Hi, ik ben Rogier Kok

De vertegenwoordiger van Profipack

Ik ben medeverantwoordelijk voor de Verkoop Binnendienst. Mijn dag wordt geleid door mijn mail en telefoon, waarbij ik aanvragen van klanten over verpakkingsmaterialen oppak en beantwoord. Ik ben een spil tussen onze klanten en leveranciers, waarbij ik alles tot in de puntjes uitzoek voor onze klanten. Ik denk alleen in mogelijkheden, niet in problemen, en doe alles om de beste oplossing te bedenken voor jouw verpakkingsprobleem. Ik spar met jou en kijk wat er belangrijk is: prijs, leveringstijd, de beste kwaliteit of alle drie. Ik ga net zolang door tot ik jou naar volle tevredenheid heb geholpen. Heb je vragen, stel ze aan mij en we gaan voor jou aan de slag.

"Of je nou een olifant of een printplaatje wilt verzenden,
samen vinden we een passende oplossing."
Rogier Kok

Over rogier

Al sinds 2018 ben ik werkzaam bij Profipack. Eerst als stagiair, maar inmiddels als verkoopmedewerker Binnendienst. Ik ben begonnen in het magazijn en kan je wel vertellen dat ik in de afgelopen jaren eigenlijk wel elk product door mijn handen heb zien gaan. Hierdoor kan ik jouw deskundig advies geven over de verpakkingsmaterialen die jij nodig hebt. Het gaat mij niet alleen om de order, maar ik vertel je ook graag wat over het product. Ik overleg graag met jou wat je nodig hebt en waarvoor. Op die manier kan ik jou voorzien van het beste advies. Geen vraag is te gek. Of het nou gaat om het versturen van onderbroeken, of het inpakken van windturbines, ik sta je graag met raad en daad bij!

Ik heb de opleiding (Junior) Accountmanager gevolgd aan het Hoornbeeck College in Gouda. Daarnaast volg ik naast mijn werk de verkorte HBO-opleiding Commercieel Management aan Essenzo in Gouda. Inmiddels heb ik al meerdere jaren ervaring in de verkoop en voorzie ik de klanten van Profipack bijna dagelijks van deskundig advies. Ik heb er een hekel aan om “nee” te verkopen en ga er elke dag voor de volle 100 procent tegenaan. Door gerichte vragen te stellen, kan ik goed met jou meedenken. Ik ben oplossingsgericht en graag bezig met specifieke aanvragen van klanten. Heb je een doos op maat nodig? Geen probleem. Zoek je naar een verzendzak die net wat dikker is? Ik help je graag verder. Moet het vandaag de deur uit, dan gaan wij het regelen.

Moet ik mijzelf omschrijven in een paar woorden? Ik ben klantgericht, direct, enthousiast en eerlijk. In mijn vrije tijd trek ik graag met mijn oude vriendengroep op en daarnaast gaat er veel tijd in mijn studie zitten en natuurlijk mijn vriendin. Hemelsbreed woon ik op nog geen 700 meter afstand van mijn werk, dus spring elke ochtend lekker op de fiets.


WAT VIND JE LEUK AAN JE WERK?

Ik vind vooral het rennen en vliegen voor de klant leuk. Krijg ik om kwart voor 5 nog een verkoopaanvraag binnen voor 4 pallets met verhuisdekens? Dan ren ik snel naar beneden, spring in de heftruck en knal ik die pallets erin voor verzending. Het vertrouwen dat je van de klant krijgt vind ik erg mooi in mijn werk. Ik vind het belangrijk dat ze ervan op aan kunnen, dat ik de klus geklaard krijg. Want voor die tevreden klant, dat is voor wie we het doen.

GRAPPIGE WEETJES OVER ROGIER

Wil je Rogier wat beter leren kennen? Lees hier over hoeveel koffie hij inmiddels hij als medewerker heeft gedronken bij Profipack,
wat zijn favoriete borrelsnack en drankje zijn en wat zijn levensmotto is.

Bakjes koffie

480

Favoriete borrelsnack

Vlammetje

Favoriete drankje

Brand IPA

Levensmotto

De beste raad is voorraad.

PROFI-SKILLS VAN ROGIER

Naar wat voor advies ben je op zoek? Kijk hier naar de Profi-skills van Rogier en kijk waar je hem onder meer voor kunt benaderen.

Luchtkussenmachines

In mijn jaren bij Profipack heb ik de nodige kennis opgedaan over luchtkussenmachines. Ik kan je dus precies uitleggen hoe onze modellen werken en welke luchtzakjesfolie je hiervoor nodig hebt. We staan voor de volle 100 procent achter onze modellen. Ze hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding en zijn makkelijk in gebruik. Weet je niet welke machine je moet kiezen of welke instellingen je nodig hebt? Bel mij dan even op en dan leg ik het je graag uit. 

Bedrukte tape

Bedrukte tape is één van de mooiere producten uit ons gepersonaliseerde arrangement. Ik weet goed wat er mogelijk is qua kleuren, diapositieve bedrukking en sleeves. Weet je wel hoe je de tape bedrukt wilt hebben, maar ben je er niet zeker van welke soort je nodig hebt? Ik zoek het graag voor je uit! Zoek je een bedrukking die erg slijtvast is? Ook dan ben ik de aangewezen persoon voor je. Zoek je andere gepersonaliseerde verpakkingsmaterialen? Ook dan ben ik je man!

Webshopverpakkingen

Ik ben één van onze specialisten in webshopverpakkingen. Ben je op zoek naar een goede verzendzak of stevige kartonnen doos voor jouw webshopbestellingen? Geef mij dan even een belletje en ik voorzie je graag van gratis advies. Wanneer je een webshop hebt, weet je hoe belangrijk een goede, maar ook mooie verpakking is voor je klant. Ik help je graag met het overzicht te vinden in het woud aan de verschillende webshopverpakkingen, zodat jouw producten veilig bij jouw klant aankomen.

Neem contact met mij op!


Nu jij mij wat beter hebt leren kennen, wil ik ook jou graag wat beter leren kennen. Weet je dus even niet hoe je iets moet verzenden of heb je vragen over één van onze producten? Neem dan snel contact met mij op! Of je nou een olifant moet verzenden, of een printplaatje, ik zoek graag samen met jou naar een passende oplossing voor jouw verpakkingsprobleem. 

Telefoon: 06 11663307

Of stuur mij een mailtje!