Kantoorartikelen

Van nieten tot kopieerpapier en van een brievenbakje tot tabbladen, ieder bedrijf heeft kantoorartikelen nodig. Profipack Verpakkingsmaterialen heeft de belangrijkste kantoorbenodigdheden voor u geselecteerd. Snel besteld vanuit uw bureaustoel! Zo staat uw werkplek er altijd netjes en geordend bij.

Voor al uw Kantoor benodigdheden
Voor al uw Kantoor benodigdheden Ontdek ons assortiment

Best verkochte producten

Populaire subcategorieën

Aanbevolen

Geordend en opgeruimd

Stapels met documenten is geen uitzondering bij een bedrijf. Daarom is het belangrijk om alle documenten op de juiste manier te ordenen en op te bergen. Dit geeft overzicht in de documentatie van uw bedrijf. Alle documenten kunnen worden opgeborgen in ordners met tabbladen. Op deze tabbladen kunt u gericht aangeven welke documenten zich in de ordner map bevinden.

Tip: Zorg dat u alleen recente documenten in een archiefkast heeft staan. Zo blijft uw documentatie overzichtelijk. Zodra een map met documenten gedateerd is kunt u deze opbergen in een archiefdoos. Deze archiefdozen kunt u op een andere plek opslaan, zodat het geen onnodige ruimte inneemt. Ook kunt u archiefdozen goed gebruiken voor het verzenden van ordner mappen.

Alles voor op uw werkplek

Naast een bureau, een bureaustoel en een ladekastje zijn er nog veel meer bureauaccessoires onmisbaar op een kantoor. Zo kunt u bijvoorbeeld met een brievenbakje inkomende en uitgaande post sorteren. Met een nietmachine kunt u papieren gemakkelijk aan elkaar vast nieten, zodat documenten niet rondslingeren. Daarnaast hebben wij ook scharen, punaises, paperclips en perforators in het assortiment.

Zelfs voor de kleinste kantoor accessoires bent u bij Profipack aan het juiste adres!

Zeg het met papier

Een kleine notitie achterlaten voor uw collega? Zeg het met een memo! Met de handige memoblokken van Profipack kunt u gemakkelijk notities achterlaten op de werkplek van een ander of uw eigen bureau. Daarnaast hebben wij ook schrijfblokken voor het maken van grotere notities.

Werkt uw bedrijf veel met facturen, dan is kwaliteitspapier geen overbodige luxe. Ons A4 printpapier is hagelwit kopieerpapier met een gewicht van 80 gram. Zo komen uw documenten altijd met de hoogste kwaliteit uit uw printer gerold. Naar onze mening kunt u niet genoeg papier hebben, daarom verkopen wij ons kwaliteitspapier ook in een maxi verpakking.

Wilt u post netjes afleveren bij uw klant, dan wilt u geen vouwen in uw papier. Daarom hebben wij vele maten enveloppen in het assortiment. Zo kunt u post op A4 formaat netjes verzenden naar uw klanten.