Tape

Er zijn maar weinig materialen die zo veelzijdig zijn als tape! Wilt u dozen dicht tapen, kwetsbare producten aanduiden of gewoon een kapot product repareren? Tape is het antwoord. Wij raden u aan om altijd een aantal rollen tape bij de hand te hebben. Of u nu zoekt naar maskeertape, machinetape, een speciale isolatietape of gewoon duct-tape, bij Profipack vindt u de tape die precies past bij wat u nodig heeft!

Voor al uw Tape
Voor al uw Tape Ontdek ons assortiment

Best verkochte producten

Populaire subcategorieën

Aanbevolen

Bouwtape voor professionals

Voor iedere denkbare professionele situatie is er tape. Tape is er in verschillende materialen en kleuren. Wilt u een gevaarlijk obstakel markeren met tape, dan kunt u bijvoorbeeld geel of rood tape gebruiken. Gekleurde tape valt meer op, waardoor mensen meteen alert zijn.

Antislip tape wordt vaak gebruikt bij trappen. U markeert hiermee de treden, zo weten mensen direct waar ze hun voeten neer kunnen zetten. Door de antislip functie, kunnen mensen niet uitglijden over de tape. De antislip tape is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Werkt u met metalen en heeft u een beschadiging, dan heeft u aluminium tape nodig. Aluminium tape blijft namelijk werkzaam bij hoge- en lage temperaturen en is vet-, olie- en waterbestendig. Aluminium tape is zeer geschikt voor beschadigingen aan een luchtventilatiesysteem.

Wilt u echt opvallen, dan hebben wij fel gekleurd gaffa tape in het assortiment. Gaffa tape is verkrijgbaar in verschillende fluoriserende kleuren. Het tape licht op bij UV-belichting. Dit zorgt voor extra visuele effecten, erg leuk voor in een theater, studio of tijdens een feestje!

Verpakken met tape

In een magazijn kan tape niet ontbreken, vaak in combinatie met de handige tapedispenser. Voor het transport moeten producten worden ingepakt in dozen. Dozen moeten worden dicht getapet, anders kunnen ze gemakkelijk open gaan tijdens transport. Wij hebben speciaal verpakkingstape in het assortiment, zoals: PVC tape, PP tape en High Tack tape.

Verpakt u gevaarlijke of breekbare producten? Dan is het verstandig om waarschuwingstape te gebruiken. Zo is er bijvoorbeeld tape met het woord ‘’breekbaar’’. Zo weten transportbedrijven meteen dat het gaat om breekbare producten. Wilt u dozen die op een pallet staan extra stevig vast tapen, dan raden wij u de strapping tape aan. Strapping tape is niet rekbaar en is zeer sterk, waardoor de lading dozen goed op uw pallet blijft staan.

Tape met een opdruk

Ontvangt u een pakket, dan is de verpakking het eerste wat u ziet van het bedrijf waar u besteld heeft. Sommige bedrijven bedrukken daarom de doos, maar u kunt ook tape bedrukken. Zo kunt u bij Profipack tape met uw persoonlijke logo of tekst laten bedrukken. Dit geeft meer persoonlijkheid aan uw pakketje. Ook wordt uw pakketje meteen herkend door uw klanten.

Profipack heeft vele soorten tape in het assortiment. Dit is nog maar een kleine opsomming. Bekijk snel welke soorten tape er nog meer zijn. Advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Voor nu, plakken maar!