Het gebruik van blokbodemzakken

Blokbodem zakken zijn zeer handige, handzame zakken die voorzien zijn van een uitklapbare blokbodem. Dit laatste maakt het gebruik van blokbodem zakken erg eenvoudig. Als je de blokbodem zakken wilt vullen, blijven ze namelijk goed staan en ook als je ze gevuld op voorraad hebt of ter presentatie in een winkel, blijven de blokzakken perfect staan. Op deze manier werkt het niet alleen prettig, maar kun je ze ook nog eens op een representatieve manier tentoonstellen.

Waarvoor zijn ze geschikt?

Blokbodem zakken zijn geschikt voor het verpakken en presenteren van producten, zoals koffie, thee en andere levensmiddelen. Ook zijn blokbodem zakken perfect voor bijvoorbeeld nootjes en snoep. Zelfs als voorraadzakken worden ze regelmatig gebruikt en dan met name de blokbodem zakken die transparant zijn. De blokbodem zakken van papier zijn ook wel bekend onder de naam meel- en suikerzakken, aangezien ze daar vroeger veel voor gebruikt werden. Blokbodem zakken zijn namelijk erg stevig, wat maakt dat ze ook geschikt zijn voor wat zwaardere belasting. Je kunt de blokbodem zakken dus gerust goed vol doen, zonder dat je zorgen hoeft te hebben over scheuren.

Welke voordelen bieden deze zakjes?

De stazakken zijn geschikt voor voedsel, want ze zijn BPA vrij. Door de handige bodem blijven de blokbodem zakken rechtop staan en daarbij hebben ze een luxe uitstraling. Ze zijn bovendien eenvoudig dicht te maken. Je kunt hiervoor een clip gebruiken of lint, maar ook kunnen de blokbodemzakken dichtgeseald worden. Dit houdt de producten nog langer vers. Dankzij het transparante geheel, of het in het geval van de papieren zakken met venster, is het direct zichtbaar wat er in de blokbodem zakken zit. Voor jezelf, maar zeker ook voor je klanten is dit wel zo prettig.

Het aanbod van Profipack

Of je nu op zoek bent naar papieren blokbodem zakken of blokbodemzakken van plastic; Profipack heeft het. Seal, plak of bindt de blokbodemzakken dicht en voorzie ze bijvoorbeeld van een sticker met jouw logo. Op deze manier maak je van de blokbodem zakken een persoonlijk geheel.

Blokbodemzakken transparant

Deze blokbodem zakken zijn gemaakt van 40 micron PP plastic en hebben een gesealde boden. Ze zijn helder en zeer stevig. Je kunt er voor kiezen om bodemkarton mee te laten leveren, maar ook zonder blijven deze blokbodem zakken met transparant uiterlijk goed staan.

Blokbodemzakken kraft met venster

Onze papieren blokbodem zakken zijn gemaakt van 80 grams kraftpapier. Deze papieren zakken hebben tevens een PP coating aan de binnenzijde. Dit maakt de blokbodemzakken kraft veilig en geschikt voor voedingswaar. Deze eigenschappen, te samen met het venster, maken deze papieren blokbodemzakken zowel praktisch als stijlvol in gebruik. Als jij dus op zoek bent naar blokbodemzakken van papier, dan zijn deze zakken een goede keuze.

De verschillende formaten

Wij bieden blokbodemzakken aan met verschillende formaten. Dit geldt voor zowel de plastic blokbodemzakken als de blokbodemzakken van papier. Op deze manier heb je de mogelijkheid om te kiezen wat voor jouw aanbod aan producten het meest geschikt is. Houd er bij het vullen van de blokbodemzakken echter ook altijd rekening mee dat je nog iets aan ruimte overlaat, zodat de zakken goed dichtgemaakt kunnen worden.

Bestellen doe je bij Profipack

Ook voor allerlei ander verpakkingsmateriaal kun je uitstekend bij ons terecht. Onze webshop is ruim van opzet en overzichtelijk in categorieën ingedeeld, waardoor het eenvoudig is om het gewenste product te vinden. Profipack staat bekend om zijn goede service en vriendelijke prijzen. Ben jij dus op zoek naar een blokbodemzakken groothandel en zijn dat ook de punten die voor jou belangrijk zijn? Bestel dan vandaag jouw blokbodemzakken en andere kartonnen verpakkingen bij Profipack en je hebt ze snel in huis!

Blokbodemzakken zijn zakken met een rechthoekige blokbodem. Door deze bodem blijven de zakjes rechtop staan. Doordat de zakjes netjes rechtop blijven staan kan de inhoud mooi worden gepresenteerd in een etalage of in een winkel. De zakjes worden vaak gebruikt om levensmiddelen zoals thee, nootjes of snoepjes in te verpakken.

Blokbodemzakken kunnen met behulp met een sealapparaat dicht geseald worden of zijn dicht te binden met een cadeaulint. Om voedsel in een blokbodemzak langer houdbaar te houden, raden we je aan het zakje dicht te sealen met een sealapparaat. Zowel de blokbodemzakken van PP als van kraftpapier zijn met een sealapparaat dicht te sealen.

De blokbodemzakken van Profipack zijn BPA-vrij, waardoor ze voedselveilig zijn. BPA is een chemische stof die veel wordt gebruikt in plastic. Zowel de kraftpapieren- als de PP blokbodemzakjes zijn geschikt om etenswaren, zoals thee, snoepjes of nootjes in te verpakken.