Tape

Tape

Zelfs voor een serieuze speler op het gebied van verpakkingsmaterialen als Profipack valt het niet te ontkennen: er zijn maar weinig materialen die zo veelzijdig zijn en zo gretig worden gebruikt als tape! Het is in principe altijd raadzaam om een paar rollen tape bij de hand te hebben, dus of u nu zoekt naar maskeertape, machinetape, of een speciale isolatietape, bij Profipack vindt u precies wat u nodig heeft. Snel, voordelig en met professionele kwaliteit en online bestelgemak!

Bouwtape voor profs

In onze webstore vindt u tape toepassingen voor ongeveer elke denkbare professionele situatie. Profipack heeft diverse bouwtapes voor specifieke toepassingen, zoals markeringstape om kwetsbare of gevaarlijke locaties duidelijk aan te geven, voor rood witte of duidelijke zwart gele belijning. Op het gebied van veiligheid is onze antislip tape ook een aanrader, voor wie op gevaarlijke gladde oppervlakken extra grip wil aanbrengen en tegelijk een waarschuwingssignaal af moet geven. Ook vindt u bij ons hoogwaardig aluminiumtape in verschillende formaten, waarmee u moeiteloos metalen oppervlakken herstelt na beschadiging, of metalen leidingwerk zoals ventilatiekanalen afdicht bij kleine lekkages. Aluminiumtape blijft werkzaam bij extreem hoge en lage temperaturen, en biedt een vet-, olie- en waterbestendige bescherming onder zware omstandigheden. Uiteraard hebben we ook chemisch bestendig teflon tape in huis voor het waterdicht afsluiten van leidingwerk en aansluitingen. Ook specialistisch betontape of bekistingtape hebben we op voorraad. Voor sterke visuele effecten is ons palet aan fel gekleurd gaffa tape een aanrader. Deze fluor kleurige tapesoort licht op bij UV-belichting, wat het bijzonder geschikt maakt voor markeringen in slecht verlichte ruimtes zoals podium- of studio omgevingen.

Ga niet van huis zonder professionele tape

Ons assortiment omvat nog veel meer specialistische tape soorten die elke professional standaard bij zich zou moeten hebben. Wat dacht u bijvoorbeeld van maskeertape of dubbelzijdige tape voor snel en onzichtbaar hechtwerk? Voor inpakwerk hebben we gespecialiseerde verpakkingstapes, zoals PVC, PP en High Tack tape, maar ook waarschuwingstape om aan te geven dat de verpakking breekbare goederen beschermt. Met strapping tape bundelt u slim en zonder sporen goederen tot een geheel, omdat strapping tape sterk aan zichzelf kleeft, maar niet aan andere oppervlakken. Wie veel kartonnen dozen dicht moet plakken zal zeker raad weten met onze machinetape. Hiermee sluit u snel en moeiteloos doos na doos, zodat ze direct klaar zijn voor opslag of verzending. U begrijpt dat Profipack ook de bijbehorende tapemachines voor u paraat heeft! We maken de opsomming compleet met onze persoonlijke bedrukte tape voor extra branding van uw goederen, filament tape versterkt met glasvezel voor extra zware klussen, meerdere kleuren professioneel isolatietape en, hoe zouden we deze beroemdheid ook kunnen vergeten: de altijd handige duct tape. Wat u op uw werkdag ook tegenkomt, met de tape oplossingen van Profipack houdt u de boel stevig bij elkaar!