noppen. Deze noppen geeft noppenfolie grote nop de bescherming die je zo hard nodig hebt. De noppen zijn namelijk gevuld met lucht. Wanneer er schokken of stoten van buitenaf komen, vangen de noppen deze klappen op. Zo bescherm je jouw producten op een optimale manier. Je kunt er je producten mee inwikkelen, maar het is ook mogelijk de folie te gebruiken als opvulmateriaal.

Waar wordt noppenfolie grote noppen voor gebruikt?

Noppenfolie met grote noppen kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Zo wordt het allereerst veel gebruikt als beschermingsmateriaal om producten mee te verzenden. Het biedt namelijk een uitstekende bescherming tegen klappen van buitenaf. Dit komt dankzij de vele individuele noppen waar noppenfolie met grote noppen uit bestaat. Dankzij deze bescherming kunnen jouw producten, wanneer ze gaan schuiven in de doos, niet beschadigen tijdens transport. Doordat het materiaal erg licht is, hoef jij je jezelf ook niet zorgen te maken over hoge transportkosten. Reuzehandig dus, die noppenfolie grote nop.

Lees ook: "Noppenfolie als inpakmateriaal"

Doordat de noppenfolie grote nop, zoals de naam al zegt, grote noppen heeft, wordt het vooral gebruikt voor zware producten. Deze zware jongens kunnen namelijk soms nog net wat meer bescherming gebruiken, dan de lichtere producten. Door je product te verpakken met noppenfolie grote nop, is je product echt goed versterkt en beschermd.

Luchtkussenfolie als isolatie voor planten

Noppenfolie grote nop wordt niet alleen gebruikt voor de bescherming van producten. Het wordt namelijk ook vaak gebruikt voor isolatie. Als isolatiemateriaal? Jazeker, dat hoor je goed. Lucht is namelijk een uitstekende isolator en de noppen van noppenfolie met grote noppen zijn immers helemaal gevuld met lucht. Dit zorgt voor een uitstekende isolatiewaarde. Zo zijn er veel mensen die hun tuinkas in de moestuin binnenin bekleden met noppenfolie grote nop. Er zijn echter ook mensen die hun dakbeschot of kruipruimte goed isoleren met luchtkussenfolie. Met een goede isolatie bespaar jij weer op je stookkosten.

Folie op je zwembad

Noppenfolie grote nop kan daarnaast ook worden gebruikt voor het afdekken van je zwembad. Hiervoor zijn ook speciale afdekvliezen op de markt verkrijgbaar. Het water verdampt minder snel wanneer je het zwembad afdekt met noppenfolie grote nop. Ook wordt het zwemwater sneller warm. Noppenfolie wordt verder ook gebruikt om planten mee te beschermen tijdens de winter. De potten van de planten worden ingepakt met grote noppenfolie en op die manier zijn de wortels van de plant beschermt tegen de vrieskou.

Lees ook: "Wat je nog niet wist over noppenfolie"

Noppenfolie met grote noppen kopen bij Profipack

Bij Profipack kun je voordelig noppenfolie grote noppen kopen en heb je het ook nog eens razendsnel in huis. Plaats jij namelijk een bestelling op een werkdag voor 16:00 uur? Dan verzenden wij jouw bestelling diezelfde dag nog. Zo heb jij jouw noppenfolie grote nop altijd snel in huis. Heb je daarbij een aankoopbedrag van €99,- of meer? Dan betaal je bij Profipack in Nederland geen verzendkosten. Zo heb jij jouw grote noppenfolie dus voordelig en snel binnen bij Profipack Verpakkingsmaterialen. Steeds meer verpakt, met Profipack.

Lees ook: "Honingraat papier: het alternatief voor noppenfolie"

Ben je van plan zware kwetsbare producten te versturen? Dan is de noppenfolie grote noppen wat je zoekt. De grote noppenfolie is geschikt om zwaardere, kwetsbare producten mee te beschermen. Daarnaast werkt noppenfolie grote nop goed als isolatiemateriaal. Zo kan je jouw tuinkas isoleren of het zwembad met grote noppenfolie afdekken.

Het grootste verschil tussen standaard en grote noppenfolie is de grootte van de noppen. Hoe groter de nop is, hoe meer lucht erin past, hoe meer drukvang de folie kan weerstaan. De grote noppen hebben een hoogte en een diameter van 25 mm. Bij standaard noppenfolie is dit maar 10 mm. De noppen vangen tijdens transport schokken en stoten op. Door de grote noppen kunnen ook zwaardere producten optimaal beschermd worden.

Bij de noppenfolie met grote nop, hebben de noppen een diameter van 25 mm. Hierdoor past er meer lucht in de nop, waardoor jouw producten extra goed beschermd zijn voor vervoer. Noppenfolie met grote nop is zeer geschikt voor het verpakken van zware materialen of producten die erg kwetsbaar zijn. Wil je er dus altijd zeker zijn dat jouw producten veilig aankomen, kies dan voor de noppenfolie met grote nop.