Wat is buisfolie zwart?

Buisfolie zwart is een langwerpige PE folie op een rol. Met deze rol PE folie kan je gemakkelijk zakken op maat maken. Zo kunnen je jouw verpakte producten beschermen tegen vocht, vuil, krassen en stof. Wanneer je de rol folie afrolt, heeft deze de vorm van een buis. De folie is namelijk aan twee kanten open en is naadloos. Het product kan dus aan twee kanten in de folie worden gestopt. Hierna kun je de PE verpakking sealen met behulp van een sealapparaat.

Waarom buisfolie zwart?

Er zijn verschillende kleuren buisfolie beschikbaar, zoals transparant en grijs. Het voordeel van buisfolie zwart is dat je niet door de folie heen kunt kijken. Dit is een voordeel wanneer je jouw dure verpakte producten wilt beschermen tegen nieuwsgierige ogen. Het verpakken van dure producten met buisfolie zwart verkleint de kans op diefstal van de producten. Daarnaast is de zwarte buisfolie als enige bestand tegen Uv-straling. 

Daarnaast kan het kiezen voor verschillende kleuren buisfolie helpen bij het uit elkaar houden van verschillende producten. Op deze manier houd je orde in je magazijn of winkel. Ben je toch op zoek naar een andere kleur buisfolie, bijvoorbeeld in de huisstijl van jouw bedrijf? Neem dan gerust contact op met onze experts.

Is buisfolie zwart duurzaam?

Buisfolie zwart is om verschillende redenen duurzaam. Zo is buisfolie zwart gemaakt van polyetheen ook wel bekend als PE. PE is een duurzame kunststof, omdat het perfect gerecycled kan worden. Daarnaast kan je met buisfolie een zak maken die precies op maat is. Dit voorkomt dat je producten gaat versturen in veel te grote zakken. Wanneer je op een efficiënte manier gebruik maakt van buisfolie, voorkom je het onnodig gebruik van grondstoffen.

Polybuis of slangfolie?

Buisfolie staat ook wel bekend als polybuis en als slangfolie. Deze naam heeft de folie te danken aan de vorm. Mensen vinden de folie namelijk bij het afrollen vaak op een slang lijken. De structuur van de folie doet sommige mensen daarbij ook denken aan de structuur van een slangenhuid. De naam polybuis heeft de folie te danken aan het materiaal waaruit het bestaat. Poly staat namelijk voor polytheen.

Verschillende maten buisfolie zwart

Er zijn veel verschillende maten buisfolie zwart verkrijgbaar bij Profipack. Alle zwarte buisfolies zijn 100 micron dik. De lengtes van de rollen variëren van 152 meter tot 270 meter. Daarnaast variëren de breedtes van de rollen buisfolie zwart van 76 millimeter tot 500 millimeter. Er kunnen dus heel veel verschillende lange producten met verschillende breedtes worden ingepakt met dit product.

Buisfolie zwart kopen

Buisfolie zwart kopen van goede kwaliteit en voor een goede prijs? Dit kan bij Profipack Verpakkingsmaterialen. Naast dat de buisfolie dezelfde werkdag nog wordt verstuurd als je voor 16:00 uur bestelt, betaal je vanaf € 99,- geen verzendkosten in Nederland. Heb je vragen over de buisfolie zwart of over andere producten? Neem dan vooral contact op met onze klantenservice.

Buisfolie zwart is een rol PE folie in de vorm van een buis. Met deze zwartkleurige buisfolie, maak je gemakkelijk zakken op maat. In deze zakken kan je verschillende maten producten verpakken. Doordat de buisfolie zwart is, kan je niet door de verpakking heen kijken. Dit is een voordeel wanneer je dure producten wilt beschermen tegen nieuwsgierige ogen.

Zwarte buisfolie wordt gebruikt om langwerpige producten op maat te verpakken. Door zwarte buisfolie is het mogelijk om voor elk product een precies passende verpakking te maken. Daarnaast is het niet mogelijk om door de verpakkingen heen te kijken. Om deze reden worden er vaak dure producten in verstuurd.