Omschrijving

Luchtzakjes machine Airwave 1


Met de nieuwe Airwave 1 luchtzakjes machine heeft u een van de meest compacte en uitgebreide luchtkussensysteem op dit moment huis. De Airwave 1 is licht, klein en mobiel en dus ideaal voor kleine plaatsingsmogelijkheden.


Met de luchtkussenmachine Airwave 1 kunt u vele verschillende type luchtzakjes maken. U kunt de standaard ketting luchtzakjes maken, maar ook de matten productie. Daarnaast hebben we voor deze machine ook Antistatische luchtzakjes en volledig composteerbare luchtzakjes.


De airwave 1 is voorzien van enkele features zoals Bluetooth bediening via telefoon app. Daarnaast is het mogelijk om een verrijdbare tafel bij te bestellen waar de machine gemakkelijk mobiel door het magazijn gereden kan worden, hieraan worden ook gelijk de luchtzakjes opgerold.


Voor de grootgebruiker is het mogelijk een kooi constructie aan te brengen op de werk- inpakplaats. Deze werkt automatisch en stopt vanzelf zodra de kooi gevuld is. Daarnaast hebben we Jumbo rollen, (2000m) zodat de folie niet zo vaak gewisseld hoeft te worden.


Specificaties: - Snelheid: 8 - 10 meter per minuut - Gewicht: 5,6kg - Matten productie: ja - Ketting productie: ja - Folie type: Typ 7 & 8HDPE - Folie dikte: 12 t/m 40micron - 

Extra informatie

Artikelnummer 991116
Verpakking per stuk

Omschrijving

Deze voordelige en compacte luchtkussenmachine is super handig voor het snel vullen van uw doosjes met producten

Te gebruiken met dit product:

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Anderen bekeken ook: