Ben je van plan jouw dozen op te vullen met luchtkussens? Dan is het luchtkussenmachine starterspakket wat je zoekt! Met deze set heb je in één keer alles in huis, voor het opvullen van jouw doos. Wanneer je kiest voor een luchtkussenmachines set, kies je voor twee rollen luchtkussens en een luchtkussenmachine. Daarnaast is het kiezen voor een set goedkoper, dan wanneer je de producten los bestelt.

Wanneer je kiest voor een luchtkussenmachine set ben je in één keer klaar om te beginnen met het opvullen van jouw doos met luchtkussens. Een luchtkussenmachine set is namelijk voorzien van een luchtkussenmachine en twee bijpassende rollen folie. Naast dat je in één keer klaar bent als je kiest voor een set, is de set ook nog voordeliger dan alle losse producten bij elkaar.

Profipack biedt drie verschillende luchtkussenmachines sets aan, namelijk met twee rollen luchtzakjes, twee rollen papieren luchtzakjes of één rol luchtzakjes en een luchtmatten. Wil je jouw dozen zo duurzaam mogelijk opvullen? Dan kan je het beste kiezen voor de set met de papieren luchtzakjes. Wil je niet alleen jouw doos opvullen, maar ook producten inpakken en beschermen tijdens transport? Dan kan je het beste kiezen voor de set met één rol opvulzakjes en één rol luchtmatten. Ben je alleen van plan jouw dozen op te vullen? Dan is de set met twee rollen luchtzakjes folie wat jij zoekt!