Waarom een geweven verhuisdeken gebruiken?

Ons geweven verhuisdeken is één van onze meest verkochte verpakkingsmaterialen. Waarom hoor ik je vragen? Dat komt omdat geweven verhuisdekens eigenlijk onmisbaar zijn tijdens een verhuizing of voor verhuisbedrijven. Je gaat immers tijdens een verhuizing slepen met al jouw kostbare meubels en spullen. Daarbij kan er veel mis gaan. Zo kan een meubelstuk vallen, schuren tegen de muur of omvallen in de vrachtwagen. Er kan van alles misgaan met je meubels terwijl je aan het verhuizen bent.

Voorkom beschadigingen aan je meubels

Met geweven verhuisdekens voorkom je de beschadigingen aan je meubels tijdens je verhuizing. Je pakt je meubilair veilig in met een deken en verhuistape en voorkomt zo beschadigingen. Of je legt een deken tussen twee gestapelde meubels in. Met dit product bescherm je jouw meubelstukken optimaal tegen stoten, krassen, butsen en schokken tijdens de verhuizing. Om kwetsbare hoeken en randen te beschermen kun je ook gebruik maken van schuimprofielen. Daarnaast is het handig om tijdens het transport, je meubels vast te zetten met spanbanden.

Geweven verhuisdekens van goede kwaliteit

Wat maakt onze geweven verhuisdekens nou beter dan onze gestikte verhuisdekens? Het verschil zit hem sowieso in de stevigheid van het product. Onze geweven dekens zijn namelijk kruislings geweven. Hiernaast is er door de deken ook nog een polyesterdraad geweven. Hierdoor zijn de geweven verhuisdekens veel sterker dan onze gestikte variant en hoef je niet bang te zijn dat er snel scheuren inkomen. De deken is ook nog eens zwaarder, wat ook bijdraagt aan zijn stevigheid. Ideaal voor een verhuisbedrijf!

Geschikt voor de professionele verhuismarkt

Naast dat dit deken dus veel steviger is, is hij ook nog eens slijtvaster. Hierdoor gaat een geweven verhuisdeken veel langer mee en zijn ze ook geschikt voor de professionele verhuismarkt. Een ander mooi ding aan onze geweven dekens is dat de onder- en bovenkant zijn gestikt met een cord stitch. Door deze cord stitch zullen de dekens niet snel inscheuren. Zoek je toch nog een beter product? Dan raden wij onze verhuisdekens van zware kwaliteit aan.

Gemaakt van gerecycled materiaal

Onze geweven verhuisdekens zijn uiterst duurzaam. Niet alleen kun je ze meerdere keren gebruiken, maar ze zijn ook nog eens gemaakt van gerecycled materiaal. Onze verhuisdekens worden namelijk gemaakt van gerecyclede kleding. Wil je oude verhuisdekens inleveren om ze te recyclen? Lever ze dan bij ons in en ontvang daarmee korting op je volgende bestelling. Neem voor meer informatie contact op met onze klantenservice. Ben je geïnteresseerd in duurzaamheid? Kijk dan ook eens naar onze duurzame verpakkingsmaterialen. Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in onze samenleving en ook bij verpakkingsmaterialen is het handig om daarover na te denken.

Geweven verhuisdekens personsaliseren

Onze geweven verhuisdekens zijn grijs van kleur met gekleurde strepen erop. Wat dacht je bijvoorbeeld van geweven verhuisdekens met de kleuren van de Hollandse vlag? Ook hebben we dit product natuurlijk in het effen grijs. Het is bij ons ook mogelijk om geweven verhuisdekens te laten personaliseren. Dit is zeer handig wanneer je werkt op de professionele verhuismarkt als verhuisbedrijf. Met gepersonaliseerde producten is het altijd duidelijk van wie het verhuismateriaal is en zal het niet snel gestolen worden. Het is onder meer mogelijk om jouw dekens te laten voorzien van een full colour label. Daarnaast is het ook mogelijk om een logo te laten stikken op het product.

Geweven verhuisdeken als plaid gebruiken

Geweven verhuisdekens hoef je natuurlijk niet weg te gooien na een verhuizing. Naast hergebruiken, zijn er immers nog zoveel dingen die je met dit veelzijdige product kunt doen. Zo kan je een verhuisdeken als plaid gebruiken. Doordat het product voor een deel uit wol bestaat is het lekker warm. Hierdoor is het verhuisdeken goed als plaid te gebruiken. Gebruik je verhuisdeken als plaid om lekker warm op je buitenterras te zitten of binnen op de bank.

Creatief aan de slag?

Doordat het product aan beide kanten zacht is voelt hij erg prettig. Je kunt dit product natuurlijk ook gebruiken als beschermdeken voor je bank. Zo komen er geen krassen op je bank en is je bank meteen beschermt tegen vlekken. Wordt de deken toch vies? Dan kan je deze op 40 °C wassen. Ook kun je nog creatief aan de slag met dit product. Hier schreven we een leuke blog over. Zo kun je van geweven verhuisdekens gordijnen maken, er krukjes mee bekleden of kussenhoezen van maken voor je loungeset.

Of je nou gaat verhuizen, of lekker warm tegen elkaar aan wilt kruipen op het terras, geweven verhuisdekens klaren de klus!