Borrelbox samenstellen: hoe doe ik dat?

Borrelbox samenstellen - dozen bij Profipack Verpakkingsmaterialen


Leontien
Montfoort, 3 oktober 2022 

TAGS:
borrelbox samenstellen, kerst borrelbox, borrelbox voor medewerkers, borrelbox voor personeel

Nu de warme, zwoele zomerdagen grotendeels achter de rug zijn, zijn de koude donkere dagen weer in aantocht. Ook deze dagen hebben zo hun charmes. Want wat kan het toch heerlijk zijn om op een koude dag jezelf op te warmen bij de openhaard, onder het genot van een heerlijke snacks uit een borrelbox. Wil jij jouw vrienden, relaties of werknemers verrassen met een zelf samengestelde borrelbox? En wil je dat er niks ontbreekt? Lees dan hoe jij de ideale borrelbox samenstelt voor elke gelegenheid.

Borrelbox samenstellen

Een borrelbox kan op veel verschillende manieren worden samengesteld. Wil je bijvoorbeeld een borrelbox met een lekker flesje wijn of liever een alcoholvrije borrelbox? Kies je voor een borrelbox met een flesje wijn? Dan kan je het beste eerst voor de wijn kiezen en de borrelhapjes hier op aan laten sluiten.

Bij witte wijn kun je het beste kiezen voor een zachte kaassoort, zoals brie. Gaat jou voorkeur toch naar een rode wijn? Dan is een harder kaasje zoals emmentaler zeer geschikt. Verschillende vleessoorten, zoals chorizo, salami en rauwe ham zijn voor elke borrelbox een aanvulling. Daarnaast kunnen olijven, nootjes en hartige chipjes niet ontbreken.

Borrelbox samenstellen - dozen bij Profipack Verpakkingsmaterialen


Borrelbox boordevol lokale producten

Wil jij je borrelbox origineel samenstellen? Bekijk dan of de borrelbox met lokale producten samengesteld kan worden. Denk aan kaas uit de buurt, zelfgemaakte sap van de groenteboer of in de buurt gebrouwen bier. Op deze manier is de borrelbox niet alleen erg uniek, maar ook nog eens vers. 

Waarom een borrelbox voor medewerkers?

Het verrassen van medewerkers is naast dat het verschillende voordelen heeft ook nog eens superleuk om te doen. Wanneer medewerkers zich betrokken en gewaardeerd voelen, blijven ze vaak langer in dienst en zijn ze ook nog eens productiever. Met een zelf samengestelde borrelbox zet jij medewerkers extra in het zonnetje, bijvoorbeeld tijdens de feestdagen.

Lees ook: "Kerstpakket samenstellen voor je personeel"

Wist je dat gemiddeld 40% van de nieuwe medewerkers wordt aangedragen door huidig personeel? Dit percentage wordt alleen maar hoger als werknemers het naar hun zin hebben en hun ervaringen delen met familie en vrienden.

Waarom een borrelbox voor zakenrelaties?

Een relatiegeschenk werd vroeger vaak gegeven als marketingstrategie. Tegenwoordig wordt een relatiegeschenk vaak gegeven om waardering uit te spreken, met als doel om klanten te behouden. Ook bij een zakenrelatie valt een zelf samengestelde borrelbox in de smaak. Een zelf samengestelde borrelbox is een origineel geschenk waarvan de inhoud aangepast kan worden in de sferen van het bedrijf. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan servetten met jouw logo erop of allemaal producten uit de streek van de organisatie. Op deze manier zien de zakenrelaties het geschenk niet alleen als marketing geschenk.

Wanneer kan ik een borrelbox samenstellen voor mijn vrienden?

Naast dat een zelf samengestelde borrelbox in de smaak valt bij medewerkers of zakenrelaties, is dit ook een zeer geschikt cadeau voor jouw vrienden. Verras jouw vrienden tijdens oud en nieuw met een borrelbox om gezellig met elkaar het nieuwe jaar in te gaan. Wil je een klein borrelgeschenk samenstellen? Gebruik hiervoor een van onze diamantzakken.

Wil je jouw familie een keer wat anders geven dan een standaard bosje bloemen voor een speciaal jubileum? Door een borrelbox zelf samen te stellen, wordt het een persoonlijk cadeau. Daarnaast kan je een borrelbox samenstellen voor een bijzondere date. Wil je jouw geliefde verrassen met jullie favoriete wijn en borrelhapjes? Voeg een persoonlijke boodschap toe om jullie herinneringen met elkaar op te halen. Dan is een zelf samengestelde borrelbox wat je zoekt!

Koop vandaag nog een van onze lege borrelbox geschenkdozen, stel je unieke inhoud samen en verras jouw dierbare met een prachtig cadeau. Dit cadeau zal niet alleen figuurlijk, maar ook nog eens letterlijk in de smaak vallen.

Bekijk alle geschenkverpakkingen






SHOP borrelboxen UIT DEZE BLOG

Borrelbox zwart op kraft 390 x 200 x 120mm + handvat
  • Uitstekende kwaliteit
  • Unieke doos
Artikelnummer: 271328

Levertijd: 2-3 dagen

Vanaf
€ 1,37





OOK INTERESSANT over inpakken 

Kerstpakket samenstellen

Het is een jaarlijks terugkerend iets: de kerstpakketten. Een attente gift namens werkgevers voor we...