Advies op maat: Hoe kunt u een laptop veilig verzenden?


Bij Profipack verkopen we niet alleen maar verpakkingsmaterialen, maar wij denken ook mee over verschillende verpakkingsvraagstukken. Het verpakken van producten kan soms een ingewikkelde klus zijn. Het liefste wil je alles praktisch, efficiënt en veilig verpakken. Maar soms weet je gewoon even niet hoe. En dan stappen wij in. Zo kwam er een klant naar ons toe met de brandende vraag: Hoe kan ik meerdere laptops veilig verzenden? Met deze vraag zijn wij aan de slag gegaan. Hoe we dit hebben aangepakt lees je in deze blog.

Een hopeloze berg met laptops

Meerdere laptops tegelijk verzenden, hoe doe je dat? Met een grote palletdoos vol laptops en een berg hoop, heeft onze klant een poging gedaan om de laptops op een veilige manier te verzenden. Als je je even geen raad weet, dan probeer je wat. En dat is gebeurt. Helaas pakte het helemaal verkeerd uit.

Beginsituatie

De bomvolle doos zakte door de zwaarte van de laptops helemaal door van ellende en de laptops waren beschadigd. Zonde!

Een Profi-kopje koffie

Toen zijn wij benaderd. Eén telefoontje was genoeg om te begrijpen hoe belangrijk het was voor de klant om de laptops veilig te verzenden. We wisten meteen, hier moeten we een mooie oplossing voor bedenken. Het Profipack team is om de tafel gegaan met een bak koffie om de situatie te bekijken.

Advies op maat: Het laptop interieur

Uiteindelijk is er een mooie passende oplossing bedacht: een interieur voor in een doos die op maat is gemaakt voor het veilig verzenden van meerdere laptops. In een grote doos worden nu alle laptops individueel verpakt. Door het interieur kunnen de laptops niet meer tegen elkaar aan vallen en blijven ze beschermd tijdens transport.

Oplossing van Profipack

Heeft u ook een verpakkingsvraag? Neem dan gerust contact met ons op. Samen kijken we naar oplossingen die bij uw wensen passen. Op deze manier maken we transport veilig, efficiënt en praktisch.

Profipack, meer dan verpakkingsmateriaal alleen!

Geef een reactie