Dozen bedrukken met Profipack

Postdozen bedrukken creëert een luxe verpakking, waarin jij perfect je producten kunt verzenden. Het een sterk reclamemiddel, dat zeer geschikt is als geschenkverpakking. Je doos bedrukken kent verschillende voordelen, waar wij verderop wat dieper op in gaan. Op deze dozen kun je bijvoorbeeld je bedrijfslogo laten drukken voor een vergroting van jouw naamsbekendheid. Het is echter ook mogelijk om bijvoorbeeld jouw slogan op de doos te laten bedrukken. Zo krijg jouw postdozen een luxe uitstraling en onderscheid jij jezelf echt van de concurrent.

Een flexo-bedrukking voor een professionele uitstraling

Wat is een flexo bedrukking op je verpakkingsmateriaal? Flexodruk is een hoogdruktechniek. Hierbij wordt het ontwerp van jouw bedrukking in reliëf op een flexibele plaat gezet. Hierdoor heeft het drukwerk op jouw verpakkingen een aanzienlijke verbeterde levensduur. Het is mogelijk om tot 25% van het totale oppervlak van de vouwdozen te laten bedrukken. De bedrukkingskleur is zwart en je kunt kiezen uit twee verschillende kleuren dozen bedrukken. Kies jij voor een kartonkleurige postdoos, of een witte postdoos?

Profitip: wil je jouw postdozen laten bedrukken in kleur? Kijk dan eens naar onze full colour bedrukte postdozen.

Het voordeel van goedkoop dozen bedrukken

Je doos laten bedrukken kent natuurlijk vele voordelen. Maar welke voordelen? Dat vertellen wij je graag bij Profipack. Allereerst is een bedrukte postdoos een prachtig visitekaartje. Met een bedrukte doos straal je zorg uit en onderscheid jij jezelf van de concurrent. Je kunt daarbij een keur aan verschillende dingen op je verpakkingen laten bedrukken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor jouw logo in het zwart. Ook kun je ervoor kiezen om die passende bedrijfsslogan te laten bedrukken op de doos. Bedrukte verzenddozen verhogen daarbij ook de klantervaring. Want hoe gaaf is het dat de klant meteen bij ontvangst ziet dat het pakket van jou is?

Postdozen bedrukken van Profipack

Veel e-commerce bedrijf kiezen voor postdozen bedrukken. De postdoos is namelijk eenvoudig en snel in elkaar te vouwen zonder het gebruik van verpakkingstape. Hij wordt dan ook wel een vouwdoos genoemd. Deze postdozen zijn daarbij voorzien van een handige plakstrip, waardoor ze snel te sluiten zijn. Via een handige scheurstrip kan de doos worden geopend, zodat de inhoud van de doos niet kan worden beschadigd bij openen. Je postdoos bedrukken met Profipack is daarbij ook erg duurzaam. Al onze dozen zijn namelijk gemaakt van FSC-gecertificeerd materiaal. Zo heb je een prachtige bedrukte én duurzame kartonnen doos.

Jarenlange ervaring met Profipack

Waarom zou je postdozen bedrukken met Profipack? We zijn blij dat je deze vraag stelt. Je laat immers niet je postdoos bedrukken door de eerste, de beste. Allereerst hebben we bij Profipack jarenlange ervaring met verzenddozen bedrukken. We weten van de hoed en de rand, oftewel van het cliche en de inkt. Daarbij kun je bij ons kiezen uit het uitgebreide assortiment van Profipack. Zo kun je dozen bedrukken in verschillende kleuren en afmetingen. Het is daarbij ook mogelijk om al vanaf 300 stuks je postdozen te laten bedrukken. Daarbij kun je bij ons je doos laten bedrukken voor een aantrekkelijke prijs.

Bedrukte dozen bestellen bij PRofipack

Laat je postdozen bedrukken door Profipack en profiteer van de vele voordelen. Zo kun je bij ons goedkoop dozen bedrukken en al vanaf 300 stuks. Het bestelproces is daarbij eenvoudig en zonder gedoe. Je hebt je dozen daarbij snel in huis. Vanaf het moment dat je het ontwerp hebt aangeleverd, heb je al binnen 1 tot 2 weken je dozen binnen. Dat is nog eens snelheid! Bestel jij daarbij binnen Nederland voor een bedrag van €99,- of meer? Dan rekenen we bij Profipack geen verzendkosten. Steeds meer verpakt, met Profipack.

Flexo postdozen kunnen alleen bedrukt worden met de kleur zwart. Hierdoor kan je bruine of witte postdoos sjiek en uniek personaliseren. De postdozen kunnen bedrukt worden tot een maximaal een oppervlakte van 25%.

De postdozen met flexo bedrukking die bij Profipack verkrijgbaar zijn, zijn voorzien van een plakstrip. Hierdoor is het gebruik van tape overbodig. Naast dat de postdozen voorzien zijn van een plakstrip, beschikken ze ook over een scheurstrip. Hierdoor kunnen de dozen netjes geopend worden.

Bij Profipack is het mogelijk om verschillende maten postdozen te laten bedrukken. De kleinste postdoos heeft een afmeting van 290 x 185 x 70mm. De grootste postdoos heeft een afmeting van 420 x 370 x 120mm. Er kunnen in de postdozen dus veel verschillende formaten producten worden verstuurd.