Langwerpige kartonnen dozen en nog veel meer

Bij een professionele groothandel in langwerpige kartonnen dozen als Profipack, weet je zeker dat je product van hoogwaardige kwaliteit in huis haalt. Onze langwerpige dozen zijn stevig, snel opgezet, veilig, handig en verkrijgbaar voor een scherpe prijs. Dat is de garantie van Profipack.

Wij hebben voor elk product precies de lange dozen op voorraad die jij nodig hebt. Niet alleen hebben wij langwerpige dozen in ons assortiment. We hebben ook nog een keur aan andere kartonnen dozen. Zo verkopen wij ook magazijndozen, palletdozen, postdozen en verhuisdozen om jou producten mee te verpakken. Met het oog op duurzaamheid hebben wij ook nog een mooi assortiment aan stevige gebruikte kartonnen dozen, die in optimale conditie verkeren. Deze dozen zijn nog prima geschikt voor transport en opslag. Met deze gebruikte dozen kun je jouw opslag- en transportproblemen verantwoord oplossen.

Langwerpige dozen in elke formaat

Bij Profipack kun je langwerpige dozen van verschillende formaten kopen. Zo hebben we altijd de juiste oplossing voor jouw verzendprobleem. In de langwerpige kartonnen dozen kun je veel verschillende producten verpakken. Zo kun je er bijvoorbeeld prima bezemstelen in versturen. In zo'n doos kun je daarnaast ook prima een rol bouwfolie versturen. Of wat dacht je van posters? Ook kun je een langwerpige doos gebruiken als omdoos, voor verschillende kleine dozen.

Je dozen laten bedrukken

Langwerpige kartonnen dozen kun je ook prima laten bedrukken. Het bedrukken van je kartonnen doos heeft meerdere voordelen. Zo is het een uitstekende manier om je naamsbekendheid mee te vergroten. Overal waar het pakket komt, zien mensen immers jouw logo of bedrijfsnaam. Een langwerpige doos met bedrukking, raakt daarbij ook veel minder snel zoek in een sorteercentrum. Bij ontvangst ziet de klant daarbij ook altijd dat het pakket van jou komt. Dit draagt enorm bij aan de klantervaring.

Ga jij voor een stevige verzendverpakking, of een extreem stevige?

Bij de aanschaf van langwerpige kartonnen dozen, kijk je natuurlijk ook altijd naar de stevigheid. Niemand wil immers dat de bodem er halverwege het versturen uitzakt, of wel? Om te bepalen hoe stevig je langwerpige dozen zijn, moet je kijken naar de golf. Heb je een doos met een enkele golf. Dan heb je al een vrij stevig product te pakken. De golf in het karton beschermt het product uitstekend tijdens verzending.

Betrouwbaarheid en stevigheid zijn twee kernwaarden voor de Amerikaanse vouwdozen van Profipack. Een enkele golf is al stevig, maar een dubbele golf is dat nog meer. Bij een langwerpige kartonnen doos met dubbele golf, bevinden er zich twee lagen golfkarton in de doos. Hierdoor kan de doos ook vanaf de bovenkant uiterst goed verticale druk weerstaan. Hierdoor worden de dozen weer goed stapelbaar. Wil je voor een nog betere bescherming gaan van je producten? Dan kun je er altijd nog voor kiezen om de loze ruimte in je verpakking, op te vullen met opvulmateriaal. Zo ben je verzekerd dat je producten goed aankomen bij de klant.

Profitip: zoek je een kartonnen doos die gebruikt kan worden als omdoos? Check dan eens ons assortiment aan palletdozen. Deze passen prima op een pallet.

Langwerpige dozen kopen bij Profipack

Bij Profipack koop je jouw langwerpige dozen snel en voor een aantrekkelijke prijs. Bestel jij namelijk je langwerpige kartonnen dozen op een werkdag voor 16:00 uur? Dan zorgen wij bij Profipack ervoor dat jouw bestelling diezelfde dag nog de deur uit gaat. Zo heb je die langwerpige doos lekker snel binnen. Wil je daarbij ook flink besparen op de verzendkosten? Bestel dan minimaal voor een bedrag van €99,-. Bij een bestelling vanaf €99,- in Nederland, betaal je namelijk geen verzendkosten. Steeds meer verpakt, met Profipack.

Profipack biedt niet alleen verschillende maten langwerpige dozen aan, maar ook langwerpige dozen gemaakt van zowel enkelgolf als dubbelgolf karton. Hierdoor zijn er zowel dozen voor zware langwerpige producten, zoals bouwfolie op rol en dozen voor lichte langwerpige producten, zoals een bezem. Bekijk snel ons ruime aanbod aan langwerpige dozen!

Ben je van plan een langwerpig product te versturen, zoals een paraplu? Dan raden wij een langwerpige doos aan. Hierdoor kan een product namelijk efficiënter worden ingepakt. Door producten efficiënt in te pakken worden er minder grondstoffen gebruikt, bijvoorbeeld doordat er minder opvulmateriaal nodig is. Daarnaast neemt het pakketje minder ruimte in tijdens de transport, wat zorgt voor minder CO2 uitstoot.