Paklijst enveloppen documents enclosed vallen goed op

Als je op zoek bent naar een paklijst envelop die goed opvalt, dan moet je kiezen voor de paklijst enveloppen documents enclosed. In grote zwarte letters, met een rode achtergrond, staat heel duidelijk documents enclosed. Op deze manier is voor de ontvanger goed herkenbaar dat er belangrijke documenten bij de zending zitten. In de documents enclosed envelop kun je verschillende belangrijke documenten stoppen. Denk bijvoorbeeld aan de pakbon, de factuur of het garantiebewijs. Met deze envelop komen al jouw belangrijke documenten veilig aan bij de ontvanger en raken ze niet zoek of kwijt tijdens het verzendproces.

Hoe gebruik je de documents enclosed envelop?

De bedrukte documents enclosed paklijsten zijn er simpel te gebruiken. Je kunt ze gebruiken, zonder veel moeite te hoeven doen. Allereerst moet je kijken hoe groot de documents enclosed envelop is. Je moet namelijk het document op de juiste grootte vouwen, om deze in de envelop te stoppen. Hoe vaak je het document moet vouwen, kun je terugvinden in de producttekst. Heb je het document op de juiste grootte gevouwen? Dan schuif je het document in de documents enclosed envelop. Vervolgens verwijder je van de achterkant de beschermhoesjes van de plakgedeeltes en plak je de envelop op de verpakking.

Wat zijn de voordelen van deze enveloppen

Het gebruik van deze enveloppen kent meerdere voordelen. Allereerst zorgt de documents enclosed envelop ervoor dat jouw belangrijke documenten veilig en wel aankomen bij de ontvanger van de zending. Doordat ze goed beschermd zitten in een plastic envelop, kunnen ze niet vies worden of vochtig waardoor documenten onleesbaar worden. Ook kunnen ze niet kwijtraken tijdens de zending. Dankzij de bedrukking, valt de documents enclosed envelop ook goed op. Zo zijn de belangrijke documenten niet te missen voor de ontvanger. Doordat de enveloppen van helder plastic zijn gemaakt, kun je de tekst van het document goed lezen.

De envelop heeft daarbij een uiterst goed kleefvermogen. Zo blijft de documents enclosed envelop goed plakken op verschillende ondergronden en op bijna elke verpakking. Zo blijft het goed plakken op plastic, hout en metaal. Doordat de enveloppen zijn gemaakt van plastic, kun je ze daarbij prima voor 100% recyclen.


Verschillende afmetingen documents enclosed

Bij Profipack kun je verschillende afmetingen documents enclosed paklijsten enveloppen kopen. Zo zit er altijd wel een documents enclosed envelop tussen die past bij jouw vraag. Zo hebben we enveloppen met de afmetingen 165 x 122mm, 225 x 122mm en 225 x 165mm. Ook hebben we naast de bedrukte documents enclosed envelop, nog een keur aan andere soort paklijst enveloppen. Zo hebben we blanco enveloppen. Hierin komt bijvoorbeeld een document met jouw logo erg mooi uit. Ook hebben we zeer duurzame eco paklijst enveloppen. Zeker als je een duurzame ondernemer bent, zijn deze paklijst enveloppen de moeite waard.

Bestel je enveloppen bij Profipack

Koop bij Profipack niet alleen je documents enclosed envelop, maar bestel ook meteen al je andere enveloppen bij Profipack. Bij Profipack hebben we een ruim assortiment met verschillende soorten enveloppen. Bijna elke envelop heeft wel een andere functie. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een envelop om foto's mee te versturen? Kies dan voor een stevige en moeilijke te buigen bordrug envelop. Ook kun je kiezen voor een stevige kartonnen envelop. Of heb je een zending die erg kwetsbaar is? Kies dan voor luchtkussen enveloppen of bekijk het complete assortiment van verzendmaterialen.


Jazeker, bij Profipack verkopen wij ook eco paklijst enveloppen. Deze paklijst enveloppen zijn voor 100% gemaakt van papier en hebben daarbij een milieuvriendelijke en gepatenteerde lijmlaag.

De paklijst enveloppen hebben een zelfklevende achterkant. Je hebt dus geen tape of tapedispenser nodig om de paklijst enveloppen te bevestigen. Je verwijdert simpelweg het beschermhoesje en plakt de paklijst envelop documents enclosed op. De enveloppen blijven daarbij goed plakken op verschillend ondergronden, zoals papier, metaal en hout.