PET Omsnoeringsband

PET Omsnoeringsband
Polyesterband is geschikt voor omsnoering. Polyesterband wordt ook wel PET band genoemd. PET band is elastisch en behoudt altijd zijn spanning, waardoor hij schokken opvangt tijdens transport. PET omsnoeringsband is gemaakt van polyester en is zeer sterk, UV bestendig en niet corrosief. Met de stalen weerstandklemmen kunt u polyesterband gemakkelijk vast zetten om uw lading.

14 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

14 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Handzaam, snel en verbazend sterke PET banden

Wie online shopt bij Profipack weet dat we steeds op zoek zijn naar de beste oplossingen als het gaat om verpakkingsmaterialen, en altijd tegen de scherpste prijs die we met ons slimme inkoopbeleid kunnen bedingen. Als het gaat om onze selectie aan PET band komt u daardoor dubbel voordelig aan de beste materialen, want polyesterband is van zichzelf al ontworpen om een goedkope uitkomst te bieden voor het rotsvast en duurzaam bevestigen en vastzetten van ladingen en partijen. Daarom hoeft professioneel opslaan en verpakken bij ons niet uit te monden in hoge opslag- en verpakkingskosten; zeker wanneer u de proef op de som neemt en merkt hoe snel, handzaam en praktisch Profipack PET band werkt in uw praktijk.

De juiste eigenschappen voor een sterke polyesterband

PET omsnoeringsband heeft precies de eigenschappen die het geschikt maken voor het professionele inpak- en omsnoeringswerk. De polyester kunststof die de basis van het product vormt is sterk genoeg om een zware last vast te houden, terwijl het tegelijk rekbaar is. Hierdoor wordt scheuren voorkomen als de druk oploopt of wanneer de vracht beweegt, want schokbestendigheid is een basiseigenschap van deze omsnoeringsmaterialen. Vervorming is dan ook geen issue met PET band; bovendien kan het materiaal worden toegepast onder hoeken van 90 graden. Opslag in koele ruimtes, of juist op warme plekken, is ook geen probleem, want zelfs onder invloed van temperatuurschommelingen tussen -10 en +70 graden Celsius behoudt polyester band dezelfde vorm en kwaliteit. Blootstelling aan zonlicht kan bij veel materialen een ernstige bedreiging van de structurele integriteit vormen, maar ook deze invloed uit de omgeving kan PET band met gemak weerstaan vanwege de UV bestendige eigenschappen. Daarnaast zal polyester band uw kostbare vracht niet beschadigen, want de stof is niet corrosief, wat een absolute vereiste is bij gebruik op metalen voorwerpen zoals bekistingen of containers. De kunststof waaruit polyesterband bestaat maakt ook geen vlekken, waardoor het perfect is om de meer kwetsbare vrachten stevig vast te zetten. PET band kan zowel met als zonder verzegeling worden gesloten.

Vast en zeker

Al met als is omsnoering met PET band een ideale manier om uw waren te beschermen. Het werkt snel en eenvoudig, is bijzonder gunstig geprijsd voor de kwaliteit die u ermee in huis haalt en biedt alle eigenschappen die u nodig heeft, ook bij de lastige bevestigings- en verpakkingsvraagstukken. Profipack levert PET omsnoeringsband van hoge kwaliteit in verschillende breedtes en diktes, op rollen van 1000 meter tot 2500 meter, zodat u altijd voordelig een flinke voorraad paraat heeft. In ons assortiment vindt u ook handzame omsnoeringsapparaten voor PET band en complete verrijdbare haspels, zodat er voor elke klus een perfecte oplossing klaar staat. Met onze selectie PET band varianten slaagt elke omsnoeringsklus vast en zeker!