Noppenfolie hoezen

Noppenfolie hoezen

Profipack heeft meubelhoezen in verschillende afmetingen beschikbaar. Bijvoorbeeld voor uw grote meubels, zoals: banken. De hoezen zijn verpakt op rol en voorzien van een makkelijke perforatie rand, zodat u gemakkelijk de hoezen van de rol kunt afscheuren. De LDPE luchtkussenfolie zakken zijn in verschillende lengtes te verkrijgen.

6 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

6 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Noppenfolie hoezen om uw meubel

De noppenfolie hoezen van Profipack zijn gemaakt van noppenfolie. Noppenfolie wordt ook wel bubbeltjesplastic genoemd. De noppenfolie hoezen worden gebruikt voor meubels die makkelijk kunnen beschadigen. Bijvoorbeeld een mooie houten stoel of een bank.

De noppen in de beschermfolie hebben een schokwerende functie. De noppen zitten aan de binnenkant van de noppenfolie hoes, want noppen van noppenfolie moeten altijd tegen het product aan geplaatst worden. De noppen vangen vervolgens de schokken en stoten op tijdens transport. Hierdoor is de kans dat uw meubel beschadigd erg klein.

De noppenfolie hoezen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Zorg altijd dat u de juiste maat voor uw meubel kiest. Als u een te grootte hoes kiest dan kan de hoes zijn beschermde functie verliezen. En een te kleine hoes past simpelweg niet.

Overige meubelhoezen

Heeft u meubels die niet snel beschadigen, bijvoorbeeld een bank gemaakt van een dikke laag stof. Dan kunt u onze plastic meubelhoezen gebruiken. Plastic LDPE meubelhoezen zijn niet alleen geschikt voor een verhuizing. Als u een meubel wilt opslaan dan is een meubelhoes een must. De plastic meubelhoes beschermt uw meubel tijdens opslag tegen vocht, vuil en krassen. Zo blijft uw meubel altijd in goede staat. Profipack heeft meubelhoezen voor o.a. banken, kasten en stoelen.