Wat is Nichiban tape?

Nichiban tape is een professionele duct tape. Hij is gemaakt van hoogwaardig linnen met een fijne linnenstructuur, met de hand scheurbaar en gemaakt van stevige kwaliteit. Het is de perfecte technische tape voor podiumbouwers. Het wordt dan ook wel podiumtape genoemd. Professionele podiumbouwers gebruiken de tape namelijk om onder meer elektriciteitskabels mee te bundelen of mee vast te plakken aan de grond. Niet alleen wordt deze tape gebruikt op podia. De Nichiban tape wordt ook gebruikt in theaters en studio's. Doordat de gaffer tape in veel verschillende kleuren beschikbaar is kun je kiezen: wil je opvallend, of juist onopvallend?

De beste tape voor podiumbouwers

Nichiban gaffa tape, wordt niet voor niets podiumtape genoemd. Het is namelijk echt de beste tape om kabels mee te bundelen of snoeren mee vast te plakken aan de vloer. Nichiban tape is een uitstekende tape om iets tijdelijk mee vast te plakken. Ook wanneer je iets snel moet repareren, is deze tape bijzonder goed geschikt. Een groot voordeel is dat deze tape met de hand afscheurbaar is. Je hoeft dus niet te rommelen met messen of een tape dispenser. De tape laat geen lijmresten achter, dankzij de speciale plaklaag. Je hoort het dus goed, de speciale plaklaag laat geen lijmresten achter. Dit in tegenstelling tot een standaard ducttape.

Lees ook: "Battle of the tapes: PVC, papier of PP?"

Hoe kan ik Nichiban gaffa tape herkennen?

Er zijn veel aanbieders op de markt die claimen Nichiban tape aan te bieden. Helaas gaat dit dan soms toch om valse aanbieders. Maar hoe kan je dan toch die echte Nichiban gaffa tape herkennen? Dat is eigenlijk heel simpel. In de kern staat namelijk de merknaam heel duidelijk gedrukt. Zo weet je zeker dat het echte product in de hand hebt. Verder kun je de Nichiban gaffer tape ook wel echt herkennen aan de goede eigenschappen of kenmerken. Zo is hij gemaakt van goede kwaliteit linnen, heeft hij een goede lijmlaag en valt hij met de hand af te scheuren in zowel de lengte als de breedte.

Verschillende kleuren en afmetingen uit voorraad leverbaar

Bij Profipack kun je Nichiban tape in verschillende kleuren en verschillende maten bestellen in je winkelwagen. Zo hebben wij zwart Nichiban tape in 2 verschillende maten, zodat jij precies het product kan vinden dat jij nodig hebt. Verder hebben we deze tape ook in het blauw, rood en groen. Ook hebben we Nichiban tape die heel smal is, wel van 19 mm breedte. Deze tape kan ideaal zijn voor bijvoorbeeld kleine dingen die je moet repareren. Zoek je toch iets breders? Bijvoorbeeld voor het vastplakken van je kabels aan de grond? Kies dan voor onze tape met een breedte van 150 mm breedte. Blijf je nog even plakken?

Nichiban gaffer tape bij Profipack kopen?

Wil jij voordelig en snel Nichiban gaffer tape kopen? Doe dit dan bij Profipack Verpakkingsmaterialen. Wij combineren scherpe prijzen met een breed assortiment aan Nichiban tape. Zeker als je de tape snel in huis wilt hebben, moet je bij ons zijn. Bestel je jouw Nichiban gaffa tape namelijk op een werkdag voor 16:00 uur? Dan verzenden wij die niet de volgende werkdag, maar diezelfde dag nog. Zo heb jij jouw bestelling lekker snel in huis. Bestel je daarbij meteen een grote hoeveelheid? Dan betaal jij vanaf €99,- geen verzendkosten in Nederland. Steeds meer verpakt, met Profipack.

Profipack biedt Nichiban gaffertape in verschillende kleuren en maten aan. Naast de 14 verschillende kleuren zijn er 7 verschillende rolbreedtes verkrijgbaar. Neem vooral even een kijkje in ons brede assortiment.

Gaffertape is tape voor professioneel gebruik. Deze tape is sterk, heeft een hoge kleefkracht en is waterdicht. Bij normaal en tijdelijk gebruik laat de tape bij het verwijderen geen lijmresten achter. De tape wordt veel ingezet door DJ´s. De tape is door de hoge kwaliteit namelijk ideaal om de verschillende kabels te bundelen, zonder dat het lijmresten achter laat.

Gaffertape is niet alleen geschikt voor thuis gebruik, maar ook onmisbaar bij al jouw werkzaamheden. De tape is ideaal voor snelle reparaties of het vastmaken van verschillende producten aan elkaar. De Gaffertape laat na normaal gebruik geen lijmresten achter tijdens het verwijderen.