Folie & zakken

Folie en plastic verpakkingsmaterialen zijn beschikbaar in vele variaties. Voor het verpakkingen van kleine onderdelen hebben we plastic zakken in vele diktes en formaten. Wanneer u wat groters wilt verpakken zoals kleding, pallets, meubels of rolcontainers, dan hebben we vele afmetingen en uitvoeringen plastic hoezen met ieder zijn toepassing.

Voor het verpakken van los materiaal zoals zand, grond of grind verkopen we de polyprop big bags, met verschillende grote inhoud en gewicht capaciteit.

Voor het inwikkelen van uw pallets en losse zendingen hebben we machinewikkelfolie, handwikkelfolie en bundelfolie in verschillende kleuren en diktes zodat u altijd uw spullen op de juiste manier kunt verpakken. De benodigde topvellen om uw pallets tegen stof en vocht af te dekken kunt u hier zeker niet bij missen. 

Al met al kunt u bij Profipack terecht voor al uw benodigde plastic verpakkingen. Ook in de bouw wordt gebruik gemaakt van onze verschillende bouwfolie's, krimpfolie's, EPDM rubberfolie en plastic puinzakken