Meubelhoezen plastic - de optimale bescherming

De plastic meubelhoezen van Profipack zijn ideaal voor het beschermen van jouw meubelstukken. Ze worden gebruikt om meubels af te dekken ter bescherming tegen stof, vocht, vuil, vet en krassen. Wij bieden een uiteenlopend assortiment aan met variërende maten en verschillende soorten meubelhoezen. Hierdoor kan jij bij ons terecht voor een passende meubelhoes voor elk formaat meubel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een plastic stoelhoes voor jouw eetkamerstoelen of grote plastic meubelhoezen voor die twee brede bankstellen in de woonkamer.

Meubelhoezen in verschillende maten

Naast meubelstukken kun je onze meubel plastic hoezen ook gebruiken voor andere soort producten met een vergelijkbaar formaat. De standaardafmetingen zijn geschikt voor het afdekken van fauteuils, eetkamerstoelen, zetels, bankstellen en tafels. De meubel beschermhoezen kunnen daarnaast ook gebruikt worden voor het afdekken van bijvoorbeeld de matrassen in de slaapkamer, het speelgoed van de kinderen of de tuinmeubels. De meubelhoezen hebben een transparante kleur wat ervoor zorgt dat de meubels goed zichtbaar blijven. 

Lees ook ons blog: "Duurzaam verpakken en beschermen tijdens transport of verhuizingen"

Daarnaast bieden wij een gekleurde meubelhoes aan, waardoor je makkelijk jouw meubelstukken kunt herkennen en onderscheiden. De hoezen zijn voorzien van een perforatie, wat ervoor zorgt dat de hoezen gemakkelijk van de rol kunnen worden afgescheurd. Hierdoor kun jij meerdere meubelstukken in snelle tijd verpakken.

Bekijk ook onze luxe meubelhoezennoppenfolie meubelhoezenplastic matrashoezen en plastic kledinghoezen.

Het gebruik van de plastic meubelhoezen

Meubelhoezen worden vaak gebruikt voor het beschermen van meubels of producten tijdens het transport, verhuizen, opslag, schilderen of andere kluswerkzaamheden. Het meubilair wordt individueel verpakt in de plastic meubelhoezen en ze zijn zowel geschikt voor binnen- als korte termijn buitengebruik. De pasvorm van deze hoezen zorgt ervoor dat de meubels kunnen ademen, wat voorkomt dat er condensatie en zwelling ontstaat. Ga je verhuizen en moeten de meubels verplaatst worden naar het nieuwe huis? Dan is het verstandig om de meubelstukken te verpakken met plastic. Dit zorgt ervoor dat de meubelstukken tijdens het transport kras-, stof- en schadevrij blijven. 

Lees ook ons blog: "21 tips over duurzaam verhuizen"

Soms komt het voor dat de meubels niet gelijk naar een nieuwe bestemming kunnen. Er wordt er dan vaak voor gekozen om het op een tijdelijke locatie op te slaan. Verpak het meubilair dan ook in plastic om de meubels vrij van stof en vocht te houden. Tijdens een kleine verbouwing of schilderwerken is het vaak handiger en makkelijker om grote meubelstukken te laten staan. Het is dan aan te raden om deze meubelstukken af te dekken met plastic. Dit voorkomt onder andere krassen, vuil, stof en verfspetters op jouw producten.

Lees ook: "Hoe plan ik een geslaagde verbouwing?" 

Plastic meubelhoezen kopen

Onze plastic meubelhoezen worden per rol verkocht en dat zorgt ervoor dat we deze meubelhoezen voor een scherpe prijs kunnen aanbieden. Deze rollen worden vaak gekocht door verhuis- en klusbedrijven of de doe-het-zelf-klusser. Het is aan te raden om voor het bestellen, het formaat van de meubelstukken of andere voorwerpen op te meten. Hierdoor heb jij straks zonder twijfel een passende meubelhoes voor jouw meubelstukken in huis.

Bij Profipack zijn er verschillende soorten meubelhoezen verkrijgbaar. Zo zijn er verschillende maten hoezen om stoelen mee af te dekken. Daarnaast is er een ruim aanbod aan diverse maten meubelhoezen voor over allerlei formaten banken.

Profipack biedt diverse maten meubelhoezen aan. De grootste meubelhoezen hebben een formaat van 375 x 130cm. Deze plastic hoezen zijn zeer geschikt om grote banken mee af te dekken.

Profipack biedt verschillende maten meubelhoezen aan. Deze meubelhoezen zijn scherp geprijsd. Daarnaast worden de hoezen, wanneer je voor 16 uur bestelt, dezelfde werkdag nog verzonden.